Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός στην Χίο! Μαχαιρώματα μεταξύ ανηλίκων και γυναικών!

Τρομερό!

1 Φεβρουαρίου 2020 16:21
Πανικός στην Χίο! Μαχαιρώματα μεταξύ ανηλίκων και γυναικών!

Δύο φοβερά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών στη ΒΙΑΛ της Χίου, αφού το πρώτο έγινε μεταξύ ανήλικων παιδιών δεύτερο ανάμεσα σε γυναίκες, γεγονός που σοκάρει, ενώ σκηνικό τρόμου επικράτησε στην Ηλιούπολη!

Το απόγευμα της Πέμπτης, ένας 15χρονος μετανάστης διαπληκτίστηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με έναν 17χρονο αλλοδαπό στη ΒΙΑΛ, επιτέθηκε εναντίον του και τον τραυμάτισε με μαχαίρι. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά του, ενώ ο 15χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος και το μαχαίρι κατασχέθηκε. Σε βάρος του ανήλικου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το δεύτερο αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγη ώρα αργότερα, πάλι μέσα στο Κ.Υ.Τ., όταν μία 20χρονη αλλοδαπή επιτέθηκε σε μια 37χρονη μετανάστρια και άρχισε να την γρονθοκοπεί τραυματίζοντάς την. Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου κατηγορούμενη για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Έκρηξη στη Motor Oil! Στο νοσοκομείο διασωληνωμένοι 4 εργάτες!

Ένα φοβερό ατύχημα έλαβε τόπο στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στην Κόρινθο, καθώς μετά από έκρηξη στα διυλιστήρια, τέσσερις εργάτες χαροπαλεύουν στο νοσομείο, όπου έχουν διασωληνωθεί σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ το πρωί σημειώθηκε έκρηξη σε ΑΤΜ στην Ελευσίνα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το σοβαρό ατύχημα συνέβη γύρω στις 22.30 στο βοηθητικό ιατρείο της μονάδας παραγωγής βενζίνης υπ' αριθμόν 3.700 και θύματα είναι ένας νοσοκόμος 37 ετών και τρεις εργάτες, 55, 38 και 41 ετών.

Η Πυροσβεστική, σύμφωνα με την ενημέρωση, ειδοποιήθηκε για το συμβάν από το ΕΚΑΒ, το οποίο κλήθηκε από τους υπευθύνους των διυλιστηρίων και όταν έφτασε στο σημείο η φωτιά είχε ήδη σβηστεί από τα συνεργεία της επιχείρησης.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας και στο Γενικό Κρατικό Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς, όπου νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Τα διυλιστήρια έχουν ένα κεντρικό ιατρείο και σε κάθε μονάδα ένα βοηθητικό ιατρείο. Όπως έγινε γνωστό, στην προκειμένη περίπτωση, οι εργαζόμενοι βρίσκονταν στον χώρο αναμονής του βοηθητικού ιατρείου της μονάδας «3.700».

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου, που ερευνά την υπόθεση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των διυλιστηρίων.

Πανικός στο Βόλο! Πέταξαν μολότοφ σε σύνδεσμο!

Σκηνικό πανικού διαμορφώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα την Παρασκευή (31/1) στο Βόλο, καθώς άγνωστοι πέταξαν δύο μολότοφ σε Λέσχη Φίλων του Παναθηναϊκού στην οδό Γλαδστώνος, σε μια εποχή τεταμένη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το e- thessalia.gr μόνο ο ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη, χωρίς βέβαια να προκληθούν ζημιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες αποχώρησαν γρήγορα από το σημείο και είναι άγνωστο το προς τα πού κατευθύνθηκαν.

Ταυτόχρονα, η αστυνομία προσήγαγε 10 άτομα, με σκοπό να διερευνηθεί η υπόθεση.

Ανάμεσα στα άτομα αυτά είναι και ο υπεύθυνος της Λέσχης των φίλων, η οποία λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στην περιοχή κοντά στη Λέσχη ένα ζευγάρι γάντια μοτοσυκλέτας και δύο πράσινους πυρσούς χειρός.

Super League: «Γλυκοκοιτάζει» κορυφή ο Ολυμπιακός στο ιδιαίτερο ματς με Ξάνθη!

Μια ιδιαίτερη αγωνιστική έρχεται στη Super League, μετά από μια εβδομάδα έντονη, όπου πρωταγωνίστησε η υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, με τον Ολυμπιακό να έχει ζητήσει τον υποβιβασμό τους και να κοιτάζει ως ιδιαίτερο το ματς με τους Ακρίτες.

Ο Βόλος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, φιλοξενεί την Λαμία με στόχο να επανέλθει στις νίκες και να ξεπεράσει την αντίπαλό της στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι μετά και την ήττα της Τούμπας έχουν πλέον μόλις τρεις νίκες στα 17 τελευταία ματς και την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 36 γκολ. Δεν υπολογίζει τους Κανταμούρο και Μαξ ο Γκαγιέκο. Από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης προέρχεται η Λαμία η οποία με τον Μάντζιο στο τιμόνι έχει ελπίδες ακόμα και για την πρώτη εξάδα. Οι Λαμιώτες ενισχύθηκαν με τους Επασί και Νιάσε με τον έμπειρο τεχνικό να μην υπολογίζει τον τραυματία Πλιάτσικα, και Τσούκαλο κι Επασί που είναι ανέτοιμοι.

Την ίδια ώρα στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΛ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδο στα playoffs. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία στην Ξάνθη, μια ισοπαλία που τους διατήρησε στην πρώτη εξάδα. Με νίκη οι γηπεδούχοι ξέρουν καλά πως έχουν κάνει σημαντικό βήμα για τον στόχο τους με τον Γιώργο Σίμο να μην υπολογίζει τους Σακόρ και Γιαννούλη. Η ΑΕΛ από την πλευρά της παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την εξάδα και ταξίδεψε στην Κρήτη χωρίς τον Κάτσε και τον Καρανίκα. Αντίθετα, μέσα είναι ο Μασούρας ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο.

Τέλος, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ξάνθη σε ένα ιδιαίτερο ματς αν σκεφτεί κανείς την καταγγελία των Πειραιωτών για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ακριτικής ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και πλέον δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Εκτός έμειναν ο Καμαρά που εκτίει ποινή για κάρτες και ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Η Ξάνθη στο απόηχο της δικαστικής διαμάχης ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Μπαξεβανίδη και Τερκί που είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει και τον τραυματία Ντίρεσταμ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (1/2)
Βόλος - Λαμία (17:15 Novasports 3HD)
ΟΦΗ - ΑΕΛ (17:15 Novasports 1HD)
Ολυμπιακός - Ξάνθη (19:30 Novasports 2HD)

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share