Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος! Πέθανε αγαπημένη παίκτρια του The Voice!

Ήταν 43 ετών!

30 Ιανουαρίου 2020 13:59
Θρήνος! Πέθανε αγαπημένη παίκτρια του The Voice!

Θλίψη προκαλεί η απώλεια αγαπημένης παίκτριας του The Voice σε ηλικία 43 ετών, μετά από μάχη δύο ετών με τον καρκίνο, ενώ πρόσφατα τραγουδίστρια που πέρασε από το διαγωνισμό στην Ελλάδα πέρασε πολύ δύσκολες ώρες.

Ο λόγος γίνεται για την Νατάσα Στιούαρτ, η οποία είχε κερδίσει το κοινό με την εκπληκτική της φωνή. Η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Στιούαρτ είχε αποκαλύψει στον «αέρα» το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, ενώ πέθανε ύστερα από περισσότερα από 20 χρόνια καριέρας.

Θρήνος: Πέθανε ο Ανδρέας Θωμάς!

Ένας δραστήριος και εργατικός άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην οικογένειά του, ο Ανδρέας Θωμάς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 49 ετών μετά από άνιση «μάχη» που έδωσε με την ασθένειά του. Θλίψη επικρατεί και στις Σέρρες καθώς έφυγε από τη ζωή ο Αναστάσιος Σαμαντζής σε ηλικία 74 ετών!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σαραβαλίου.

Πέθανε ο Γιώργος Χουσιάδας!

Σε ηλικία μόλις 56 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο δάσκαλος Γιώργος Χουσιάδας, ο οποίος ήταν γνωστός στη Χαλκίδα. Ακόμα μια τραγωδία με νεκρό άνδρα στην περιοχή!

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου.

Ο θάνατό του βύθισε στο πένθος την σύζυγό του Ελένη, τα παιδιά του Λουκά και Μαριλένα, τους γονείς του Λουκά και Ελένη, τα αδέλφια του Ασημίνα και Βασιλική, καθώς και τους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους της οικογένειας.

Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 2 το μεσημέρι.

Θρίλερ με τον θάνατο του Δημήτρη Σαλέμη: Βρέθηκε νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητό του!

Με το χειρότερο τρόπο έληξε η αναζήτηση του 47χρονου οικογενειάρχη Δημήτρη Σαλεμή από τη Χαλκίδα. Συγγενείς και φίλοι έψαχναν να τον βρουν από την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

Η αναζήτηση έληξε το πρωί του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, όταν ο 47χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αμάξι του.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το τζιπάκι που οδηγούσε έπεσε σε αμπολή στην περιοχή Κολιματσάνικα της Χαλκίδας.

Θρήνος! Πέθανε ο Γιώργος Κοτανίδης! (video)

«Σοκ» προκλήθηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού νεκρός είναι ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, ενώ και χθες (27/1) ακόμη μία αγαπημένη ηθοποιός πέθανε.

Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα οποία φαίνεται πως τελικά τον πρόδωσαν. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος αφήνει σημαντικό έργο πίσω του, τόσο σε καλλιτεχνικό επίπεδο όσο και σε πολιτικό, αφού είχε διακριθεί στην επταετία της Χούντας για τον αντιδικτατορικό του αγώνα.

Ο Γιώργος Κοτανίδης φοίτησε δύο χρόνια στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, όπου μπήκε κατά λάθος, και ασχολήθηκε κυρίως με τη δημιουργία φοιτητικού θεάτρου και κινηματογραφικής λέσχης (ΦΟΘΚ). Στην Αθήνα τελείωσε τη Δραματική Σχολή Εθνικού Θεάτρου το 1970 και αμέσως συμμετείχε στη δημιουργία του «Ελεύθερου Θεάτρου», όπου έμεινε ως το 1975. Από τότε συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους και σκηνοθέτες, ερμηνεύοντας σημαντικούς ρόλους σε όλα τα θεατρικά είδη. Πολλούς ρόλους, επίσης είχε παίξει σε ελληνικές και διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές.

Στη διάρκεια της «επταετίας» συμμετείχε ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα, ενταγμένος στην επαναστατική αριστερά. Βασανίστηκε και φυλακίστηκε επανειλημμένα. Την περίοδο 1980-85 συμμετείχε στη δημιουργία του εκδοτικού οίκου «Ιθάκη» που εξέδωσε βιβλία για το θέατρο, τον κινηματογράφο και τη μουσική. Ο Γιώργος Κοτανίδης ασχολήθηκε και με τη συγγραφή, αφήνοντας πίσω του πλούσιο έργο.

Το 2004 ίδρυσε το θίασο "Σαλτιμπάγκοι" και ανέβασε τα έργα "QED ή Τι απέδειξε ο κύριος Φάινμαν" του Πίτερ Παρνέλ, "Δέκατη έβδομη νύχτα" του Απόστολου Δοξιάδη, "Bal-Trap" του Ξαβιέ Ντιριγκέρ, "Low Level Panic" της Κλερ Μακ Ιντάιρ, "Μια τρελή μέρα" του Ερίκ Εμανουέλ Σμιτ, "Οι αγνοούμενοι" του Βασίλη Κατσικονούρη και σε συνεργασία με την Adam Productions το "Rock 'n' Roll" του Τομ Στόπαρντ, το οποίο σκηνοθέτησε. Επίσης συνεργάστηκε με την Κατερίνα Ευαγγελάτου στο "Cock" του Μάικ Μπάρτλετ, καθώς και με το "Εθνικό Θέατρο".

Στον κινηματογράφο έπαιξε σημαντικούς ρόλους σε ελληνικές και διεθνείς παραγωγές. Έγραψε το σενάριο της ταινίας "Πάμπτωχοι Α.Ε." Εμφανίστηκε σε κωμικούς και δραματικούς ρόλους τηλεοπτικών σειρών της κρατικής και της ιδιωτικής τηλεόρασης, σε θεατρικά έργα για την τηλεόραση, καθώς και σε διεθνείς τηλεοπτικές παραγωγές. Έγραψε και παρουσίασε στην κρατική τηλεόραση πολιτιστικά και οικολογικά τηλεπαιχνίδια. Έκανε επίσης οικολογικές και ιστορικές εκπομπές στο ραδιόφωνο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share