Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Αποκαλύψεις σοκ τη ληστεία που έγινε στο σπίτι τους!

Τι αναφέρει η Ασφάλεια Αττικής;

2 Φεβρουαρίου 2020 14:40
Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Αποκαλύψεις σοκ τη ληστεία που έγινε στο σπίτι τους!

Σοκ έχουν προκαλέσει τα στοιχεία που βγήκαν στην επιφάνεια για τη σπείρα που κρύβεται πίσω από τη ληστεία στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, με την Ασφάλεια Αττικής να μοιράζεται τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Real News, σε διάστημα τριών εβδομάδων, η συγκεκριμένη συμμορία των τεσσάρων οπλοφόρων έχει «χτυπήσει» τα σπίτια ενός εφοπλιστή και τεσσάρων επιχειρηματιών. Και τα πέντε θύματα είναι κάτοικοι των βορείων προαστίων.

Στο μεταξύ θυμίζουμε πως λίγες μέρες μετά τη ληστεία, ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τη γενναία γυναίκα του με τα πιο γλυκά λόγια!

Η πρακτική αλλά και οι κινήσεις των τεσσάρων κουκουλοφόρων έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Ασφάλειας Αττικής, καθώς εκτιμάται ότι σε όλες τις περιπτώσεις έχει «χτυπήσει» η ίδια συμμορία.

Σύμφωνα μάλιστα με τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής είναι να πρόκειται για οργανωμένη σπείρα Γεωργιανών μαφιόζων, οι οποίοι θεωρούνται εξπέρ στον συγκεκριμένο τομέα εγκλήματος, καθώς δρουν ως οργανωμένη ομάδα στα πρότυπα της «Κόζα Νόστρα» με ιεραρχία και εντολές.

Οι κακοποιοί παρακολουθούν το υποψήφιο θύμα τους ακόμα και κατά την προσέλευση στην εργασία του ή στις εξόδους ψυχαγωγίας. Με τον τρόπο αυτό έχουν στα χέρια τους ένα πλήρες οργανόγραμμα κινήσεων και τρωτών σημείων στις κατοικίες των ανθρώπων που έχουν βάλει στο μάτι.

Ενώ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Real News, κάπως έτσι εκτιμάται πως έγινε και στην περίπτωση της Καίτης Γαρμπή, την οποία φαίνεται να την ακολούθησαν από ένα σημείο της διαδρομής έως την οικία της, όταν τελείωσε με τις εμφανίσεις της στο κέντρο όπου τραγουδά, και έτσι κατάφεραν να την μπλοκάρουν, πριν μπει στο γκαράζ του σπιτιού της.

Σοκάρουν οι καταθέσεις των Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά: «Με κρατούσαν ακινητοποιημένη! Θα σου φυτέψουμε σφαίρα στο κεφάλι»! (Video)

ρόμο προκαλούν τα όσα περιγράφουν στις καταθέσεις τους η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, που έπεσαν θύματα ληστείας στη Νέα Ερυθραία μέσα στο σπίτι τους τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ήταν 05:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν οι τέσσερις κουκουλοφόροι έστησαν καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή και την περίμεναν να γυρίσει στο σπίτι της από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Όταν η γνωστή τραγουδίστρια σταμάτησε το αυτοκίνητο στην γκαραζόπορτα, της επιτέθηκαν και, με την απειλή όπλων, την ανάγκασαν να τους ανοίξει. Μάλιστα, τη φίμωσαν για να είναι σίγουροι ότι η Καίτη Γαρμπή δεν θα μπορέσει να φωνάζει «βοήθεια», ώστε κάποιος να την ακούσει και να καλέσει την Αστυνομία.

Όταν μαζί με την τραγουδίστρια οι τέσσερις δράστες μπήκαν στο σπίτι, απείλησαν με όπλο τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, ο οποίος είχε ξυπνήσει από τη φασαρία. Τον οδήγησαν στο σαλόνι, τον έδεσαν και τον απείλησαν πως θα του «φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι» αν δεν τους έλεγε πού είναι το χρηματοκιβώτιο και ποιος ήταν ο κωδικός.

Καίτη Γαρμπή: Με κρατούσαν ακινητοποιημένη

Στην κατάθεσή της, σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή την οποία παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, η Καίτη Γαρμπή αναφέρει: «Είχα σταματήσει το αυτοκίνητο στην γκαραζόπορτα και περίμενα να ανοίξει. Εμφανίστηκαν μπροστά μου τέσσερα άτομα με κουκούλες. Οι δυο με απείλησαν με όπλο και μου ζήτησαν να κατέβω από το αμάξι. Το έκανα, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις τους και είδα φοβηθεί. Στη συνέχεια, με υποχρέωσαν να τους οδηγήσω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως κι έκανα. Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι κι εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου, ο οποίος από τη φασαρία είχε ξυπνήσει. Τον απείλησαν κι εκείνον με το όπλο. Εμένα με κρατούσαν ακινητοποιημένη, υπό την απειλή όπλου. Έδεσαν τον Διονύση και του ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έχουμε χρήματα».

Διονύσης Σχοινάς: «Είδα ένα άτομο να με σημαδεύει με όπλο»

Από την πλευρά του, στην κατάθεσή του ο Διονύσης Σχοινάς περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησαν ο ίδιος και η Καίτη Γαρμπή ως εξής: «Άκουσα θόρυβο από το σαλόνι και κατάλαβα ότι είχε επιστρέψει η Καίτη. Σηκώθηκα και ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα άτομο με όπλο να με σημαδεύει. Με οδήγησε στο σαλόνι. Εκεί βρίσκονταν και οι υπόλοιποι, μαζί με τη σύζυγό μου. Με έδεσαν κι εμένα και στη συνέχεια με απείλησαν λέγοντάς μου «θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι, αν δεν μας πεις που είναι το χρηματοκιβώτιο». Τους αποκάλυψα που βρίσκεται, το άνοιξα και οι δράστες πήραν από μέσα χρήματα και κοσμήματα κι έφυγαν από το σπίτι».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share