Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (03/02) (Video)!

Αναλυτικά η ειδησεογραφία της ημέρας!

3 Φεβρουαρίου 2020 09:19
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (03/02) (Video)!

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 3/2! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τη Συρία για ακόμη μια φορά να θρηνεί θύματα από τους βομβαρδισμούς!

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Λίγο ακόμα "καλοκαίρι" πριν από... Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός παρουσίασε τον καιρό στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" και έκανε λόγω για υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια για λίγο ακόμα. Ωστόσο, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε κι εκείνος για την νέα επέλαση του χιονιά που ανεμένεται!

Ο Τάσος έκανε λόγο για θερμοκρασίες υπέρ του δέοντος υψηλές για την εποχή παρ' όλα αυτά προειδοποίησε για την κατακόρυφη πτώση του υδράργυρου τα επόμενα 24ωρα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ραγδαία επιδείνωση και χιόνια και στην Αττική!

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τρίτης και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες με έμφαση θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, τα χιόνια ακόμη και σε πεδινές – ημιπεδινές περιοχές της κεντρικής, βόρειας και ανατολικής Ελλάδας αλλά και τους θυελλώδεις βοριάδες στα πελάγη.

Από την Τετάρτη το απόγευμα τα φαινόμενα θα εστιάζονται κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα με τα χιόνια να φτάνουν και σε χαμηλά υψόμετρα της Αττικής ενώ είναι πολύ πιθανό να συναντήσουμε θερμοκρασίες στη βόρεια Ελλάδα της τάξης των -12 ή και -15 βαθμών κελσίου με αποτέλεσμα τον σχηματισμό ισχυρού παγετού.

Με τα μέχρι ως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία τα φαινόμενα φαίνεται να υποχωρούν το Σαββατοκύριακο με το τσουχτερό κρύο και τον παγετό να επιμένουν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr την πρόγνωση του καιρού:

Καιρός σήμερα: Καλοκαίρι πριν την... κακοκαιρία! Στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία!

Καιρός σήμερα: Καλοκαίρι μέσα στην καρδιά του χειμώνα με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς!

Στο ανατολικό Αιγαίο ωστόσο και τα Δωδεκάνησα, αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές, με τους ανέμους να είναι ισχυροί έως και 6 μποφόρ.

Ο καιρός θα παραμείνει καλός μέχρι και την Τρίτη όταν και θα αρχίσει σταδιακά να χαλάει, με ένα νέο ψυχρό κλίμα να εισβάλει μεσοβδόμαδα στην χώρα, φέρνοντας μεγάλη πτώση στην θερμοκρασία, αλλά και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιο πυκνές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές από το βράδυ. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά στα νότια πιο πυκνές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στα κεντρικά και νότια τοπικά 6 και από το μεσημέρι πρόσκαιρα στα νότια έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις. Aνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα δυτικά και νότια έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share