Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έρχονται νέες χιονοπτώσεις! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου! (Video)

Αναλυτική πρόγνωση!

29 Ιανουαρίου 2020 09:52
Έρχονται νέες χιονοπτώσεις! Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου! (Video)

Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν την Πέμπτη σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας,με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και την Κυριακή, αλλά και την μακροπρόθεσμη τάση για το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη. Με τον Τάσο Αρνιακό να τονίζει ότι σήμερα η Ελλάδα θα είναι κομμένη στα δύο!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωσή του:

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες με υψηλές θερμοκρασίες!

Καιρός σήμερα: Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θράκη. Από το βράδυ στην ανατολική χώρα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φτάσει τους 16 βαθμούς στα βόρεια, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές βροχές μικρής διάρκειας στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές μικρής διάρκειας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share