Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

42χρονη γυναίκα χάνει την μάχη με τον καρκινό του στήθους! Το σοκαριστικό της υπόθεσης όμως είναι ότι...

Δεν κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό της!

31 Ιανουαρίου 2020 10:31
42χρονη γυναίκα χάνει την μάχη με τον καρκινό του στήθους! Το σοκαριστικό της υπόθεσης όμως είναι ότι...

Μια μελλοντική νύφη που υπέφερε από καρκίνο του μαστού πέθανε λίγες ώρες πριν από το γάμο των ονείρων της. Διαβάστε πρώτοι την ιστορία της στο Athensmagazine.gr!

Μετά από την ιστορία με την γυναίκα που έχασε την μάχη με τον καρκίνο και μας συγκίνησε, ακόμα μια έρχεται στην δημοσιότητα. Η Χέιζελ Τζακ, 42 ​​ετών, πάλευε με τον καρκίνο του μαστού τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά οι γιατροί στο Δυτικό Γενικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου της ανακοίνωσαν νωρίτερα αυτό το μήνα ότι είχε μόνο εβδομάδες να ζήσει.

Ήθελε να παντρευτεί τον παιδικό της έρωτα Τζόναθαν Γκάουλντ, επίσης 42 ετών, και γενναιόδωροι δωρητές προσέφεραν νυφικά και έκαναν δωρεές σε μια προσπάθεια να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα.

Δυστυχώς, η Χέιζελ πέθανε στο σπίτι της στο Biggar του South Lanarkshire, λίγες στιγμές πριν τον γάμο.

Ο αρραβωνιαστικός της Χέιζελ και ο γιος του Ντάρατς, ηλικίας τριών, αποφάσισαν να προχωρήσουν στο σχέδιο της ημέρας και να χρησιμοποιήσουν τον γάμο ως ευκαιρία για να γιορτάσουν τη ζωή της «γενναίας» μητέρας και συζύγου.

Κάλεσαν όλους όσους βοήθησαν να γίνει η ξεχωριστή η μέρα της για να τους συναντήσουν σε μια γιορτή της ζωής της στο κοντινό Κάστρο Cornhill, όπου ο γάμος επρόκειτο να συμβεί.

Η παράνυμφος Τζίλιαν Άντερσον δήλωσε: «Η Χέιζελ ήθελε να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες αναμνήσεις, γι 'αυτό θα κάνουμε σήμερα.

«Θα μετατρέψουμε το γάμο των ονείρων σε μια γιορτή του πανέμορφου κοριτσιού μας.

«Εύχομαι όλοι όσοι τους έχει αγγίξει η ιστορία της Χέιζελ , που μας στάθηκαν και έδωσαν δωρεές στο γάμο, θα μπορούσαν να συναντήσουν αυτήν την όμορφη ψυχή και να νιώσουν τη ζεστασιά της με τον ίδιο τρόπο που έχουμε νιώσει για όλα αυτά τα εκπληκτικά χρόνια».

Γράφοντας στο Facebook, είπε: «Η όμορφη μας Χέιζελ πέθανε σήμερα το πρωί μετά τη θαρραλέα μάχη της με τον καρκίνο.

«Σας ευχαριστώ όλους όσοι υπήρξαν εκεί για την Χέιζελ , την οικογένεια και τους φίλους και που δώρισαν τόσο γενναιόδωρα στο γάμο των ονείρων της».

Τραγική ειρωνεία: Πατέρας και κόρη διαγνώστηκαν ταυτόχρονα με καρκίνο!

Μια τραγική ιστορία σας φέρνει σήμερα στο φως το Athensmagazine.gr, όπου μια κοπέλα διαγνώστηκε με καρκίνο την ίδια μέρα με τον πατέρα της! Mια ιστορία που ελπίζουμε να έχει παρόμοιο τέλος με την αντίστοιχη της 8χρονης που κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο!

Μία απίστευτη όσο και πικρή σύμπτωση βιώνει μία οικογένεια στο Νιούκαστλ της Βρετανίας, καθώς πατέρας και κόρη διαγνώστηκαν με καρκίνο την ίδια στιγμή.

Η 22χρονη Τζέσικα Ντάφιλντ διαγνώστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια με καρκίνο του μαστού ενώ ο πατέρας της πάλευε με καρκίνο στους νεφρούς.

