Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Γλυφάδα: Εισέβαλαν οπλισμένοι σε μίνι μάρκετ!

Τι συνέβη;

4 Φεβρουαρίου 2020 10:26
Συναγερμός στη Γλυφάδα: Εισέβαλαν οπλισμένοι σε μίνι μάρκετ!

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην Γλυφάδα όταν άγνωστοι εισέβαλαν οπλισμένοι σε μίνι μάρκετ καταφέρνοντας να αποσπάσουν αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια να εξαφανιστούν πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό. Ωστόσο, πυροβολισμοί σημειώθηκαν την ίδια λίγο νωρίτερα και σε πανεπιστήμιο του Τέξας με δύο νεκρούς!

H αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας.

Απίστευτο βίντεο: Όρμησε στους δράστες ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τυχερών παιγνίων στη Θεσσαλονίκη!

Η σύλληψη των δύο ληστών, που έκαναν «ντου» σε κατάστημα τυχερών παιγνίων στη Θεσσαλονίκη, δεν έγινε τυχαία, με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να τους έχει επιτεθεί πρώτα και να τους τρέπει σε φυγή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα του πρακτορείου, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διόλου κάθεται με... σταυρωμένα χέρια. Απεναντίας, όρμησε στους ληστές και τους ανάγκασε να φύγουν, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να συλληφθούν λίγο αργότερα.

Την ίδια τύχη, πάντως, δεν είχε ένας ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου, επίσης σε Θεσσαλονίκη, που σε συνέντευξή του στο STAR εξηγεί, πώς οι δράστες διέρρηξαν το μαγαζί του και τον λήστεψαν.

Δείτε το βίντεο:

Άλλες πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στα Εξάρχεια! Εκαναν και 26 προσαγωγές!

Στη σύλληψη δέκα αλλοδαπών προχώρησε η Αστυνομία χθες (28/1) στα Εξάρχεια, συνεχίζοντας το «κυνήγι» εναντίον της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών, όπως έγινε και με τον 48χρονο στη Μυτιλήνη.

Τη διακίνηση ναρκωτικών αφορούσαν οι πέντε από τις δέκα συλλήψεις, συγκεκριμένα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 11 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 19,1 γραμμαρίων.

Παράλληλα έγιναν 26 προσαγωγές αλλοδαπών, εκ των οποίων οι 5 συνελήφθησαν προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος τους το Διοικητικό Μέτρο της Επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης 11χρονης στην Καλλιθέα! (Video)

Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης 11χρονης στην Καλλιθέα. Η 11χρονη εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακής (26/01) από το σπίτι της και επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας.

«Με απήγαγαν κάποια άτομα και με μετέφεραν σε σκοτεινό χώρο. Στην συνέχεια, με άφησαν έξω και επέστρεψα σπίτι» είπε η 11χρονη στους αστυνομικούς σύμφωνα με το STAR.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, η 11χρονη ισχυρίστηκε ότι τη μετέφεραν με ταξί στο σπίτι.

Ωστόσο οι αστυνομικοί εξετάζουν μία καταγγελία σύμφωνα με την οποία την 11χρονη μετέφερε στην Καλλιθέα ένα μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο σταμάτησε ένα στενό κάτω από το σπίτι της.

Η υπόθεση φαίνεται να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς τα σκυλιά του «Χαμόγελου του Παιδιού» εντόπισαν την μυρωδιά του κοριτσιού σε τρία από τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας στην οποία μένει: στο δικό της, στο διαμέρισμα μιας φίλης της μητέρας της αλλά και στο διαμέρισμα ενός άνδρα.

Επιπλέον, φαίνεται πως υπάρχουν υποψίες πως το παιδί μια μέρα πριν την εξαφάνισή του είχε συναντηθεί σε πλατεία με έναν ενήλικο άνδρα.

Μέχρι και αυτή την ώρα, το κοριτσάκι από το Ιράκ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων» και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, δεν φέρει ίχνη κακοποίησης. Η μητέρα της 11χρονης, πάντως, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για απαγωγή.

Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 19χρονης στην Κρήτη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης κοπέλας από την Κρήτη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 22 Δεκεμβρίου από τα Χανιά.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στο Ηράκλειο όπου είχε πάει με τον φίλο της. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η 19χρονη επικοινώνησε χθες το απόγευμα με τη μητέρα της και της ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της.

Από την πλευρά της, η μητέρα της νεαρής κοπέλας δήλωσε σήμερα στην Αστυνομία ότι η κόρη της βρέθηκε και ότι είναι καλά. Για την εξαφάνιση της 19χρονης είχε εκδοθεί και Silver Alert.

Εξελίξεις με την εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη: Η μαρτυρία πρώην μέλους παραθρησκευτικής οργάνωσης! (Video)

Εξελίξεις έχουμε με την εξαφάνιση του 20χρονου Νικόλα Θεορωρίδη με μια μαρτυρία πρώην μέλους παραθρησκευτικής οργάνωσης να προσπαθεί να δώσει φως στην υπόθεση! Επίσης, «ζωντάνεψε» το θρίλερ της Κορίνθου με τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 33χρονου Δημήτρη Τσαούση και το σήμα κινδύνου πριν τον δολοφονήσουν!

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης βρίσκεται στη Δανία και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ιπτάμενου φροντιστή, οι οποίες εστιάζονται σε κοινόβια και παραθρησκευτικές οργανώσεις.

Όπως είπε ο κ. Τσούκαλης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το περασμένο Σάββατο είχε ένα ραντεβού με ένα κορυφαίο πρώην μέλος παραθρησκευτικής οργάνωσης. Όπως περιέγραψε, τον πίεσαν να αφήσει τη δουλειά του ενώ είχε πολύ καλές απολαβές και τον έπεισαν να εργάζεται για τα κοινόβια. Το πρώην κορυφαίο μέλος όταν αντιλήφθηκε την εκμετάλλευση, κατάφερε να ξεφύγει. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι προχώρησε σε αγωγές, δε δικαιώθηκε.

«Αυτές οι παραθρησκευτικές οργανώσεις είναι άριστα δομημένες. Έχουν παρασφρύσει σε αυτές άνθρωποι από υπηρεσίες που μπορούν να ελέγχουν τα πράγματα. Απώτερος σκοπός τους είναι να ελέγχουν οικονομικά και ψυχοπνευματικά τους ανθρώπους αυτούς» επεσήμανε ο Γιώργος Τσούκαλης.

Οι ιδιωτικές κλινικές και τα νοσοκομεία έχουν ελεγχθεί για ίχνη του Νικόλα, ενώ υπό έρευνα είναι τα κοινόβια. Στις έρευνες προθυμοποιήθηκε να παρέχει τη βοήθεια του και ο πατέρας ενός Έλληνα αξιωματικού που ζει στη Δανία.

Ο πατέρας του Νικόλα πάντως, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, αφήνει αιχμές για την αστυνομία της Δανίας και διερωτάται «Τι φοβάται; Τι κρύβει; Τι στοιχεία έχει και δε δείχνει; Πού είναι εδώ και 63 μέρες;».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share