Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Γιάννης Φουρφουλάκης!

Θρήνος...

26 Ιανουαρίου 2020 20:41
Πέθανε ο Γιάννης Φουρφουλάκης!

Σε ηλικία 89 ετών πέθανε ο διακεκριμένος δικηγόρος και τέως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Γιάννης Φουρφουλάκης. Απώλεια είχαμε και στον κόσμο της μουσικής καθώς πέθανε σε ηλικία 48 ετών ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες!

Ο εκλιπών υπηρέτησε από πολλές θέσεις την δημόσια ζωή του Ρεθύμνου, καθώς διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Με την σύζυγό του, Μαρία απέκτησαν δύο γιους, τον Μανόλη και τον Παντελή, που διαπρέπουν στο χώρο της δικηγορίας στο Ρέθυμνο, ενώ υπηρετούν και την δημόσια ζωή του τόπου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, στη 1 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Μασταμπά.

Θρήνος: Πέθανε η Λέιλα Τζάνα!

“Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε πως η Λέιλα Τζάνα, ιδρύτρια και CEO του Samasource, έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ μετά από επιπλοκές της υγείας της που προκάλεσε επιθηλιοειδές σάρκωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου. Ήταν 37 ετών”, γράφει μεταξύ άλλων η οικογένεια του Samasource στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Instagram. Σοκ επικρατεί και στο χώρο της μουσικής με τον θάνατο 22χρονου τραγουδιστή.

Η Λέιλα ήταν ακτιβίστρια, leader της startup κοινωνίας, CEO των Samasource και LXMI, δύο εταιρειών με αποστολή να περιορίσουν την παγκόσμια φτώχεια συμβάλλοντας στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Ήταν υπέρ των αλλαγών που επιφέρει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη η χρήση νέων τεχνολογιών, καθώς και της σημασίας της εκπαίδευσης των κοινωνιών στα Νέα Μέσα.

Στα 35 της περίπου χρόνια διαγνώσθηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου, παρότι ακολουθούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και έκανε τακτικά check-ups. Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Αντιθέτως από τη στιγμή που διαγνώσθηκε με σπάνιο επιθηλιοειδές σάρκωμα, μοιραζόταν στιγμές από την καθημερινότητά της ως ασθενής στα social media. Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της πως μέσα από τη δουλεία της είχε ανακαλύψει το περίπλοκο σύστημα υγείας στις ΗΠΑ, ωστόσο έμαθε πως δεν έπρεπε να το βάζει κάτω. Έμαθε να επιμένει και να συγκεντρώνει όσες περισσότερες διαφορετικές γνώμες μπορεί. Για αυτό κάποια στιγμή πήρε την κατάσταση στα χέρια της κι απέκτησε πρόσβαση σε ένα εξειδικευμένο φάρμακο της bio-tech start-up που λέγεται Epizyme.

“Για κάποια πράγματα αξίζει να πολεμάς! Μου είπαν να περιμένω 3 μήνες για να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτό το σωτήριο φάρμακο , αλλά ίσως, ίσως απλά, αν προσπαθούσα να επικοινωνήσω την εταιρία που το κατασκευάζει και άλλους ογκολόγους, να έβρισκα πιο σύντομο δρόμο”, είχε γράψει ανάμεσα σε άλλα η Leila Janah στο προφίλ της στο Linked in, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία κρατούσε το φάρμακο στο χέρι της.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε διάσημος ηθοποιός!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση του θανάτου ενός από τους πιο αγαπητούς και διάσημους ηθοποιούς.

Με συμμετοχές σε σπουδαίες ταινίες όπως το «Σέρπικο», το «Κεντρί» αλλά και το «Οι Άφθαρτοι», καθιερώθηκε ως ένας κορυφαίος χαρακτήρας σε αστυνομικές ταινίες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο στις 14 Ιανουαρίου και η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του, επιδεινώθηκε δραματικά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ωστόσο, μόλις εχθές ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Ο λόγος για τον O Jack Kehoe, ο αγαπημένος «Erie Kid» στο «Κεντρί», δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share