Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έπιασαν 48χρονο Έλληνα στη Μυτιλήνη για ναρκωτικά!

Προβληματισμός για τους ελέγχους!

29 Ιανουαρίου 2020 12:11
Έπιασαν 48χρονο Έλληνα στη Μυτιλήνη για ναρκωτικά!

Στη σύλληψη ενός 48χρονου Έλληνα προχώρησαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης, βρίσκοντάς τον «φορτωμένο» με ναρκωτικά, λίγες μέρες αφότου πιάστηκε το κύκλυμα που δρούσε στο Κορδελιό.

Ο εν λόγω επιβάτης ήρθε από την Αθήνα και πρόκειται για το δεύτερο σχετικό περιστατικό μέσα σε τρεις μέρες, εγείροντας ερωτήματα για τον τρόπο, με τον οποίο γίνονται οι έλεγχοι στο «Ελ. Βενιζέλος».

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν τον 48χρονο Έλληνα, του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 107 γραμμαρίων και άλλη μια με κοκαΐνη βάρους 2,5 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, βρέθηκαν στο σπίτι του 48χρονου δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν και 250 ευρώ που είχε στην κατοχή του. Μάλιστα, προέκυψε ότι είχε αγοράσει τα ναρκωτικά από περιοχή της Αττικής και τις προόριζε για πώληση σε χρήστες στη Μυτιλήνη. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Με τις ίδιες κατηγορίες είχε παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και ένας 49χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί στον αερολιμένα του νησιού το περασμένο Σάββατο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς του έκαναν έλεγχο και βρήκαν πάνω του επτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 92,5 γραμμαρίων, τις οποίες επίσης είχε προμηθευτεί από περιοχή της Αττικής για να τις πουλήσει σε τοξικομανείς της Λέσβου.

Σοκ: Γνωστό μοντέλο συνελήφθη με ναρκωτικά αξίας 1.000.000 ευρώ! (photo)

To 42χρονο μοντέλο Πάολα Μόρις συνελήφθη από τις βρετανικές Αρχές με ναρκωτικά αξίας 1.000.000 ευρώ τα οποία τα είχε κρύψει μέσα σε πλαστικές κούκλες και σακούλες του καφέ! Σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας καθώς μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 21χρονο μοντέλο από τη Ρωσία.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου Stansted εντόπισαν ένα ύποπτο δέμα ένα χρόνο πριν, το οποίο τούς οδήγησε σε μία διεύθυνση, η οποία συνδέεται με το επίδοξο μοντέλο. Μάλιστα, ο σύζυγος της ομολόγησε ότι το πακέτο ανήκε στην ίδια και ότι απλά ο ίδιος ήταν συνεργός.

Σύμφωνα με τις Αρχές το πακέτο, το οποίο περιείχε τα ναρκωτικά που ήταν κρυμμένα σε κούκλες υπερηρώων, εστάλη από το Μεξικό και η ίδια φέρεται να έχει σχέση με τα μεξικανικά καρτέλ. Η δίκη αναμένεται τον Μάρτιο, με το μοντέλο να κινδυνεύει να καταδικαστεί σε πολλά χρόνια φυλάκισης.

Σοκ: Φονική selfie για 21χρονο μοντέλο! Έπεσε από ύψος 20 μέτρων! (photos)

Μια selfie στέρησε τη ζωή σε 21χρονο μοντέλο πέφτοντας από γκρεμό ύψους 20 μέτρων κοντά στο Σίδνεϊ. Ενώ, Σάλος έχει προκληθεί με ένα μοντέλο να ποζάρει χωρίς ρούχα σε λούνα παρκ της Κίνας!

Η καλλίγραμμη κοπέλα όπως αναφέρει δημοσίευμα του metro.co.uk προσπάθησε να βγάλει μια selfie την Κυριακή στην τουριστική περιοχή Diamond Bay και το πλήρωσε πολύ ακριβά.

