Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

41χρονος άνδρας έβαλε φωτιά στην 39χρονη πρώην σύντροφό του! (Video)

Σοκ!

30 Ιανουαρίου 2020 09:19
41χρονος άνδρας έβαλε φωτιά στην 39χρονη πρώην σύντροφό του! (Video)

Φρίκη στη Ρωσία με έναν 41χρονο άνδρα να βάζει φωτιά στην 39χρονη πρώην του σύντροφο! Η γυναίκα υπέστη εγκαύματα στο 40% του κορμιού της και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ενώ, πριν λίγες μέρες ένα φρικτό έγκλημα είχε γίνει στην Αμερική!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail η Τατιάνα Οτοκίνα και ο Αλεξάντερ Μαζχέροβ εκτός από συνάδελφοι είχαν συνάψει και σχέση παρά το γεγονός ότι ο Αλεξάντερ ήταν παντρεμένος.

Κάποια στιγμή η Τατιάνα ζήτησε από τον Αλεξάντερ να χωρίσουν. Ο Αλεξάντερ έγινε ένας άλλος άνθρωπος. Έγινε βίαιος και επιθετικός. Σε έναν παροξυσμό ο 41χρονος άνδρας πήγε στο μαγαζί όπου βρισκόταν η πρώην σύντροφος του και για άλλη μια φορά της ζητούσε να τα ξαναβρούν. Η γυναίκα αρνήθηκε μέχρι που ο Αλεξάντερ έβγαλε από την τσέπη του μπουφάν του ένα μικρό μπετονάκι με πετρέλαιο, το οποίο άδειασε στο κεφάλι της άτυχης γυναίκας και της έβαλε φωτιά.

Φρικιαστικός θάνατος: Άνδρας έπεσε σε καζάνι με χημικά! (Video)

Φρικιαστικό θάνατο βρήκε 60χρονος άνδρας, ο οποίος έπεσε μέσα σε καζάνι με χημικά! Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε εργάτης σε λατομείο στον Τύρναβο, φεύγοντας από τη ζωή στα 50 του χρόνια.

Το φρικτό δυστύχημα συνέβη στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, με θύμα τον Ντάνα Σουίσερ, ο οποίος έχασε την ζωή του στις εγκαταστάσεις της Techmetals, όπως αναφέρει το WDTN.

Οι συνάδελφοι του Ντάνα ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές, οι οποίες έφτασαν στο σημείο, ωστόσο ήταν πολύ αργά. Η σορός του άτυχου άνδρα είχε παραμορφωθεί και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, που ήταν ακαριαίος.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πώς ο Ντάνα κατέληξε στο καζάνι ωστόσο το εργοστάσιο πληρούσε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζομένους του.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το δυστύχημα, σε περιοχή του εργοστασίου όπου γινόταν η βαφή αντικειμένων με χημικά», ήταν η ανακοίνωση του εκπροσώπου της Techmetals.

Άγριο έγκλημα: Άνδρας σκότωσε την γυναίκα και τα παιδιά του! Ζούσε με τα πτώματα για μέρες!

Άγριο έγκλημα έγινε στη Φλόριντα των ΗΠΑ με 44χρονο άνδρα να ομολογεί ότι σκότωσε τη γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο που είχε η οικογένεια μέσα στο σπίτι τους. Ακόμη μια άγρια δολοφονία είχε γίνει πριν λίγες μέρες με άνδρα να σκοτώνει, να ακρωτηριάζει και να τρώει την πρώην σύντροφό του!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, γείτονες ανέφεραν ότι είχαν να τους δουν από το μέσα Δεκεμβρίου και συγγενείς ισχυρίστηκαν ότι είχαν να ακούσουν νέα τους από τις 6 Ιανουαρίου. Αστυνομικοί είπαν ότι ο 44χρονος φυσιοθεραπευτής απαντούσε στα μηνύματα που έστελναν φίλοι και συγγενείς στα θύματα του άγριου φονικού, ενώ εκείνα κείτονταν νεκρά μέσα στο σπίτι.

Ο τρόπος και ο ακριβής χρόνος που έχασαν τη ζωή τους τα θύματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, πιστεύεται ότι δολοφονήθηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου.

«Στις 29 Δεκεμβρίου, δεχθήκαμε κλήση στο αστυνομικό τμήμα από συγγενή των θυμάτων που μας ζήτησε να πάμε στο σπίτι της οικογένειας για να δούμε εάν είναι καλά στην υγείας τους. Της είχαν πει ότι ήταν κρυωμένοι και δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί τους για δύο μέρες. Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι αλλά δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κάποιον, ωστόσο αυτό δεν τους κίνησε την περιέργεια καθώς ήταν γνωστό ότι ο δράστης ταξίδευε συχνά καθώς εργαζόταν στο Κονέκτικατ και επέστρεφε στη Φλόριντα τα Σαββατοκύριακα. Οι αστυνομικοί έφυγαν από το σπίτι καθώς δεν διαπίστωσαν κάτι ύποπτο», είπε ο σερίφης, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί πήγαν ξανά στο σπίτι της οικογένειας για έλεγχο έπειτα από ένα δεύτερο τηλεφώνημα που δέχθηκαν στο τμήμα από γείτονα της οικογένειας. Έχοντας μαζί τους ένταλμα εισήλθαν στο σπίτι και βρήκαν τα τέσσερα πτώματα.

Ο δράστης συνελήφθη μπροστά στα μάτια των έντρομων γειτόνων. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν τον 44χρονο στο νοσοκομείο καθώς είχε καταναλώσει χάπια και είχε πει ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share