Η Τζέσικα ήταν μόλις 19 ετών όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο και έκανε χημειοθεραπείες. Όμως πέρυσι, ο καρκίνος επέστρεψε και τώρα υποβάλλεται σε ραδιοθεραπεία.

Ο πατέρας της Τζέσικα, Κιθ, διαγνώστηκε με καρκίνο στους νεφρούς όταν οι γιατροί βρήκαν έναν όγκο στη σπονδυλική του στήλη. «Όταν βρήκαν τον όγκο, σκεφτόμουν πώς θα το έλεγα στην Τζέσικα. Αισθανόμουν ένοχος και για τη δική μου θέση και για το τι θα περνούσαν οι δικοί μου άνθρωποι» περιγράφει ο μπαμπάς της.

Μπαμπάς και κόρη παραμένουν αισιόδοξοι και όπως χαρακτηριστικά λέει η Τζέσικα: «είναι πιθανότερο να με χτυπήσει λεωφορείο παρά να πεθάνω από τον καρκίνο».

«Μαμά μην κλαις» λέει 3χρονος με καρκίνο επειδή οι γονείς του δεν έχουν λεφτά για τη θεραπεία του!

Η σπαρακτική στιγμή που ένα 3χρονο αγοpάκι που πάσχει από καρκίνο παρηγορεί την μητέρα του, επειδή, οι γονείς του δεν μπορούν άλλο να αντέξουν οικονομικά τη θεραπεία του, απαθανατίστηκε και πραγματικά ραγίζει καρδιές, όπως και η ιστορία με την 4χρονη που κόβει τα μαλλιά της μαμάς της πριν ξεκινήσεις τη χημειοθεραπεία!

Ο μόλις τριών ετών Λι Λουγιανγκ, από την ανατολική Κίνα, πάσχει από έναν σπάνιο καρκίνο και έχει, ήδη, υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, επτά ακτινοθεραπείες και επτά χημειοθεραπείες.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Οι γονείς του έχουν ξοδέψει όλες τις οικονομίες τους, ενώ χρωστάνε ακόμη 24.000 ευρώ, τη στιγμή που οι γιατροί δηλώνουν ότι θα χρειαστούν ακόμη 56.000 ευρώ – ένα αστρονομικό ποσό για μία οικογένεια αγροτών.

Οι απελπισμένοι γονείς αναγκάστηκαν να σταματήσουν τη θεραπεία του γιου τους, τον περασμένο μήνα, αφού κανένας από τους φίλους ή τους συγγενείς τους δεν μπορούσε να τους δανείσει πια χρήματα, σύμφωνα με φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Η φιλανθρωπική οργάνωση Dahe δήλωσε ότι πήρε τον μικρό Λι Λουγιανγκ στο νοσοκομείο Xinhua στη Σαγκάη τον Ιούνιο, προκειμένου να υπάρξουν καλύτεροι ιατρικοί πόροι.

Η οργάνωση είπε, επίσης, ότι και οι δύο γονείς του έπρεπε να σταματήσουν να εργάζονται για να φροντίσουν το αγόpι.

«Όταν ένα παιδί πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια, και οι δύο γονείς θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα της Κίνας », δήλωσε ο ιδρυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης, Dahe, στο MailOnline.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ο ιδρυτής της Dahe, η μητέρα του Junyang, Κιου Λιφανγκ, φώναξε με δάκρυα: «Εμείς πραγματικά δεν έχουμε άλλους τρόπους. Ο σύζυγός μου και εγώ τσακωνόμαστε κάθε μέρα λόγω των χρημάτων».

Βλέποντας τη μητέρα να κλαίει συνέχεια, ο 3χρονος Λουγιανγκ σκούπισε απαλά τα δάκρυα από το πρόσωπο της και της είπε «μαμά, μην κλαις».

Με τη βοήθεια του Dahe, ο Λουγιανγκ κατάφερε να συνεχίσει τη θεραπεία του στις 3 Αυγούστου στο Νοσοκομείο Παίδων στο Anhui.

Παρ’ όλα αυτά ο δρόμος για να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση ο 3χρονος Λουγιανγκ είναι ακόμα μακρύς και δύσκολος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share