Το μοντέλο από τη Βρετανία είχε βρεθεί σε ένα πάρτι μέχρι αργά το προηγούμενο βράδυ και μαζί με επτά φίλους της αποφάσισαν να δουν την ανατολή του ηλίου κοντά στην απόκρημνη περιοχή Diamond Bay. Ήταν περίπου 6.30 το πρωί και η κοπέλα στήθηκε για να φωτογραφηθεί σε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της περιοχής. Μάλιστα τον περασμένο Αύγουστο άλλη μια κοπέλα, 27 ετών, έπεσε από τον ίδιο γκρεμό με τον ίδιο τρόπο.

Οι φίλοι της την περιγράφουν «πανέμορφη και ταλαντούχα». Είχε αποφασίσει να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αυστραλία, μάλιστα είχε δηλώσει στην οικογένειά της ότι περνάει τέλεια στη νέα της ζωή και δεν σκόπευε να επιστρέψει στη Βρετανία.

Σοκ στο χώρο της μόδας: Πέθανε πασίγνωστο μοντέλο! Ήταν μόλις 30 χρονών!

Πέθανε το πασίγνωστο μοντέλο, Mama Cax σε ηλικία 30 ετών, σύμφωνα με ανάρτηση της οικογένειάς της στο Instagram.

Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας με διάσημο μοντέλο να συλλαμβάνεται για διακίνηση όπλων!

“Με βαθιά λύπη και τεράστια θλίψη αναγγέλλουμε το θάνατο της Casmy Brutus (Mama Cax). Η Mama πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο και, δυστυχώς, τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, άφησε αυτόν τον κόσμο », έγραφε η ανάρτηση.« Το να λέμε ότι η Cax ήταν μαχήτρια είναι απλά πολύ λίγο”.

Η Cax είχε διαγνωστεί με καρκίνο όταν ήταν μόλις 14 χρόνων. Αν και επέζησε από την ασθένεια, η μάχη την άφησε με ένα ακρωτηριασμένο πόδι και με μερική αφαίρεση του ισχίου της. Παρά την ασθένειά της, η Cax έγινε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο, με σημαντικές συνεργασίες με μάρκες όπως Sephora, Tommy Hilfiger και Olay, ενώ έκανε την εμφάνισή της σε πολλούς και μεγάλουν τίτλους γυναικείων περιοδικών.

Aυτή τη χρονιά συμμετείχε και στις δύο εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ πήρε μέρος και στην επίδειξη μόδας εσωρούχων Savage x Fenty, της Rihanna. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχαιρέτησε την Cax με μήνυμά της στο Twitter. «Αναπαύσου εν ειρήνη, αδερφή», έγραψε αναγνωρίζοντας τον δυναμισμό της και το ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Ένοπλος κλέφτης εισέβαλε σε σπίτι μοντέλου που κοιμόταν γυμνή! (photo-video)

Αντιμέτωπη με έναν ένοπλο κλέφτη φέρεται να ήρθε η Ντάνι Μπανκς, μοντέλο που στο Instagram μετρά πάνω από 2,5 εκατομμύρια followers, όταν κοιμόταν γυμνή στο σπίτι της.

Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας με διάσημο μοντέλο να συλλαμβάνεται για διακίνηση όπλων!

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, το μοντέλο ισχυρίστηκε στις αρχές ότι κοιμόταν, όταν ένας δυνατός ήχος την ξύπνησε και από υλικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φάνηκε πως ένας φερόμενος άνδρας αντιμετώπισε την Ντάνιι Μπανκς, η οποία ήταν γυμνή εκείνη την ώρα, και της ζήτησε χρήματα.

Όπως εξήγησε το μοντέλο, υπάκουσε στα αιτήματα του εισβολέα και άνοιξε το χρηματοκιβώτιό της, το οποίο -όπως είπε- ήταν άδειο, και ο άνδρας τελικά έφυγε πριν τη ρίξει πάνω στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, οι αστυνομικοί βρήκαν την Ντάνιι Μπανκς σε «υστερική κατάσταση» και, στη συνέχεια, οι αρχές φέρονται να βρήκαν «παραβιασμένη κάποια πόρτα» του σπιτιού. Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share