Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη οικογένεια... διαρρηκτών! Είχε «μπουκάρει» σε σπίτι στην Αργολίδα!

Απίστευτο!

29 Ιανουαρίου 2020 11:14
Συνελήφθη οικογένεια... διαρρηκτών! Είχε «μπουκάρει» σε σπίτι στην Αργολίδα!

Στη σύλληψη ενός άνδρα, της συζύγου του, αλλά και των δύο γιών τους, οι οποίοι μόλις πριν από λίγη ώρα είχαν κάνει διάρρηξη σε σπίτι στην Αργολίδα, προχώρησαν οι Αρχές, λίγες μέρες μετά την τραγωδία με τα δύο αδέλφια.

Πρόκειται για έναν 57χρονο και μία 56χρονη, με τα παιδιά τους να είναι ηλικίας 27 και 20 χρόνων.

Οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Τροχαίας, λίγη ώρα αφ' ότου ξάφρισαν χρήματα και χρυσαφικά από το σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες κατασχέθηκε, όπως και τα διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν μέσα σε αυτό. Οι τέσσερις Έλληνες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν διέρρηξαν και άλλα σπίτια στην Αργολίδα.

Θρίλερ με τον Ελληνοαμερικανό, Φώτη Ντούλο! Χαροπαλεύει, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Θρίλερ με τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Φώτης Ντούλο, που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει! Θρήνο έχει προκαλέσει στον πολιτικό κόσμο και στο χώρο της ασφάλειας η είδηση του θανάτου του πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έκαναν προηγουμένως λόγο ότι είναι νεκρός, ενώ επισήμως οι αρχές δεν έχουν προβεί σε καμία ανακοίνωση, αναφέροντας απλώς ότι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Αεροφωτογραφίες δείχνουν προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να βρίσκεται πάνω από έναν άνθρωπο, πιθανόν τον Φώτη Ντούλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, ο ομογενής επρόκειτο να εμφανιστεί στο δικαστήριο, κάτι που ουδέποτε έγινε. Τότε, αστυνομία και προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σπίτι του, ενώ έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του.

Ο Φώτης Ντούλος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, που έχει εξαφανιστεί από τον περασμένο Μάιο, αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο. Ωστόσο το σώμα της δεν έχει βρεθεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Τζένιφερ Ντούλος ζούσε τα δύο χρόνια χωριστά από τον σύζυγό της, στο Νιου Κάνααν των ΗΠΑ, μαζί με τα πέντε παιδιά του ζευγαριού ηλικίας από 8-13 ετών.

Η άτυχη γυναίκα, εξαφανίστηκε στις 24 Μαϊου 2019, όταν πήγε τα παιδιά της στο σχολείο. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε, όχι όμως και η ίδια. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η 50χρονη γυναίκα είχε εμπλακεί σε μια σφοδρή διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών.

Σύμφωνα με το CBS News, η συγγραφέας Τζένιφερ Ντούλος κατηγορούσε τον επιχειρηματία σύζυγό της ότι την απατούσε, την κακομεταχειριζόταν και την απειλούσε ότι θα απήγαγε τα παιδιά και θα τα έπαιρνε μαζί του στην Ελλάδα. Μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα, καθώς φοβόταν ότι θα έκανε τις απειλές του πραγματικότητα και ότι μπορεί να την έβλαπτε.

Στο σπίτι της οι Αρχές βρήκαν ίχνη αίματος της γυναίκας, τα οποία κάποιος είχε προσπαθήσει επιμελώς να εξαφανίσει.

Όπως αναφέρει, η Daily Mail, το πρωί της Κυριακής (2/6/2019) ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά διεξήγαγαν εξονυχιστική έρευνα σε ένα ακίνητο του Φώτη Ντούλου στην περιοχή του Κονέκτικατ.

Το υπερπολυτελές οίκημα, αξίας 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι το δεύτερο σπίτι του επιχειρηματία που ερευνάται.

Οι Αρχές έχουν κάνει ήδη κάνει έρευνα στην κύρια κατοικία του, ένα μέγαρο αξίας 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή Τζέφερσον Κρόσινγκ.

Οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής "έπιασαν" τον πρώην άνδρα της και την σύντροφό του, να αφήνουν μαύρες σακκούλες σκουπιδιών σε διάφορα σημεία με κάδους της περιοχής.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει βρεθεί το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Θρήνος: Νεκρός ο 14χρονος που αγνοούνταν για 3 εβδομάδες!

Τραγικό φινάλε για τον 14χρονο που αγνοούνταν εδώ και 3 εβδομάδες. Το άτυχο αγόρι είχε εξαφανιστεί καθώς πήγαινε στο σχολείο του. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν παρόμοιο τέλος είχε και η εξαφάνιση ενός ηθοποιού ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

«Αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε κανείς» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Πορτ Κλίντον.

Ο 14χρονος Χάρλευ Ντίλυ είχε θεαθεί για τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου στο Πορτ Κλίντον την ώρα που πήγαινε στο σχολείο.

Από εκείνη την στιγμή σήμανε συναγερμός και πάνω από 75 αστυνομικοί εντάχθηκαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του, με ελικόπτερα, εκπαιδευμένα σκυλιά και ομάδες έρευνας και διάσωσης, σύμφωνα με το CNN.

Το πτώμα του άτυχου αγοριού βρέθηκε μέσα σε μια καμινάδα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, οι Αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν ένα σπίτι που ήταν υπό ανακαίνιση απέναντι από το σπίτι του 14χρονου.

«Φαίνεται ότι ο Χάρλευ ανέβηκε στην οροφή και μπήκε στην καμινάδα. Μόλις βρέθηκε στην καμινάδα, το μπουφάν και τα γυαλιά του έπεσαν στον δεύτερο όροφο του κτηρίου, με το αγόρι να παγιδεύεται στην δομή», πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής των ερευνών.

Δεν ήταν ξεκάθαρο, πάντως, γιατί μπορεί το παιδί να προσπάθησε να μπει στο συγκεκριμένο σπίτι από την καμινάδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share