Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος: Πρώην παίκτης του X Factor κατηγορείται για το βιασμό τριών γυναικών! (Video)

Σοκ!

29 Ιανουαρίου 2020 13:08
Σάλος: Πρώην παίκτης του X Factor κατηγορείται για το βιασμό τριών γυναικών! (Video)

Σάλο έχει προκαλεί η είδηση ότι ο πρώην παίκτης του X Factor, Φίλιπ Μπλάκγουελ, κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών. Ενώ, ένας 26χρονος παρίστανε τον μαθητή και βίαζε παιδιά!

Ο 55χρονος, σήμερα, άνδρας πήρε μέρος στο αγαπημένο ριάλιτι τραγουδιού χωρίς να γνωρίζει κανείς την δράση του, ωστόσο το παρελθόν του βρέθηκε μπροστά του. Τα αδικήματα αυτά έγιναν την δεκαετία του '90 ωστόσο δεν έχουν παραγραφεί.

Τρεις γυναίκες κατέθεσαν πως έπεσαν θύματα βιασμού από τον τραγουδιστή, ο οποίος συνελήφθη, κατέθεσε και στο τέλος του Φεβρουαρίου θα ενημερωθεί για την καταδικαστική απόφαση!

Χαμός στη σκηνή του X-Factor! Η επέμβαση της Δέσποινας Βανδή! (Video)

Χαμός έγινε στη σκηνή του X-Factor, με την Δέσποινα Βανδή να επεμβαίνει, ενώ στο παρελθόν η ίδια είχε υποπέσει σε μία γκάφα με την έναρξη του σόου!

Συγκεκριμένα, οι AC² παρουσίασαν μία εκπληκτική εκτέλεση του δημοφιλούς τραγουδιού "Chandelier" ωστόσο φάνηκε πως η ερμηνεία τους δεν άρεσε το ίδιο σε όλους τους κριτές.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος αντέδρασαν και σχολίασαν πως δεν τους άρεσε και τόσο η εμφάνιση, ενώ από την άλλη ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Θεοφάνους τη βρήκαν εξαιρετική.

Το ίδιο και η Δέσποινα Βανδή η οποία ξετρελάθηκε και απάντησε αμέσως στις αρνητικές κριτικές!

X-Factor Highlights: Οι πιο λαμπερές στιγμές και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς!

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς show του Open, X-Factor! Η ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή παρέα με τη Μελίνα Ασλανίδου ήταν αυτή που συγκίνησε, ενώ η αποχώρηση ήρθε για να σοκάρει κοινό και κριτές!

Το X-Factor του Open tv για ακόμη μια φορά μας κράτησε στην οθόνη μας με απίστευτες ερμηνείες και "ευτράπελα". Εμείς σας έχουμε μαζέψει όλα όσα προκάλεσαν εντύπωση και... Δείτε τις πιο λαμπερές στιγμές αλλά και την αποχώρηση που συγκίνησε στο Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share