Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκηνές τρόμου στην Ηλιούπολη! Έκανε απόπειρα να σκοτώσει τους συγγενείς του με αλυσοπρίονο!

Φρίκη!

1 Φεβρουαρίου 2020 16:05
Σκηνές τρόμου στην Ηλιούπολη! Έκανε απόπειρα να σκοτώσει τους συγγενείς του με αλυσοπρίονο!

Σκηνικό τρόμου δημιουργήθηκε στην Ηλιούπολη, όπου άτομο που μάλλον πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, αποπειράθηκε να σκοτώσει συγγενικά του πρόσωπα με αλυσοπρίονο σε δύο διαμερίσματα, ενώ πατέρας έπνιξε με το μαξιλάρι τον νεογέννητο γιο του.

Αρχικά πήγε στο διαμέρισμα που διαμένει ένας θείος του και επιχείρησε να εισβάλει, με τους δύο άνδρες να διαπληκτίζονται αρχικά και να έρχονται στα χέρια.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο θείος του εισβολέα. Στη συνέχεια, ανέβηκε στο πάνω όροφο όπου διαμένει μια ξαδέρφη του κι επιχείρησε να εισβάλει και εκεί.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος ήταν εκτός ελέγχου, οδηγώντας τον στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα

Όπως έγινε γνωστό, το άτομο αυτό είχε επιχειρήσει και παλαιότερα να τραυματίσει θανάσιμα τα ίδια συγγενικά του πρόσωπα. Να σημειώσουμε ότι αρχικά υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς, που όμως δεν επιβεβαιώνονται επισήμως για την ώρα.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Ν/Α Αττικής.

Τραγωδία στα Χανιά! Οδηγός μηχανής σκοτώθηκε επειδή έπεσε πάνω σε κολώνα!

Μοιραία κατάληξη είχε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ένας άνδρας στα Χανιά, ο οποίος χτύπησε με τη μηχανή του σε κολώνα και έχασε τη ζωή του, ενώ νωρίτερα στην Αθήνα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το τροχαίο συνέβη, περίπου, στις 4 το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή των Παχιανών.

Ειδικότερα, ένας άνδρας, ο οποίος κινείτο με τη μηχανή του επί της Οδού Νικολάου Σκουλά, έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να βρεθεί αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο Χανίων, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη, εξ' αρχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας άφησε, τελικά, την τελευταία του πνοή.

Σοβαρό τροχαίο για πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία!

Μια σοκαριστική είδηση έρχεται για Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη σύζυγό του, με τις εικόνες από το αυτοκίνητό του να προκαλούν σοκ, αν και οι δυο τους γλίτωσαν τα χειρότερα, κάτι που δε συνέβη στην περίπτωση του 94χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον γνωστό επιχειρηματία, Βασίλη Χήτο, ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι και τη σύζυγό του Καρολίνα ντε Σόουζα, που είχαν τύχη βουνό όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού.

Το ζευγάρι κατάφερε να βγει χωρίς τραυματισμό από το διαλυμένο αυτοκίνητο.

Το διαλυμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βασίλης Χήτος είναι η απόδειξη της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σκασμένο ελαστικό ήταν πιθανότατα η αιτία που το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε τις προστατευτικές μπάρες και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού, στο 80ο χιλιόμετρο Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Τροχαίο στα Χανιά με τρεις τραυματίες!

Σφοδρή τροχαία σύγκρουση έγινε την Παρασκευή (31/1) στα Χανιά, όπου αυτοκίνητο χτύπησε ποδηλάτες, με τρεις εξ αυτών να τραυματίζονται, ενώ θετικά είναι τα νέα στην υπόθεση του Τάσου Μπουντούρη.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Βαμβακόπουλου προς Συκολιά, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ένα όχημα με κατεύθυνση προς την Αγιά, συγκρούστηκε σχεδόν μετωπικά με τα ποδήλατα, που πήγαιναν στην αντίθετη κατεύθυνση, προς Χανιά.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα που παρέλαβαν συνολικά τρεις τραυματίες ποδηλάτες, με ορθοπεδικά τραύματα και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι υπόλοιποι ποδηλάτες φέρουν μιρκοεκδορές, από την πτώση.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνά η Τροχαία Χανίων, που επίσης βρέθηκε επί τόπου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί;

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας, με κεντρικούς δρόμους να παραμένουν κλειστοί! Κόλαση επικράτησε χθες και στην Περιφερειακή του Καρέα λόγω τροχαίου!

Ειδικότερα, λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, διακόπηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου, από το ύψος της Αιόλου. Επίσης, κλειστή είναι και η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας.

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας!

Αλλάζει ο καιρός για τα επόμενα 24ωρα, καθώς προβλέπεται ηλιοφάνεια σχεδόν σε όλη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας, με τον Σάκη Αρναούτογλου να μας έχει προειδοποιήσει για «σοβαρό ενδεχόμενο καθόδου ψυχρών αερίων μαζών»!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ως και την Δευτέρα η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή, με τον καιρό να είναι αίθριος, με λίγες νεφώσεις. Για σήμερα, αναμένονται νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά, όπου και θα αυξηθούν σταδιακά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελάγη έως 6 μποφόρ, ενώ στα βόρεια ηπειρωτικά αναμένεται να σημειωθεί κατά τόπους παγετός τις πρώτες μόνο, πρωινές ώρες.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ. Ανεμοι: Στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Aνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share