Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μουμιοποιημένα λιοντάρια, τίγρεις και κροκόδειλοι σε ζωολογικό κήπο! Το θέαμα προκαλεί φρίκη...

Τραγικές συνθήκες διαβίωσης!

3 Φεβρουαρίου 2020 12:24
Μουμιοποιημένα λιοντάρια, τίγρεις και κροκόδειλοι σε ζωολογικό κήπο! Το θέαμα προκαλεί φρίκη...

Το θέαμα στον ζωολογικό κήπο με τα μουμιοποιημένα λιοντάρια, τίγρεις και άλλα άγρια ζώα έχει προκαλέσει σάλο και έχει ξεσηκώσει κύμα οργής!

Μετά τον σοκαριστικό θέαμα με τα ετοιμοθάνατα λιοντάρια σε ζωολογικό κήπο, άλλο ένα συμβάν ήρθε να μας "ταρακουνήσει". Oμάδα κτηνιάτρων της ΜΚΟ Four Paws ταξίδεψε ως τη Γάζα για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα ζώα που φιλοξενούνται στον ζωολογικό κήπο Khan Younis. Εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με συγκλονιστικές εικόνες, όπως νεκρά ζώα δίπλα σε ζωντανά και έκαναν λόγο για τον χειρότερο ζωολογικό κήπο του κόσμου.

Ο Khan Younis βρίσκεται σε μία περιοχή αναταραχών και πολεμικών διενέξεων τη Γάζα και είχε γίνει γνωστός πριν λίγο καιρό, καθώς είχε αναγκαστεί να εκθέτει νεκρά και μουμιοποιημένα ζώα δίπλα από ζωντανά.

Μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι στην περιοχή της Γάζας έχασαν τη ζωή τους 1960 Παλαιστίνιοι και 67 Ισραηλινοί. Ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου Ζιάντ Ογουέιντα δήλωσε ότι «μπορεί να υπήρχε μεγάλη προβολή του θέματος από τα μέσα ενημέρωσης, αλλά κανένας δεν προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει«.

Όσοι γνώριζαν για το συγκεκριμένο ζωολογικό κήπο αποκάλυψαν ότι ήταν εγκαταλελειμμένος και ότι τα ζώα που βρίσκονταν εκεί επιβίωναν μέσα στα σκουπίδια με ελάχιστο νερό και καθόλου φαγητό. Επίσης, οι κτηνίατροι είδαν μουμιοποιημένα λιοντάρια, τίγρεις και κροκόδειλους.

Ο επικεφαλής της ομάδας, κτηνίατρος Αμίρ Καλίλ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «μια τίγρης και ένα λιοντάρι ζούσαν σε τραγικές συνθήκες σε ένα κλουβί και είναι υποσιτισμένα, όπως και πολλά άλλα ζώα«.

Ο Καλίλ τόνισε επίσης ότι οι κτηνίατροι θα προσφέρουν ιατρική βοήθεια και φαγητό στα ζώα για τους επόμενους τρεις μήνες.

Σοκ: Λιοντάρι σκότωσε 10χρονη στην αυλή του σπιτιού της - Μόλις δείτε τη συνέχεια θα ανατριχιάσετε!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν ένα λιοντάρι σκότωσε 10χρονη στην αυλή του σπιτιού της. Το παιχνίδι που έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο....

Ο θείος την αναζήτησε και είδε το λιοντάρι να σέρνει μακριά το κορμάκι της. Ο ίδιος και ένας γείτονας ανάκτησαν το κορμί του παιδιού σε απόσταση 300 μέτρων από το σπίτι.Το παιχνίδι στην πίσω αυλή του σπιτιού του έμελλε να αποδειχθεί μοιραίο για ένα 10χρονο κορίτσι στη Ζιμπάμπουε.

Μετά την λέαινα που τα "χώνει" με απίστευτο τρόπο σε λιοντάρι, θα δούμε μια συγκλονιστική ιστορία!

Το παιδί δέχθηκε επίθεση από λιοντάρι, με συνέπεια να χάσει πρόωρα τη ζωή του, προσθέτοντας το όνομά του στη λίστα με τα θύματα από επιθέσεις άγριων ζώων, στην αφρικανική χώρα.

Η 10χρονη Μίτσελ Μουτζένι θέλησε να παίξει λίγα μέτρα πίσω από το σπίτι της στην περιοχή Τζιρέντζι. Όταν πέρασε ώρα και δεν επέστρεψε, ο θείος της, που την πρόσεχε, ανησύχησε και την αναζήτησε γύρω από το σπίτι.

Τότε είδε το λιοντάρι να σέρνει το άψυχο κορμάκι του παιδιού προς τη στέπα. Ο θείος του παιδιού, με τη βοήθεια ενός γείτονα, κατάφεραν να ανακτήσουν το κορμί του 10χρονου κοριτσιού, το οποίο εν τω μεταξύ, είχε σύρει σε απόσταση 300 μέτρων το λιοντάρι.

Ωστόσο, ήταν πλέον αργά, καθώς το μικρό κορίτσι είχε ήδη χάσει τη ζωή του από την επίθεση του άγριου αιλουροειδούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share