Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπουδαία νέα για τον Τάσο Μπουντούρη! Βγήκε από την εντατική!

Εξελίξεις με τον πρώην Ολυμπιονίκη!

30 Ιανουαρίου 2020 13:40
Σπουδαία νέα για τον Τάσο Μπουντούρη! Βγήκε από την εντατική!

Εξαιρετικά είναι τα νέα για τον Τάσο Μπουντούρη, ο οποίος βγήκε από την εντατική, όπου είχε εισαχθεί πριν από οκτώ ημέρες, με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται αισθητά.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία, ο Ελληνας Ολυμπιονίκης εξήλθε της μονάδας εντατικής θεραπείας του γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και πλέον συνεχίζει να νοσηλεύεται σε θάλαμο.

Η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί πολύ και πλέον, ο Μπουντούρης έχει επαφή με το περιβάλλον, αναγνωρίζει τα πολύ δικά του πρόσωπα και θυμάται καταστάσεις.

Βίντεο-σοκ από το τροχαίο του Τάσου Μπουντούρη στην παραλιακή!

Ο αθλητικός κόσμος κρατά... κομμένη την ανάσα του για την κατάσταση της υγείας του Τάσου Μπουντούρη, που χθες (20/1) το βράδυ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή και βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Metropolitan.

Ο θρυλικός Ολυμπιονίκης, που συγκρούστηκε κατά σατανική σύμπτωση με τον Νίκο Γέμελο, έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του, με τους οικείους του να περνούν στιγμές αγωνίας, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν απαρηγόρητος, όταν κατάλαβε ποίου του μοτοσυκλέτα χτύπησε.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από το «Πρώτο Θέμα», φαίνεται στο έδαφος και με πολλές ζημιές η μηχανή του Τάσου Μπουντούρη, ενώ δίπλα βρισκόταν το ασθενοφόρο, που ετοιμαζόταν να τον διακομίσει στο νοσοκομείο.

Δείτε το:

"Έπαιζε με άλλους αυτό το παιχνίδι! Μιλούσε με...": Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου Νικόλα που αγνοείται για 55 μέρες!

Στο παιχνίδι που έπαιζε μετά μανίας ο 20χρονος Νικόλας Θεοδωρίδης στρέφονται όλες οι έρευνες για να βρεθεί η άκρη του νήματος που θα οδηγήσει στα ίχνη του.

Ο πατέρας του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star κάνει έκκληση να δώσει ένα σημειο ζωής. «Όπου και να είσαι παιδί μου να μας ενηρώσεις έστω κάποιον γνωστό ότι είσαι καλά» είπε.

Πενήντα πέντε μέρες έχουν περάσει από την εξαφάνιση του Νικόλα και ο πατέρας δεν έχει καθόλου νέα από το παιδί του. Το μυαλό του πηγαίνει στο κακό.

Πλέον οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνισή του εστιάζονται σε διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής που έπαιζε ο 20χρονος.

Η οικογένειά του θεωρεί ότι επιτήδειοι παγίδεψαν το παιδί τους μέσα από το ηλεκτρονικό παιχνίδι και τον παρέσυραν σε κάποιο κοινόβιο παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία.

«Έπαιζε πολλές ώρες με αυτό το παιχνίδι, όχι ότι φταίει αυτό μόνο αλλά μιλούσε με άλλους που μπορεί να του έκαναν κακό» δήλωσε ο πατέρας του 20χρονου.

Σήμερα ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του Νικόλα, που έχει εξαφανιστεί στη Δανία. Οι αρχές πιστεύουν ότι οι τελευταίες συνομιλίες του θα διαλευκάνουν την εξαφάνιση του. Θα γίνει και άρση τραπεζικού απορρήτου.

Νέες εξελίξεις για την εξαφάνιση του Νικόλα! Ο εισαγγελέας ζήτησε άρση τηλεφωνικού απορρήτου! (video)

Πιθανό είναι το σενάριο να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη. Κι αυτό, γιατί ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του απορρήτου τηλεφωνικών συνδέσεων του νεαρού, κρίνοντας πως υπάρχει σοβαρός λόγος, μιας και υπάρχει πιθανότητα να έχουν τελεστεί εγκληματικές ενέργειες.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας του Νικόλα, Χαράλαμπος Τσιανάκας, ύστερα από αυτή την εξέλιξη ευελπιστούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσουν να συλλέξουν τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία που θα δώσουν ένα στίγμα του νεαρού. Οι Αρχές θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στις τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε και δέχθηκε στο κινητό του και θα μάθουν με ποιον συνομίλησε λίγο πριν εξαφανιστεί και με ποιον αντάλλαξε μηνύματα.

Οι γονείς του εκτιμούν πως επιτήδειοι προσέγγισαν το παιδί τους μέσω ενός παιχνιδιού που έπαιζε στο διαδίκτυο και τώρα τον έχουν παγιδέψει πιθανόν σε κάποιο κοινόβιο παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία, τη Σουηδία ή κάπου άλλου στην Ευρώπη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share