Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρός ο δράστης στο Λονδίνο - «Βλέπει» τρομοκρατικό χτύπημα η Αστυνομία!

Ραγδαίες εξελίξεις!

2 Φεβρουαρίου 2020 17:37
Νεκρός ο δράστης στο Λονδίνο - «Βλέπει» τρομοκρατικό χτύπημα η Αστυνομία!

Πανικός έχει επικρατήσει στο Νότιο Λονδίνο, καθώς ο άνθρωπος που μαχαίρωσε πολίτες, έπεσε νεκρός από τα πυρά της Αστυνομίας, με την ίδια να να κάνει λόγο για «τρομοκρατικό» περιστατικό.

«Ένας άντρας δέχθηκε πυροβολισμούς από ένοπλους αξιωματικούς στην Streatham. Σε αυτό το στάδιο πιστεύεται ότι ένας αριθμός ανθρώπων μαχαιρώθηκε» ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία, που ερευνά τι συνέβη. «Το περιστατικό ανακηρύχθηκε ως συνδεόμενο με την τρομοκρατία», πρόσθεσε στο twitter.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης καθώς και η αστυνομία, με μάρτυρες να αναφέρουν για 9-10 ασθενοφόρα και τους αστυνομικούς να φωνάζουν στους πολίτες να πάνε πίσω.

Σύμφωνα με αναφορές στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σημειώθηκαν 3 πυροβολισμοί, ενώ η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου κάλεσε τους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Εικόνες-σοκ! Νεκρός 40χρονος από φρικτό τροχαίο στην Πρέβεζα!

Ένα φοβερό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (2/2) στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ιωαννίων, με αποτέλεσμα ένας 40χρονος να χάσει τη ζωή του και τις εικόνες να προκαλούν σοκ, ενώ ιδιαίτερο είναι το τι έπαθε ένας, ο οποίος άφησε το μοτοσυκλετιστή στο δρόμο.

Σύμφωνα με το mypreveza.gr, το όχημα που οδηγούσε ο 40χρονος εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο αυλάκι. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας, που ανέσυραν τον οδηγό. Ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκειο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι εικόνες από το κατεστραμμένο όχημα, είναι σοκαριστικές. Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαία Πρέβεζας.

Σοκ: Νεκρή πασίγνωστη επιχειρηματίας!

Θρήνος επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο μετά την είδηση του θανάτου γνωστής 37χρονης επιχειρηματία. Ωστόσο, λίγη ώρα πριν θλίψη ξέσπασε και στον καλλιτεχνικό χώρο αφού "έφυγε" διάσημος Βρετανός ηθοποιός!

Η Samasource, εταιρία τεχνητής νοημοσύνης που ίδρυσε η Τζάνα, επιβεβαίωσε το θάνατό της στις 24 Ιανουαρίου λόγω επιπλοκών από επιθήλιο σάρκωμα, μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Η Τζάνα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε σε ένα προάστιο του Λος Άντζελες από Ινδούς γονείς. Το 2008, ίδρυσε τη Samasource στην Κένυα με αποστολή να βελτιώσει τη ζωή όσων ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 2.900 ανθρώπους στην Κένυα, την Ουγκάντα και την Ινδία, δημιουργώντας στοιχεία για εταιρείες σε όλο τον κόσμο που πρέπει να δοκιμάσουν πολλά προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων και των αυτοκινήτων χωρίς οδηγό.

Η εταιρεία βοήθησε περισσότερους από 50.000 ανθρώπους να ξεφύγουν από τη φτώχεια και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ανατολική Αφρική, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Samasource.

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος σταρ της ροκ μουσικής σκηνής!

Μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της παγκόσμιας ροκ μουσικής σκηνής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 64 ετών και η είδηση του θανάτου του πάγωσε τους πάντες! Ωστόσο, μόλις λίγες ώρες πριν θρηνούμε ο κόσμος του αθλητισμού μιας και τη ζωή του έχασε γνωστός ποδοσφαιριστής!

Ο λόγος για τον Άντι Γκιλ. Ο σπουδαίος κιθαρίστας και ιδρυτής των Gang of Four, που επηρέασαν βαθιά με τον ήχο τους κορυφαίους μουσικούς και διάσημα συγκροτήματα όπως ο Κέρτ Κομπέιν, οι REM και οι Red Hot Chlli Peppers, "έφυγε" το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά, μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η μουσική τον συνόδευε μέχρι το τέλος του καθώς, όπως αποκάλυψαν τα μέλη του συγκροτήματός του, τις τελευαίες ημέρες άκουγε, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ρεμίξ για το νέο τους άλμπουμ και σχεδίαζε τη νέα τους περιοδεία! «Θα τον θυμόμαστε για την καλοσύνη του, την γενναιοδωρία του, την απίστευτη ευφυία του, τα αποτυχημένα αστεία, τις τρελές ιστορίες και τις ατελείωτες κούπες τσαγιού...» δήλωσαν συγκινημένοι.

Γεννημένος στο Μάντσεστερ, το 1956, ο Άντι Γκιλ σχημάτισε τους Gang of Four to 1976 έχοντας σαφείς επιρροές από την πανκ σκηνή της Νέας Υόρκης-ιδιαιτέρως από τον Τζίμι Χέντριξ- και τροφοδότησε τη μουσική της μπάντας του με δυνατούς και σκληορύς κιαθριστικούς ήχους. Το πρώτο άλμπουμ της μπάντας κυκλοφόρησε το 1979, με τίτλο «Entertainment» και ανάμεσα στα πιο γνωστά κομμάτια της συμπεριλαμβάνονται τα «At Home He's a Tourist» και «Natural's Not». Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της 40χρονης μουσικής τους διαδρομής βγήκε το 2019 και είχε τίτλο «Happy Now».

Τόσο ο Κέρτ Κομπέιν των Νιρβάνα όσο και ο Μάικλ Στάιπ των REM είχαν παραδεχτεί, και μάλιστα δημοσίως, πως ...έκλεψαν πολλά μουσικά στοιχεία από τους Gang of Four ενώ και οι Red Hot Chili Peppers, τούς είχαν χαρακτηρίσει ως την μοναδική μπάντα με την οποία σχετίζονταν μουσικά.

Όλες οι παραπάνω δηλώσεις, από τόσο σημαντικούς μουσικούς, αποδεικνύουν περίτρανα την πρωτοποριακή συμβολή τους και την καθοριστική επίδρασή τους στην εξέλιξη της της ποστ - πανκ σκηνής.

Πριν από λίγους μήνες, τoν Σεπτέμβριο του 2019, ο Άντι Γκιλ είχε ξεσηκώσει τους Έλληνες φανς του με το δυναμικό λάιβ που έκανε με τους Gang of Four,, στη σκηνή του Gagarin.

Θρήνος! Πέθανε αγαπημένη παίκτρια του The Voice!

Θλίψη προκαλεί η απώλεια αγαπημένης παίκτριας του The Voice σε ηλικία 43 ετών, μετά από μάχη δύο ετών με τον καρκίνο, ενώ πρόσφατα τραγουδίστρια που πέρασε από το διαγωνισμό στην Ελλάδα πέρασε πολύ δύσκολες ώρες.

Ο λόγος γίνεται για την Νατάσα Στιούαρτ, η οποία είχε κερδίσει το κοινό με την εκπληκτική της φωνή. Η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Στιούαρτ είχε αποκαλύψει στον «αέρα» το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, ενώ πέθανε ύστερα από περισσότερα από 20 χρόνια καριέρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share