Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Πατέρας έβαλε κάμερα στο δωμάτιο που βρισκόταν η βαριά άρρωστη κόρη του... Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει!

Θα σας συγκινήσει η συνέχεια!

31 Ιανουαρίου 2020 07:53
Πατέρας έβαλε κάμερα στο δωμάτιο που βρισκόταν η βαριά άρρωστη κόρη του... Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει!

Αυτός ο πατέρας κατέγραψε με κάμερα τις συγκινητικές στιγμές από το δωμάτιο που βρισκόταν η βαριά άρρωστη κόρη του, η οποία είχε πέσει σε κώμα. Το βίντεο στην συνέχεια ανατριχιάζει και συγκινεί παράλληλα!

Κάποιοι βάζουν κάμερες στην θερμοκοιτίδα του μωρού τους για να δουν πόσο καλά πάει η υγεία τους, ενώ άλλοι για να του τονώσουν την αυτοπεποίθηση και να συμπαρασταθούν με τις πράξεις τους. H Λίντσει Λουρένκο ήταν μαχήτρια και αυτά δεν είναι κούφια λόγια: η Λίντσει ήταν μόλις 18 χρονών και είχε ήδη περάσει τα 6 από αυτά πολεμώντας τον καρκίνο του αίματος. Κάθε φορά που ανάρρωνε από τις χημειοθεραπείες ήλπιζε πως αυτή τη φορά είχε νικήσει τον καρκίνο, αλλά η τραγική ασθένεια την χτυπούσε ξανά.

Η τελική κατάρρευση ήρθε πολύ χειρότερη από όλες τις άλλες φορές και τελικά έπεσε σε κώμα από το οποίο ποτέ δεν ξύπνησε. Εκείνη τη μέρα, η μητέρα της έκατσε δίπλα από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο και τράβηξε αυτές τις συγκινητικές εικόνες αγάπης.

Γονείς τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης όταν έπαιζε αντίκρισαν κάτι σοκαριστικό - Προσέξτε την κούκλα στα δεξιά και θα σας σηκωθεί η τρίχα (video)

Αυτόι οι γονείς τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης όταν έπαιζε αντίκρισαν κάτι σοκαριστικό…

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ένα κοριτσάκι να παίζει στο δωμάτιό του. Μια κούκλα που βρίσκεται από πίσω του, ξαφνικά, αρχίζει να κουνάει το κεφάλι της από μόνη της.

Σε κάποια άλλη στιγμή, κάποια χαρτιά που βρίσκονται επάνω στο τραπέζι, αρχίζουν να πετάνε λες και έχει φυσήξει δυνατός άνεμος.

Στο βίντεο, αφού το κοριτσάκι φύγει από το δωμάτιό του τρομαγμένο, βαρύτερα αντικείμενα αρχίζουν να πετούν γύρω από το δωμάτιο και να πέφτουν με μανία.

Δεν είναι σαφές, ούτε σε ποια χώρα, ούτε το πότε τραβήχτηκε το συγκεκριμένο βίντεο. Λογικά, ο πατέρας είχε βάλει κάμερες στο σπίτι για να καταλάβει τι συμβαίνει, μετά από παράπονα που του είχε κάνει η κόρη του.

Κάμερα κατέγραφε έναν παππού μέσα σε μια βάρκα...Όταν δείτε τι τον τραβούσε θα μείνετε άφωνοι!

Αυτός ο παππούς πήγαινε βόλτα με την βάρκα του, αλλά χωρίς να κάνει κουπί. Ποιος μετακινούσε την βάρκα; Θα μείνετε άφωνοι όταν δείτε τι κατέγραψε η κάμερα...

Ο Μικ Κάρολ από το Ηνωμένο Βασίλειο βρισκόταν στον ποταμό Drayton, όταν είδε ένα ασυνήθιστο αλλά ξεκαρδιστικό θέαμα! Πολλοί βάζουν κάμερα για να ελέγχουν την φροντίδα των ηλικιωμένων, όπως έκαναν και σε αυτόν τον παππού που νόμιζαν ότι τα έχει χαμένα, αλλά αυτή τη φορά η κάμερα κατέγραψε κάτι ξεκαρδιστικό!

Ένας παππούς είχε βρει έναν πανέξυπνο τρόπο για να κάνει τη βόλτα του, είχε διαμορφώσει τη βάρκα του με τέτοιο τρόπο ώστε να την τραβάει ένα παιχνίδι ρυμουλκό σκάφος…

Φαίνεται πως ο παππούς είχε έντονη αίσθηση του χιούμορ και καθώς περνούσε μπροστά από τον Μικ φώναξε “νόμιζες ότι τα είχες δει όλα!”.

Κάμερα κατέγραφε έναν παππού μέσα σε μια βάρκα...Όταν δείτε τι τον τραβούσε θα μείνετε άφωνοι!

Ο ταλαιπωρημένος παππούς καθόταν κάθε μέρα στο ίδιο σημείο - Τότε μια άγνωστη κοπέλα τον πλησιάζει και κάνει το αδιανόητο!

Κάθε νύχτα, ένας ηλικιωμένος άντρας καθόταν στην ίδια διασταύρωση στο Phoenix. Με ήλιο ή βροχή, παρέμενε πάντα εκεί δίπλα σε ένα εστιατόριο της εκκλησίας μέχρι που έκλεινε. Ο άντρας είχε πάντα μαζί του μία ταμπέλα που έγραφε: ‘χάλκινα νομίσματα προς πώληση.’

Οι άνθρωποι τον προσπερνούσαν και κανείς δεν σταματούσε να τον ρωτήσει γιατί ήθελε να πουλήσει αυτά τα νομίσματα μέσα στην ζέστη. Ένα απόγευμα, μία γυναίκα με όνομα Lisa παρατήρησε τον ηλικιωμένο άντρα και η καρδιά της ράγισε.

Ταλαιπωρημένος Παππούς

Από τότε, κάθε νύχτα τον έβλεπε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μία πολύ ζεστή μέρα του Ιουνίου του 2017, τελικά αποφάσισε να τον πλησιάσει και να μάθει την ιστορία του – ήξερε πως πρέπει να υπήρχε κάποιος λόγος για όλα αυτά.

Τελικά ανακάλυψε κάτι απίστευτο για τον ηλικιωμένο, του οποίου το όνομα ήταν Paul. Την άφησε να τον βγάλει μία φωτογραφία και να την ανεβάσει στο διαδίκτυο… μαζί με την ιστορία του.

Δεν περίμενε ποτέ όμως η ιστορία του να γίνει viral, ούτε αυτό που συνέβη στην συνέχεια…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share