Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το ανατριχιαστικά «προφητικό» καρτούν με το θάνατο του Κόμπι Μπράϊαντ σε ελικόπτερο! (Video)

Σοκαριστικό!

28 Ιανουαρίου 2020 18:37
Το ανατριχιαστικά «προφητικό» καρτούν με το θάνατο του Κόμπι Μπράϊαντ σε ελικόπτερο! (Video)

Το Νοέμβριο του 2016 ο τηλεοπτικός σταθμός Comedy Central έβγαλε στον αέρα μια σειρά καρτούν και σε ένα από τα επεισόδια ο Κόμπι Μπράϊαντ σκοτώνεται με ελικόπτερο! Αυτή ήταν η τελευταία πράξη του Κόμπι και της Τζιάνα Μπράιαντ πριν πάνε στο μοιραίο ελικόπτερο!

Η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε πως το κλιπ αυτό αποσύρθηκε σε σεβασμό προς το θάνατο του μεγάλου μπασκετμπολίστα.

«Θέλω να πεθάνω νέος...»! Η ανατριχιαστική προφητεία του Κόμπι Μπράιαντ για το θάνατό του! (video)

Ο Κόμπι Μπράιαντ δε βρίσκεται πια ανάμεσά μας, με τη συντριβή του ελικοπτέρου του και το θάνατό του να συγκλονίζουν τον κόσμο, όμως το ίδιο κάνει και μια απίθανη προφητεία του!

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε αντίπαλός του, Τρέισι ΜακΓκρέιντι, τόνισε πως ο «Black Mamba» του είχε εξομολογηθεί κάποτε, ότι ήθελε να πεθάνει νέος, έχοντας γίνει πρώτα καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν, σε μια απίστευτη μαρτυρία του άλλοτε σούπερ σταρ των Χιούστον Ρόκετς και των Σαν Αντόνιο Σπερς.

«Μου έλεγε “θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία. Θέλω να κάνω την καριέρα μου, να γίνω και καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν και θέλω να πεθάνω νέος… Και τότε σκεφτόμουν ότι ήταν τελείως τρελός που τα έλεγε αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΜακΓκρέιντι, «σοκάροντας» με τη μαρτυρία του.

Αποκλειστικό: Η εμπορική εκμετάλλευση ενός νεκρού! 150% πάνω οι τιμές της φανέλας του Κόμπι Μπράιαντ μετά τον θάνατό του!

Σοκαρισμένος είναι όλος ο πλανήτης τις τελευταίες 48 ώρες από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και οκτώ ακόμα ανθρώπων έπειτα από την συντριβή του ελικοπτέρου του στην Καλιφόρνια!

Ο Κόμπε για τους περισσότερους από εμάς ήταν και είναι ίνδαλμα! Μεγαλώσαμε με τον Κομπι και την κιτρινομώβ φανέλα των Λέικερς με το 24 στην πλάτη! Το Athensmagazine.gr χτες αποφάσισε σε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο σταρ να αγοράσει μια φανέλα του αλλά κυριολεκτικά πάθαμε σοκ με αυτό που αντικρίσαμε! Κυρίως όχι από την τιμή αλλά από την εκμετάλλευση ενός νεκρού ώστε να βγάλουν εταιρείες υπερδιπλάσια έσοδα!

Πόσο στοιχίζει η φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ από την στιγμή που ο Αμερικάνος σταρ βρήκε φρικτό θάνατο; Εκεί που μια αυθεντική φανέλα του στοίχιζε γύρω στα 60 με 80 ευρώ πλέον την βρίσκεις στην καλύτερη 125 με 140 ευρώ! Και το περίεργο είναι πως όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σ' όλο τον πλανήτη!

Το Athensmagazine.gr μάλιστα μπήκε και στην επίσημη διαδικτυακή μπουτίκ του NBA και βρήκε την φανέλα στα 225 ευρώ αλλά και σε 113 στην καλύτερη αλλά όχι σε τόσο κακή ποιότητα!

Δεν το πιστεύετε; Δείτε τις τιμές παρακάτω από το βράδυ της Κυριακής και μετά και δείτε και αντίστοιχες παικτών που βρίσκονται στην ζωή και μάλιστα είναι εν ενεργεία σταρ! Ο Κόμπι στα 140 ευρώ και οι Λεμπρόν Τζέιμς και Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρω στα 60!

Φανέλες Κόμπι:

Φανέλες Λεμπρόν και Γιάννη:

Ανακοίνωση-έπος της ΑΕΛ! Αποσύρει το νο. 24 για χάρη του Κόμπι Μπράιαντ!

Σε μια επική κίνηση προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ, αποσύροντας για χάρη του τον αριθμό 24.

Η θεσσαλική ομάδα, που ηττήθηκε προ ημερών από τον Παναθηναϊκό, θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει την ευγνωμοσύνη της, για όσα πρόσφερε ο θρυλικός μπασκετμπολίστας στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις σε αθλήματα και η απώλεια αυτού του τεράστιου Αθλητού αλλά το κυριότερο τεράστιου Ανθρώπου του Kobe Bryant είναι αδύνατον να αφήσει την οικογένεια της ΑΕΛ, η οποία δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αδιάφορη.

Θέλουμε να είμαστε η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο που θα καταργήσει από τις φανέλες της τον αριθμό 24 όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές μας.

Από σήμερα στην μνήμη του Kobe Bryant και της άτυχης κορούλας του, το 24 θα ανήκει μόνο στον Kobe Bryant και γι’ αυτό το λόγο από σήμερα θα αναγράψουμε τον αριθμό 24 σε τρείς επίσημες φανέλες μας με το όνομα του και αυτές οι φανέλες κάθε χρόνο θα τυπώνονται και θα παραδίδονται σε όλες τις μπασκετικές ομάδες της Λάρισας (Α-Β-Γ Εθνικής κατηγορίας) για να τις χρησιμοποιούν ως βραβεία των νεαρών αθλητών των ακαδημιών τους.

Η πρώτη εμφάνιση θα τυπωθεί σήμερα και θα ανέβει στο site της ομάδας και θα παραδοθεί μετά από κλήρωση σε ένα από τα παιδιά των ακαδημιών της ΑΕΛ που συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές μας στους αγώνες στο AEL FC ARENA σε επίσημη παράδοση που θα γίνει πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 15/2/2020».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share