Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ: Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας!

Ασύλληπτη τραγωδία!

26 Ιανουαρίου 2020 22:14
Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ: Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας!

Σοκαρισμένος είναι ο πλανήτης από την τραγική είδηση του θανάτου του θρύλου του παγκόσμιου μπάσκετ, Κόμπι Μπράιντ!

Τα τελευταία λεπτά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες και video από το σημείο που έπεσε το ελικόπτερο στην Καλιφόρνια με 5 νεκρούς, όπου μεταξύ αυτών φέρεται να μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ!

Παγκόσμιο σοκ με την είδηση ότι ο Κόμπι Μπράιαντ επέβαινε στο ελικόπτερο που έπεσε στην Καλιφόρνια και είχε ως αποτέλεσμα 5 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους!

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο βετεράνος σούπερ σταρ του ΝΒΑ είναι νεκρός και ήδη κυκλοφορούν φωτογραφίες και video από το σημείο της πτώσης του ελικοπτέρου!

Ασύλληπτο το μέγεθος της τραγωδίας: Είχε και τις κόρες του μαζί στο μοιραίο ελικόπτερο ο Κόμπι Μπράιαντ σύμφωνα με ΜΜΕ των ΗΠΑ!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ έπεσε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και άλλα τέσσερα άτομα. Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή της Καλαμπάσα στην Καλιφόρνια. Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια αλλά πρόκειται για μια είδηση που προκαλεί παγκόσμιο σοκ! Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ενδεχομένως μαζί του είχε τις τέσσερις κόρες του. Κάτι που μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τραγικό περιστατικό έγινε το πρωί της Κυριακής στις 10 (απόγευμα στην Ελλάδα).

Ο Κόμπι ταξίδευε με τουλάχιστον άλλα τρία άτομα με το ιδιωτικό του ελικόπτερο όταν κάτω από άγνωστες αιτία συνετρίβη. Η κινητοποίηση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση, όμως κανείς από τους επιβαίνοντας δεν διασώθηκε από το τραγικό δυστύχημα που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share