Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Αυτός ο άντρας έσωσε ένα μικρό κορίτσι από τον θάνατο με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Κι όμως το έκανε!

28 Ιανουαρίου 2020 13:20
Αυτός ο άντρας έσωσε ένα μικρό κορίτσι από τον θάνατο με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, αυτός ο άντρας έσωσε ένα μικρό κορίτσι από τον θάνατο με τον πιο περίεργο τρόπο!

Όλες αυτές οι μέθοδοι με την ψύξη πέτυχαν! Ένας στρατιώτης κρατικής περιπολίας στη Νεμπράσκα χρησιμοποίησε τις "δεξιότητες του μπαμπά" για να συνομιλήσει με ένα μικρό κορίτσι για το αγαπημένο του κινηματογραφικό franchise της Disney.

"Είναι αυτή η Elsa; Ξέρω Elsa," είπε Trooper Steven Sosnowksi ενώ λυγίζει το κάθισμα του αυτοκινήτου της κοπέλας σε ένα φορτηγό ρυμούλκησης.

Η συζήτηση για την Έλσα, την Άννα, τη Σβεν και τον Ολάφ έσωσε σίγουρα το κορίτσι, το οποίο το όχημα της οικογένειάς του μόλις είχε γλιστρήσει σε ένα χαντάκι λόγω παγωμένων συνθηκών στο Βατερλό.

Κοριτσάκι 8 ετών γύρισε σπίτι με 60.000 ευρώ και η εξήγηση της θα σας κάνει να πάθετε ''εγκεφαλικό''!

Αυτό το 8χρονο κοριτσάκι γύρισε σπίτι με 60.000 και η εξήγηση της έγινε θέμα σε όλο τον κόσμο!

Η Άντι είναι ένα ξεχωριστό κοριτσάκι και διαφορετικό από όλα τα άλλα, γεννήθηκε με το σύνδρομο Λάρσεν, μια σπάνια κατάσταση που προκαλεί μη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών. Τα γόνατά της ήταν προς τα πίσω όπως και τα πόδια της και είχε δυσπλασία του ισχίου, μάλιστα οι γιατροί δεν ήξερα αν θα έτρεχε η και ακόμα αν θα περπατούσε ποτέ.

Αυτό σήμαινε ότι η Άντι από μωρό ακόμα θα έπρεπε να κάνει μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις για να μπορέσει να περπατήσει. Και αυτό έγινε με το κοριτσάκι μάλιστα να αισθάνεται τόσο μεγάλη ευγνωμοσύνη που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα γενέθλιά της ως μια ευκαιρία για να συγκεντρώσει χρήματα για το νοσοκομείο Τέξας

Η Άντι ξεκίνησε τις προσπάθειές της σε μια πολυσύχναστη γωνιά του δρόμου στην πατρίδα της, με μια πινακίδα που έγραφε:

«Η επιθυμία μου για τα γενέθλια μου είναι να συγκεντρώσω 8.000 δολάρια για το νοσοκομείο παίδων Τέξας»

Και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα με τον κόσμο να συνεισφέρει και να φτάνει τα $ 8.000 σε ελάχιστο χρόνο. Η Άντι όμως δεν σταμάτησε εκεί, και αποφάσισε να συνεχίσει τις προσπάθειές και έτσι κατάφερε να φτάσει στα $ 19.500!

Όμως,το ακόμα πιο καταπληκτικό είναι ότι ένας ένας ανώνυμος δωρητής αποφάσισε να συμβάλει ακόμα παραπάνω και να τριπλασιάσει το ποσό με αποτέλεσμα να φτάσει τα 60.000 δολάρια αφήνοντας του γονείς της με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε το video:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share