Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη! Ένας 18χρονος χτύπησε με σφυρί μια γυναίκα στο κεφάλι και την άφησε τυφλή για τον πιο εξοργιστικό λόγο!

Αποδόθηκε δικαιοσύνη!

31 Ιανουαρίου 2020 10:51
Φρίκη! Ένας 18χρονος χτύπησε με σφυρί μια γυναίκα στο κεφάλι και την άφησε τυφλή για τον πιο εξοργιστικό λόγο!

Ένας 18χρονος ληστής αυτοκινήτων χτύπησε με ένα σφυρί μια 24χρονη γυναίκα, στην προσπάθειά του να ληστέψει το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα από την Αγγλία έμεινε εν μέρει τυφλή. Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr την είδηση!

Ο Ματζίντ Αλί χτύπησε επαναλαμβανόμενα την Μπλίθ Μάσον Μπούλ, πριν της κλέψει το αμάξι της, ένα Audi A1, στο Coventry Road, Sheldon, Birmingham, τον περασμένο Μάρτιο. Η δικαιοσύνη αποδόθηκε σήμερα και του επιβλήθηκαν 9 χρόνια φυλάκισης, ενώ πρόσφατα εκτελέστηκε ένας άλλος άνδρας 23 χρόνια μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του!

Η κοπέλα που υπέστη πολλαπλά χτυπήματα στο κρανίο και κάταγμα στο μάτι, αφού βγήκε από το γυμναστήριο, έχει μείνει πλέον σχεδόν τυφλή.

Η αστυνομία του West Midlands μοιράστηκε μια συγκλονιστική εικόνα των τραυμάτων της μετά την καταδίκη του Αλί.

Η κοπέλα αγωνίζεται τώρα να δει καθαρά μέσα από ένα μάτι και έχει λάβει συμβουλές για να ξεπεράσει το ψυχολογικό τραύμα της περιπέτειας της.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν το κλεμμένο Audi εντός 24 ωρών και ο Αλί αναγνωρίστηκε ως ο βασικός ύποπτος.

Έφοδος εκτελέστηκε αργότερα στο σπίτι του και το σφυρί βρέθηκε κρυμμένο κάτω από έναν καναπέ-κρεβάτι.

Ο Αλί, του Sparkhill του Μπέρμιγχαμ, αρνήθηκε τη ληστεία, την κατοχή επιθετικού όπλου και τραυματισμού, αλλά καταδικάστηκε μετά από δίκη στο δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ.

Σε δήλωση που δημοσίευσε η αστυνομία, η κυρία Μάσον Μπουλ δήλωσε: «Ήταν δύσκολοι και απογοητευτικοί 10 μήνες, αλλά η δικαιοσύνη μίλησε.

«Θα ήθελα να πιστεύω ότι αυτό φέρει το μήνυμα ότι σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται ποτέ να προσβάλλετε οποιοδήποτε ευάλωτο άτομο για ένα υλικό αντικείμενο.

28χρονος κρεμάστηκε με λουρί σκύλου! Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους!

Σοκ στους Αγίους Θεοδώρους με 28χρονο να βάζει τέλος στη ζωή του! Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας κρεμάστηκε με το λουρί του σκύλου μέσα στο σπίτι του. Ακόμη ένα σοκ είχε προκαλέσει ένα παρόμοιο περιστατικό στην Κρήτη όταν ένας αστυνομικός απαγχονίστηκε!

Ο 28χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του, γύρω στις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης, από τους γονείς του, που αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.

40χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε αποθήκη! Θρίλερ στη Νέα Μανωλάδα!

Θρίλερ στη Νέα Μνωλάδα με έναν 40χρονο να εντοπίζεται κρεμασμένος σε αποθήκη! Θρίλερ επικρατεί με τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Φώτη Ντούλο, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σαραντάχρονος – υπήκοος Μπαγκλαντές, βρέθηκε χθες το απόγευμα από ομοεθνείς του -οι οποίοι τον αναζητούσαν- απαγχονισμένος σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας.

Ο άτυχος άνδρας ζούσε τα τελευταία χρόνια μαζί με άλλους ομοεθνείς του στην περιοχή όπου και απασχολείτο ως εργάτης γης.

Τραγωδία στην Κρήτη: 50χρονος αυτοκτόνησε με στρατιωτικό όπλο!

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη, με έναν 50χρονο άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του και να αυτοκτονεί με στρατιωτικό όπλο M1. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία! Επίσης, μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σοκάρει καθώς 29χρονη καρκινοπαθής μητέρα στραγγάλισε την ίδια της την κόρη, πριν βουτήξει στο κενό!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share