Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός σε όλη τη χώρα: Εξαφάνιση 11χρονου!

Τι συνέβη;

4 Φεβρουαρίου 2020 12:07
Συναγερμός σε όλη τη χώρα: Εξαφάνιση 11χρονου!

Συναγερμός έχει σημάνει από τις 27 Ιανουαρίου όπου ένα 11χρονο αγόρι από το Κολοράντο πήγε να παίξει στο σπίτι ενός φίλου του και ύστερα χάθηκαν τα ίχνη του! Ωστόσο, σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές με την υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης Βαλεντίν όπου αναζητείται σε Ελλάδα και Γαλλία.

Οι Αρχές δημοσίευσαν την Κυριακή μια ανακοίνωση στο Facebook πως έχουν δεχτεί πάνω από 130 τηλεφωνήματα σχετικά με την πιθανή τοποθεσία του.

«Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όσους βρίσκονται στην γειτονιά και τις γύρω περιοχές να ελέγξουν την ιδιοκτησία τους, τις αυλές τους και οποιοδήποτε άλλο μέρος που θα μπορούσε να έχει κρυφτεί ένα παιδί», δήλωσε εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη.

Ο Γκάνον έχει ύψος 1.40, ζυγίζει περίπου 40 κιλά και έχει καστανά μάτια και μαλλιά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε ένα μπλε φούτερ, τζιν και παπούτσια τένις.

Αποκάλυψη σοκ για την εξαφάνιση της 7χρονης από το Παγκράτι! (Video)

Μια αποκάλυψη σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι! Θρίλερ επικρατεί με την υπόθεση εξαφάνισης 11χρονης στην Καλλιθέα, η οποία εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακής (26/01) από το σπίτι της και επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, κεραία του αεροδρομίου εντόπισε σήμα του κινητού του πατέρα της 7χρονης Βαλεντίν, μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της!

Δείτε το βίντεο:

Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 19χρονης στην Κρήτη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης κοπέλας από την Κρήτη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 22 Δεκεμβρίου από τα Χανιά.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στο Ηράκλειο όπου είχε πάει με τον φίλο της. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η 19χρονη επικοινώνησε χθες το απόγευμα με τη μητέρα της και της ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της.

Από την πλευρά της, η μητέρα της νεαρής κοπέλας δήλωσε σήμερα στην Αστυνομία ότι η κόρη της βρέθηκε και ότι είναι καλά. Για την εξαφάνιση της 19χρονης είχε εκδοθεί και Silver Alert.

Εξελίξεις με την εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη: Η μαρτυρία πρώην μέλους παραθρησκευτικής οργάνωσης! (Video)

Εξελίξεις έχουμε με την εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα Θεορωρίδη με μια μαρτυρία πρώην μέλους παραθρησκευτικής οργάνωσης να προσπαθεί να δώσει φως στην υπόθεση! Επίσης, «ζωντάνεψε» το θρίλερ της Κορίνθου με τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 33χρονου Δημήτρη Τσαούση και το σήμα κινδύνου πριν τον δολοφονήσουν!

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης βρίσκεται στη Δανία και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ιπτάμενου φροντιστή, οι οποίες εστιάζονται σε κοινόβια και παραθρησκευτικές οργανώσεις.

Όπως είπε ο κ. Τσούκαλης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το περασμένο Σάββατο είχε ένα ραντεβού με ένα κορυφαίο πρώην μέλος παραθρησκευτικής οργάνωσης. Όπως περιέγραψε, τον πίεσαν να αφήσει τη δουλειά του ενώ είχε πολύ καλές απολαβές και τον έπεισαν να εργάζεται για τα κοινόβια. Το πρώην κορυφαίο μέλος όταν αντιλήφθηκε την εκμετάλλευση, κατάφερε να ξεφύγει. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι προχώρησε σε αγωγές, δε δικαιώθηκε.

«Αυτές οι παραθρησκευτικές οργανώσεις είναι άριστα δομημένες. Έχουν παρασφρύσει σε αυτές άνθρωποι από υπηρεσίες που μπορούν να ελέγχουν τα πράγματα. Απώτερος σκοπός τους είναι να ελέγχουν οικονομικά και ψυχοπνευματικά τους ανθρώπους αυτούς» επεσήμανε ο Γιώργος Τσούκαλης.

Οι ιδιωτικές κλινικές και τα νοσοκομεία έχουν ελεγχθεί για ίχνη του Νικόλα, ενώ υπό έρευνα είναι τα κοινόβια. Στις έρευνες προθυμοποιήθηκε να παρέχει τη βοήθεια του και ο πατέρας ενός Έλληνα αξιωματικού που ζει στη Δανία.

Ο πατέρας του Νικόλα πάντως, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, αφήνει αιχμές για την αστυνομία της Δανίας και διερωτάται «Τι φοβάται; Τι κρύβει; Τι στοιχεία έχει και δε δείχνει; Πού είναι εδώ και 63 μέρες;».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share