Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών πάνω από Λειψούς και Αρκιούς!

Συναγερμός!

28 Ιανουαρίου 2020 14:13
Υπερπτήσεις τουρκικών αεροσκαφών πάνω από Λειψούς και Αρκιούς!

Συναγερμός σήμανε στο νοτιοανατολικό Αιγαίο με νέες τουρκικές προκλήσεις, όπως έγινε στην Κάλυμνο, αφού αεροσκάφη της γειτονικής χώρας πραγματοποίησαν υπερπτήσεις πάνω από τους Λειψούς και τους Αρκιούς.

Η πτήση αυτή πραγματοποιήθηκε στις 13:26 και, συγκεκριμένα, στα 26.000 πόδια, προκαλώντας αναταραχή στα νησιά μας.

Αδιανόητο: Η στιγμή που Τούρκοι λιμενικοί κλέβουν το παραγάδι Ελλήνων ψαράδων! (video)

Ακόμη ένα περιστατικό παρενόχλησης από την τουρκική πλευρά προς Έλληνες ψαράδες καταγράφηκε και αυτή την φορά οι Καλύμνιοι είδαν τους Τούρκους να τους κλέβουν το παραγάδι στα Ίμια, λίγες μέρες αφού Τούρκοι λιμενικοί είχαν βγάλει όπλο!

Στο βίντεο του Kalymnosnow.gr καταγράφεται καρέ καρέ η στιγμή που το σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής, προσεγγίζει το σκάφος των Ελλήνων ψαράδων και τους κλέβει το παραγάδι με τα ψάρια. Στο βίντεο ακούγεται ο Έλληνας ψαράς, εμφανώς εκνευρισμένος να λέει στους Τούρκους, «Εντάξει; Οκ; Πάρτε το πάνω να φάτε ψάρια». Πάνω στο τουρκικό σκάφος, ένας από τους Τούρκους να τραβάει το παραγάδι με τα ψάρια. Στην συνέχεια οι Έλληνες ψαράδες απομακρύνονται από τους Τούρκους λιμενικούς.

Δείτε το βίντεο:

Τάσος Δούσης: "Οριακά και δύσκολα τα πράγματα με την Τουρκία! Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα..."

Για την κατάσταση που έχει περιέλθει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφέρθηκε ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην εξωτική Μπανγκόκ μέσα από την εκπομπή του, ξεκαθάρισε πως η κατάσταση με την γείτονα χώρα είναι πιο κρίσιμη απο ποτέ και τονίζοντας ταυτόχρονα πως αυτή την στιγμή η αντιπολίτευση δεν πρέπει να κάνει πόλεμο στην κυβέρνηση και μαζί να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για το μέλλον αυτή της χώρας!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Τα 3 χαρακτηριστικά ενός ηλίθιου! Γιατί είναι πιο επικίνδυνος από έναν κακοποιό;"

Αλήθειες περί... ηλιθίων είπε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, εξηγώντας για ποιο λόγο είναι πιο επικίνδυνοι από έναν κακοποιό!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος αύριο ετοιμάζεται να μας μαγέψει με το ταξίδι του στην Ταϊλάνδη μέσα από την συχνότητα του Open, αναφέρθηκε στους ηλίθιους που δυστυχώς έχουν περικυκλώσει την κοινωνία μας, εξηγώντας τα 3 χαρακτηριστικά τους!

Για ποιο λόγο μπορεί να είναι ένας ηλίθιος πιο επικίνδυνος από έναν ληστή;

Δείτε όσα ανέφερε ο Τάσος Δούσης στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Έσπασε αυγά και έσκισε το πολιτικό κατεστημένο": Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα!

Τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις γύρω από το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχολίασε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη μέσω της εκπομπής του το Σάββατο στο Open, αναφέρθηκε στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να προτείνει για νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας γυναίκα και συγκεκριμένα την Αικατερίνη Σακκελαροπούλου! Ο Τάσος Δούσης "έβγαλε" το καπέλο στον Πρωθυπουργό και κατακεραύνωσε όλους όσους "ξεσκίζουν" τον κύριο Μητσοτάκη επειδή η επιλογή για μια τέτοια θέση ήταν γένος θηλυκού!

Δείτε όλα όσα σχολίασε ο Τάσος Δούσης στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Με όρους... μαφίας η πολιτική σε παγκόσμιο επίπεδο": Ο Τάσος Δούσης σχολιάζει την συνάντηση Μητσοτάκη-Τραμπ!

Την άποψη του για τη συνάντηση Μητσοτάκη - Τράμπ, εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος σαρώνει με την εκπομπή Εικόνες στο Open, σχολιάζει όλα όσα συνέβησαν στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τάσος Δούσης, αναφέρει: "Πήγαμε να ζητήσουμε προστασία από τον Τράμπ και τελικά δώσαμε και 5 δις για κάτι φρεγάτες και κάτι F35..." και συνεχίζει δίνοντας τη δική του εξήγηση με όρους... μαφίας!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share