Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κεράτωνε την πριγκίπισσα Νταϊάνα ο πρίγκιπας Κάρολος! Στα δικαστήρια ο μηχανικός που ισχυρίζεται ότι είναι παιδί του!

Μετά το Megxit άλλη μια μεγάλη κρίση!

28 Ιανουαρίου 2020 11:45
Κεράτωνε την πριγκίπισσα Νταϊάνα ο πρίγκιπας Κάρολος! Στα δικαστήρια ο μηχανικός που ισχυρίζεται ότι είναι παιδί του!

Ένας μηχανικός, από την Αυστραλία, ισχυρίζεται ότι είναι ο καρπός της αγάπης του Πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλλα Πάρκερ Μπόουλς. Αποφάσισε να στείλει την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι οι βασιλείς είναι οι γονείς του.

Ο Σίμον Ντοράντε Ντέι, 53 ετών, γεννήθηκε στο Γκόσπορτ, κοντά στο Πόρτσμουθ, τον Απρίλιο του 1966 και υιοθετήθηκε όταν ήταν ηλικίας 18 μηνών από το βρετανικό ζευγάρι Κάρεν και Ντέιβιντ Ντέι. Τελικά είναι αλήθεια ότι ο πρίγκιπας Κάρολος κεράτωνε την πριγκίπισσα Νταϊάνα; Πάντως πολλά έχουν ακουστεί για τον γάμο τους, όπως και μια φράση της Νταϊάνα, η οποία αναφέρεται στην Καμίλα και προκάλεσε σάλο!

Ο κ. Ντοράντε Ντέι, ο οποίος ζει τώρα στο Κουίνσλαντ, έχει μιλήσει αρκετές φορές για την πεποίθησή του ότι δόθηκε για υιοθεσία από την 18χρονη Καμίλλα.

"Η γιαγιά μου, η οποία εργάστηκε για τη βασίλισσα, μου είπε ξεκάθαρα ότι ήμουν ο γιος του Καρόλου και της Καμίλλα" δήλωσε στην New Idea. Δείτε τον στο Athensmagazine.gr!

Ο 53χρονος κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, υποστηρίζοντας ότι η ιστορία του είναι το «πιο εκρηκτικό» πράγμα που συμβαίνει στο παλάτι.

«Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό βήμα που έχω πάρει μέχρι τώρα - έπρεπε να επιβάλω μια προθεσμία, να τα κρατήσω σε μια ημερομηνία, γιατί χρειαζόμαστε απαντήσεις», είπε.

Ο βρετανός υπήκοος δήλωσε ότι το δικαστήριο του Κουίνσλαντ τον κορόιδεψε όταν μεταβίβασε τα χαρτιά.

Αλλά τελικά στάλθηκαν σε δικαστή του High Court στο Σίδνεϊ για να αναθεωρήσουν και να αξιολογήσουν την υπόθεση, είπε.

Ο κ. Ντοράντε Ντέι δήλωσε ότι το παλάτι θα είχε μάθει για τις υποθέσεις του High Court και ότι η αποκάλυψη θα είχε προκαλέσει «πανικό» πριν από τα Χριστούγεννα.

Μετά το «Megxit», ο κ. Ντοράντε Ντέι είναι ανένδοτος ότι η περίπτωσή του θα είχε προκύψει κατά τη διάρκεια κρίσης στο Sandringham Estate.

«Ενώ όλος ο κόσμος σκέφτηκε ότι μιλούσαν για τον Χάρι, πιστεύουμε ότι αυτή η νομική μάχη θα ήταν επίσης στην ατζέντα και θα συζητηθεί», είπε.

Η νέα υπόθεση του ζητά μια συνεδρίαση μεσολάβησης και μια «δήλωση πατρότητας».

Ισχυρίζεται ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα και η βασίλισσα έχουν περάσει τα «χρόνια» να κρύβονται από την αλήθεια.

Ο μηχανικός με έδρα το Queensland έχει τρεις άλλες υποθέσεις ενώπιον των δικαστηρίων, οι οποίες σχετίζονται με την απασχόλησή του και την πεποίθησή του ότι διώχθηκε άδικα.

Ο κ.Ντοράντε Ντέι, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια γυναίκα από την Αυσταλία με την ονομασία Ελβιάνα, δημοσιεύει συχνά ενημερώσεις σχετικά με την επιθυμία του για αναγνώριση από την βασιλική οικογένεια στο Facebook.

Έγραψε μια ανοικτή επιστολή στον Πρίγκιπα Χάρι και στην Μέγκαν, όπου επέλεξε ομοιότητες μεταξύ της διαπολιτισμικής του ένωσης και της δικής τους.

Επίσης, μοιράζεται φωτογραφίες σύγκρισης με τον εαυτό του με μέλη της βασιλικής οικογένειας, με τα οποία ισχυρίζεται ότι έχουν μια εντυπωσιακή ομοιότητα.

Το ανατριχιαστικό βίντεο από την κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα...Σοκάρουν τα πρόσωπα της οικογένειας!

Μια από τις πιο θλιβερές στιγμές για το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ήταν αυτή της κηδείας και του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ενώ λοιπόν όλοι ασχολούνται με την απόφαση της Μέγκαν Μάρκλ και του πρίγκιπα Χάρι να αποχωρήσουν από το παλάτι, εμείς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το κοσμοιστορικό αυτό γεγονός.

Είναι μια στιγμή που έχει μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό μας, όπως και οι εικόνες από το τροχαίο και από την άγρια δολοφονία της Νταϊάνα. Ολοένα και περισσότερα στοιχεία και εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όπως αυτό που κρατούσε μέσα στο φέρετρο της.

Δείτε το βίντεο από την κηδεία της, στις 6 Σεπτεμβρίου 1997, το οποίο ανατριχιάζει όσες φορές και αν το δούμε!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share