Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μου έριξε σφαλιάρα δυνατή, δεν του είπα τίποτα»: Τι λέει ο 11χρονος που δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό στο Μενίδι! (Video)

Όλα όσα είπε!

27 Ιανουαρίου 2020 10:31
«Μου έριξε σφαλιάρα δυνατή, δεν του είπα τίποτα»: Τι λέει ο 11χρονος που δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό στο Μενίδι! (Video)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το περιστατικό αστυνομικής βίας εις βάρος ενός 11χρονου παιδιού στο Μενίδι, το οποίο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

«Μου έριξε σφαλιάρα δυνατή. Δεν του είπα τίποτα του δείχνω με το χέρι μου “εδώ είναι το σπίτι μου τρία μέτρα” του λέω και μου έριξε και μπουνιά», είπε ο 11χρονος στο STAR.

O 11χρονος αναφέρθηκε στην επίθεση: «μας φωνάζουν “για έλα εδώ λίγο” και μου λένε ότι “τι έκανες γιατί κλέβεις , κάνεις” και εγώ δεν έκλεψα και με χτύπησε».

«Ο αστυνομικός χτύπησε το παιδί μου στη μούρη, του γυρίζει μία από τη μπλούζα του ρίχνει και μια μπουνιά. Μέσα στα αίματα το παιδί μου έπιανε το πρόσωπό του» λέει η μητέρα του 11χρονου.

«Γιατί να χτυπήσει το παιδί μου; Τι αστυνομικός είναι αυτός; Να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί καθόλου» ανέφερε η μητέρα.

«Το παιδί το έσωσε ένα αμάξι που πέρασε αλλιώς θα το χτυπούσαν», υποστήριξε κάτοικος της περιοχής.

Μαύρη Πρωτοχρονιά για την ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η 25χρονη αστυνομικός που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Νέα Ιωνία!

Σοκ προκάλεσε το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Όταν λίγη ώρα μετά μαθεύτηκε πως η νεκρή που ανασύρθηκε από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο ήταν μια δόκιμη αστυνομικός ξέσπασε θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.

Μόλις 25 ετών ήταν η άτυχη αστυνομικός, Αφροδίτη Π. , που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ιωνία, στις 5.30 το πρωί.

Το τροχαίο έγινε όταν η άτυχη αστυνομικός σταμάτησε με το αυτοκίνητό της στο φανάρι, στη διασταύρωση της λεωφόρου Κύμης, με Κασταμονής, κινούμενη προς Γαλάτσι. Τότε ένα άλλο όχημα που οδηγούσε ένας επίσης 25χρονος, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο σταματημένο όχημα της κοπέλας, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να το εκσφενδονίσει μέτρα μακριά.

Η άτυχη κοπέλα εγκλωβίστηκε στο όχημα της με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Για τον απεγκλωβισμό της επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα. Αμέσως μετά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Η όμορφη κοπέλα, με καταγωγή από τη Λευκάδα, βρισκόταν στο τελευταίο έτος της Σχολής Αστυφυλάκων μιας και ήταν δόκιμη αστυνομικός που υπηρετούσε στο Α.Τ Πατησίων.

Από την σφοδρή σύγκρουση ο 25χρονος νεαρός οδηγός υπαίτιος του δυστυχήματος βγήκε σώος από το αυτοκίνητο του και συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας ενώ η 19χρονη συνοδηγός του τραυματίστηκε ελαφρά και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share