Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όταν ήταν 5 χρονών ζώα κατασπάραξαν την μύτη της! Τότε μια γυναίκα την υιοθέτησε και έγινε κάτι που θα σας σοκάρει...

Θα συγκινηθείτε με το τέλος!

4 Φεβρουαρίου 2020 10:51
Όταν ήταν 5 χρονών ζώα κατασπάραξαν την μύτη της! Τότε μια γυναίκα την υιοθέτησε και έγινε κάτι που θα σας σοκάρει...

Η ιστορία αυτού του μικρού κοριτσιού που τα ζώα του είχαν κατασπαράξει τη μύτη, όταν ήταν 5 χρονών, συγκινεί. Τελικά βρήκε την αγάπη και την στοργή στο πρόσωπο της γυναίκας που την υιοθέτησε και χρόνια μετά το μεταμόρφωσε!

Και μάλιστα δεν είναι ένα το κορίτσι που κατάφερε να σωθεί. Η ιστορία της μας θυμίζει την γυναίκα, που από τα 15 της η μύτη της ξεκίνησε να μεγαλώνει ανεξέλεγκτα και τελικά άλλαξε η ζωή της με μια πλαστική επέμβαση!

Πρόκειται για μια υπέροχη ιστορία δύο κοριτσιών από την Ινδία. Οι μικρές υιοθετήθηκαν από μια ευγενική γυναίκα από την Αμερική. Η γυναίκα αυτή με το πέρασμα των χρόνων μεταμόρφωσε τη ζωή τους.

Ο λόγος για την Κρίστεν Ουίλιαμς, μια δασκάλα από το Cincinnati του Ohio, που δεν είχε παντρευτεί ποτέ. Θεωρούσε ότι δεν είναι απαραίτητο κι ότι ακόμη κι ένας γονιός μόνος του μπορούσε να αναλάβει την ανατροφή ενός παιδιού.

Θέλησε λοιπόν να υιοθετήσει ένα παιδί από την Ινδία και μπήκε στη διαδικασία να κοιτάζει φωτογραφίες παιδιών για αυτό το σκοπό. Ένα κορίτσι πολύ ιδιαίτερο ξεχώρισε στα μάτια της. Ήταν η 5χρονη Μούνι, που το προσωπάκι της ήταν πληγωμένο.

Θεωρήθηκε ως μη ικανή για υιοθεσία εξαιτίας της άσχημης εικόνας της, γεγονός που τραυμάτισε από πολύ νωρίς την παιδική ψυχούλα της. Η Κρίστεν ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι αυτή ήταν η κόρη της.

“Αισθάνθηκα αμέσως μια ισχυρή έλξη για αυτό το μικρό κορίτσι”, είπε. “Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά ένιωσα ότι υπήρχε ένας δεσμός. Απλά ήξερα ότι ήταν η κόρη μου, ένιωσα ότι έπρεπε να είμαστε μαζί. ”

Ωστόσο, όταν η Μούνι πήγε να μείνει με τη νέα της μητέρα το 2013, η Κρίστεν , την ίδια χρονιά υιοθέτησε κι ένα δεύτερο κορίτσι.

Αυτό ήταν η Ρούπα, ένα κοριτσάκι που είχε βρεθεί σε ένα σκουπιδότοπο κι ένας σκύλος της είχε κατασπαράξει τη μύτη. Κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει το κορίτσι λόγω της παραμόρφωσής της. Η αστυνομία είχε βρει τη μικρούλα και την έσωσε από βέβαιο θάνατο.

Όταν είδε το κοριτσάκι, η Κρίστεν ήξερε ότι ανήκε στην οικογένειά της.

“Με την πρώτη ματιά, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να τη φροντίσω, θα ήταν η δεύτερη κόρη μου”, δήλωσε η Κρίστεν στους Times της Ινδίας. “Όπως και κάθε άλλο παιδί, αξίζει και η μικρή μια οικογένεια που μπορεί να την αγκαλιάσει. Στα μάτια μου, είναι το πιο όμορφο παιδί. ”

Η Κρίστεν χρειάστηκε να εργαστεί σκληρά για να συγκεντρώσει τα χρήματα, ώστε να φέρει και τα δύο κορίτσια στο σπίτι της και να μαζέψει όλα τα απαραίτητα χαρτιά. Όταν τα κορίτσια έφτασαν τελικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν πολύ ντροπαλά και ήσυχα. Και οι δύο είχαν από ένα σημάδι στο πρόσωπο, αλλά και στην ψυχή.

Σύντομα, όμως, τα δύο κορίτσια έγιναν οι καλύτερες φίλες και προσαρμόστηκαν στη νέα τους ζωή στην Αμερική.

Πολύ πρόσφατα, μια δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή, έφερε τα δύο κορίτσια και τη μαμά τους στο πλατό της εκπομπής και προσέφερε δωρεάν πλαστική χειρουργική επέμβαση στις μικρές.

Σκοπός ήταν να διορθωθεί η ζημιά στα προσωπάκια των κοριτσιών και να αποκατασταθεί η συναισθηματική τους υγεία. Ένα χρόνο μετά τη θεραπεία, τις έφεραν και πάλι στο πλατό της εκπομπής, για να αποκαλύψουν την απίστευτη μεταμόρφωσή τους.

Οι γιατροί είχαν αφαιρέσει ένα μεγάλο μέρος από τις ουλές του προσώπου της Μούνι και είχαν δημιουργήσει μια νέα προσθετική μύτη για την Ρούπα.

Η Κριστέν πιστεύει τώρα ότι αυτή η φυσική μεταμόρφωση θα τις βοηθήσει να αφήσουν πίσω τους το άσχημο παρελθόν και να θα τους επιτρέψει να έχουν ένα καλύτερο και λαμπρότερο μέλλον.

Σίγουρα η αγάπη γιατρεύει όλες τις πληγές κι εξαφανίζει όλες τις ουλές και του σώματος και της ψυχής. Ελπίζουμε ότι αυτά τα κορίτσια θα καταφέρουν πια να βρουν την ευτυχία στη νέα τους ζωή!

Παρακολουθήστε την απίστευτη μεταμόρφωση της εμφάνισής τους στην τηλεοπτική εκπομπή:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share