Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29/1) (Video)!

Αναλυτικά η ειδησεογραφία της ημέρας!

29 Ιανουαρίου 2020 08:50
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29/1) (Video)!

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 29/1! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με την κόντρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την κυβέρνηση να πρωταγωνιστεί!

Αθλητικά πρωτοσέλιδα

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σήμερα. Δείτε ποια είναι τα θέματα που φιλοξενούνται στις πρώτες σελίδες του αθλητικού Τύπου, όπως παρουσιάζονται από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες με υψηλές θερμοκρασίες!

Καιρός σήμερα: Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στη Μακεδονία και τη Θράκη. Από το βράδυ στην ανατολική χώρα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φτάσει τους 16 βαθμούς στα βόρεια, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές βροχές μικρής διάρκειας στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές μικρής διάρκειας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κάνει την... ανατροπή ο Τάσος Αρνιακός! «Ο Ιανουάριος... κάνει δημόσιες σχέσεις για τον Φεβρουάριο με καλό καιρό»! (video)

Απέναντι από την πρόβλεψη, τόσο του Σάκη Αρναούτογλου όσο και του Κλέαρχου Μαρουσάκη, βρίσκεται αυτή του Τάσου Αρνιακού, που ανέφερε στον ΑΝΤ1, ότι ο Ιανουάριος θα φύγει σχεδόν ηλιόλουστος, κάνοντας... δημόσιες σχέσεις εν όψει Φεβρουαρίου.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος τόνισε για σήμερα (28/1), ότι η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς και τα φαινόμενα θερμοκρασίας θα εξασθενήσουν, πλην ίσως κάποιων βροχοπτώσεων στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο το βράδυ.

Στην Αττική οι άνεμοι θα βρεθούν στα 4-6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 6-17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, οι άνεμοι θα κυμανθούν στα 3-5 μποφόρ, με τον υδράργυρο να βρίσκεται στους 4-15 βαθμούς.

Από αύριο (29/1), επίσης, θα υπάρξουν μόνο κάποιες περιφερειακές βροχές, αφορώντας και την Αττική, με τα φαινόμενα αυτά να υπάρχουν έως την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο να προμηνύεται ως πολύ ευχάριστο καιρικά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share