Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ραγίζει καρδιές: Αυτός ο καημένος σκύλος δεν εγκατέλειψε τον νεκρό ιδιοκτήτη του μετά την πυρκαγιά!

Η ιστορία που θα σας ''λυγίσει''!

4 Φεβρουαρίου 2020 07:57
Ραγίζει καρδιές: Αυτός ο καημένος σκύλος δεν εγκατέλειψε τον νεκρό ιδιοκτήτη του μετά την πυρκαγιά!

Αυτός ο καημένος σκύλος δεν εγκατέλειψε τον νεκρό ιδιοκτήτη του μετά την πυρκαγιά!

Όπως προκύπτει από μαρτυρίες πληγέντων κατοίκων της περιοχής, ένας πιστός σκύλος αρνούνταν να να αφήσει μόνο του τον νεκρό ιδιοκτήτη του παρά τη φωτιά που έκαιγε το σπίτι, στο οποίο βρισκόταν.

Έτσι ο σκύλος των φωτογραφιών που ακολουθούν, βρέθηκε πάνω στο απανθρακωμένο σώμα του ιδιοκτήτη του στο κατεστραμμένο σπίτι.

Πλέον, ο άτυχος σκύλος με εγκαύματα στο σώμα του αλλά ζωντανός έχει βρει καταφύγιο σε διπλανό σπίτι και αρνείται να εγκαταλείψει την γειτονιά που ζούσε.

Δημοσιογράφος, κάτοικος της περιοχής, διηγήθηκε την ιστορία που διαδραματίστηκε σε πολύ κοντινό σπίτι από το δικό του.

Με τρεμάμενη φωνή ο δημοσιογράφος δήλωσε: «Υπάρχει γενική καταστροφή στο πράσινο, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Από πλευράς κατοικιών είναι λίγες οι καμένες ολοσχερώς, ζημιές έχουν αρκετές.

Μέσα από αυτό το αυτοκίνητο έβγαλαν δύο ανθρώπους απανθρακωμένους, οι οποίοι προσπάθησαν να φύγουν από το σπίτι τους για να γλιτώσουν. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το σπίτι τους σώθηκε, ενώ οι άνθρωποι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πέρασαν μέσα από το δάσος και βεβαίως κάηκαν ζωντανοί.

Ένας άνθρωπος που έμενε δίπλα μου -μιλάγαμε καθημερινά, έμενε με τα σκυλιά του μόνος του, βρέθηκε δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός απανθρακωμένος με ένα από τα σκυλιά του ζωντανό, να είναι πάνω στο άψυχο σώμα του. Εκτυλίσσονται δραματικές, τραγικές ιστορίες, ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Η εικόνα είναι απερίγραπτη, είναι εικόνα κόλασης! Κυριολεκτικά είναι όλα μαύρα, δεν υπάρχει ζωή εδώ».

Όταν ήταν μικρός φώναζαν αυτόν τον σκύλο "κουασιμόδο" γιατί είχε καμπούρα... Σήμερα η ζωή του χαμογελάει!

Αυτός ο σκύλος είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο, που τον κάνει να ξεχωρίζει και να είναι αξιολάτρευτος. Γνωρίστε τον Κουασιμόδο, ένα καθαρόαιμο Γερμανικό ποιμενικό που τυχαίνει να έχει γεννηθεί με πραγματικά πολύ κοντή σπονδυλική στήλη.

Πάσχει από μια πολύ σπάνια πάθηση που ονομάζεται short spine syndrome (σύνδρομο βραχέος της σπονδυλικής στήλης) και πιστεύεται πως είναι ένα από τα 13 σκυλιά στον κόσμο με αυτήν την πάθηση. Η ιστορία του συγκινεί, όπως και αυτή του σκύλου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι,ενώ η ζωή τους χαμογέλασε ξανά!

Τον είχαν βρει στον δρόμο και αρχικά νόμιζαν πως ζούσε σε κυνοτροφείο.

Παρά το ότι δεν μπορεί να στρίψει το κεφάλι του, δεν έχει κάποιο άλλο κινητικό πρόβλημα.

I'm a lover 💕

Posted by Quasi The Great on Friday, January 29, 2016

Στην ασθένεια αυτή, οι σπόνδυλοι συμπιέζονται και έτσι κονταίνει πολύ η σπονδυλική στήλη. Κάποιοι σπόνδυλοι ίσως και να ενώνονται μεταξύ τους. Και ενώ το κεφάλι φαίνεται κανονικό, στέκεται πάνω στους ώμους, σαν να μην υπάρχει καν λαιμός.

Λόγω της κατάστασής του, το καταφύγιο που τον βρήκε έχει φτιάξει μια σελίδα στο Facebook για να καταγράφει τη διαδικασία μέχρι να βρουν μια οικογένεια να το υιοθετήσει και μέχρι τώρα έχει αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές.

“Δεν φαίνεται να πονάει, ίσως μόνο λίγο στο λαιμό του που φαίνεται να έχει προκληθεί τραυματισμός από κολάρο.»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share