Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Μυστήριο» με τον θάνατο του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη! Οι υπόνοιες των συναδέλφων του: «Έφυγε άδικα...»!

Σοκ!

29 Ιανουαρίου 2020 14:36
«Μυστήριο» με τον θάνατο του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη! Οι υπόνοιες των συναδέλφων του: «Έφυγε άδικα...»!

«Μυστήριο» με τον θάνατο του ηθοποιού Γιώργου Κοτανίδη, με τους συναδέλφους τους να αφήνουν υπόνοιες για μια σειρά λαθών και αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις που δεν πήγαν καλά και του στέρησαν τη ζωή!

«Ξέρω ότι όλα ξεκίνησαν από έναν ειλεό και από έναν κακό χειρισμό κατέληξε να έχει πρόβλημα στην καρδιά» δήλωσε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο Γιώργος Κοτανίδης μπήκε τις γιορτές στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας. Κάτι όμως πήγε στραβά όπως λένε οι συνάδελφοί του και έφυγε ξαφνικά. Η Υβόννη Μαλτέζου σχολίασε: « Το μάθαμε πριν από τρεις ημέρες ότι ο Γιώργος ήταν στην εντατική. Ξέραμε ότι θα μπει για μια εγχείρηση ρουτίνας τα Χριστούγεννα, μάθαμε ότι χειρουργήθηκε, ότι δεν πήγε καλά η εγχείρηση, δεύτερη φορά και τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα. Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τα χειρουργεία. Έφυγε άδικα». «Απίστευτο. Μας αποχαιρέτησε ξαφνικά- θύμα ιατρικής αμέλειας;- ο φίλος μας Γιώργος Κοτανίδης» ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook o Γρηγόρης Ψαριανός.

Τραγωδία: Πέθανε ο 27χρονος Τζέιμς Χιλ!

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε με θύμα τον 27χρονο Τζέιμς Χιλ , ο οποίος έχασε την ζωή του πέφτοντας από τις σκάλες του σπιτιού του! Ενώ, θρίλερ επικρατεί με τον θάνατο του Δημήτρη Σαλέμη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητό του!

Ο Τζέιμς Χιλ, πατέρας ενός παιδιού, κατέβαινε την σκάλα και γλίστρησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του σοβαρά. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο μια ημέρα μετά εξέπνευσε.

«Ο Τζέιμς ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας, ένας πολύ καλός αδελφός και υπόδειγμα γιου. Πάντα έβαζε τους άλλους πάνω από τον ίδιο και προσπαθούσε να βοηθήσει όποιον το είχε ανάγκη», ανέφερε η οικογένεια του άτυχου άνδρα.

Μάλιστα, στεφάνι στην κηδεία του άτυχου άνδρα έστειλε και η Λίβερπουλ, οπαδός της οποίας ήταν ο Τζέιμς!

Θρήνος: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photo-video)

Πέθανε σε ηλικία 96 ετών άφησε ο Βρετανός ηθοποιός, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκολας Πάρσονς. «Σοκ» προκλήθηκε και στον ελληνικό καλλιτεχνικό κόσμο μετά το χαμό διάσημου ηθοποιού!

Ο Πάρσονς πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Ιανουαρίου μετά από μια σύντομη ασθένεια και νοσηλεία. Ο ηθοποιός ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό από την δεκαετία του ‘70 ενώ παρουσίαζε στο BBC radio και την δικιά του εκπομπή.

Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή αγαπημένος ηθοποιός!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση του θανάτου ενός από τους πιο αγαπητούς και διάσημους ηθοποιούς.

Με συμμετοχές σε σπουδαίες ταινίες όπως το «Σέρπικο», το «Κεντρί» αλλά και το «Οι Άφθαρτοι», καθιερώθηκε ως ένας κορυφαίος χαρακτήρας σε αστυνομικές ταινίες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο στις 14 Ιανουαρίου και η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του, επιδεινώθηκε δραματικά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ωστόσο, μόλις εχθές ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Ο λόγος για τον O Jack Kehoe, ο αγαπημένος «Erie Kid» στο «Κεντρί», δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share