Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξελίξεις με την υγεία της Μαρίας Σολωμού! «Πονάω παντού, δεν μπορώ να συνέλθω»!

Τι συμβαίνει τελικά;

1 Φεβρουαρίου 2020 13:39
Εξελίξεις με την υγεία της Μαρίας Σολωμού! «Πονάω παντού, δεν μπορώ να συνέλθω»!

Συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον ιό Η1Ν1 η Μαρία Σολωμού, έχοντας «κολλήσει» πρόσφατα και χωρίς να βλέπει προς το παρόν βελτίωση.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, μέσω ενημερώσεών της στο Instagram, τόνισε ότι δεν μπορεί να συνέλθει καθόλου, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν και οι παραστάσεις που θα είχε στο «Βρετάνια» με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Παύλο Χαϊκάλη.

«Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Δεν μπορώ να συνελθω. Πονάω παντού. Τι κακή γρίπ είναι αυτή; Πώς το 'παθα εγώ; Τι είναι αυτό το πράγμα... Που δεν έχω κάνει πυρετό στη ζωή μου, να κάνω μαζεμένο τώρα! Πόσο θα κρατήσει; Πόσο;... Δυο μέρες καραντίνα, μόνη μου, μες στο σπίτι... Μου πετάνε φαγητό απ΄έξω... Τι είναι αυτό το χάλι;...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τραγικό: "Πέθαναν" την Μαρία Σολωμού!

Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην γνωστή ηθοποιό, Μαρία Σολωμού! Πλατφόρμα στο διαδίκτυο ανακοίνωσε πως «πέθανε» εχθές και έκανε αναφορά στον Πάνο Μουζουράκη!

Η Wikipedia υπέπεσε σε ένα σφάλμα με θύμα την Μαρία Σολωμού, η οποία είδε τις πληροφορίες που γράφονται για εκείνη στον γνωστό ιστότοπο και συνειδητοποίησε αφενός ότι η ημερομηνία της ηλικίας της ήταν λανθασμένη, αφού... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share