Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Στο νοσοκομείο η Άννα Φόνσου!

Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια παράστασης!

26 Ιανουαρίου 2020 18:24
Στο νοσοκομείο η Άννα Φόνσου!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το Σάββατο το βράδυ η Άννα Φόνσου καθώς κατά τη διάρκεια της παράστασης ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Παράλληλα ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με την υγεία του Προκόπη Παυλόπουλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Φόνσου με το που βγήκε στη σκηνή και άρχισε το μονόλογο της και ξαφνικά είπε προς το κοινό: “Συγγνώμη, δε μπορώ να συνεχίσω” και έφτασε τρικλίζοντας στα παρασκήνια όπου και λιποθύμησε.

Αμέσως η γιατρός της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και ήρθε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, η Άννα Φόνσου σήμερα, δεν θα βρεθεί στην θεατρική παράσταση.

«Αρκετά μαύρισα τα πνευμόνια από τα 20 μου»: Θρίλερ με την υγεία του Γιάννη Καλλιάνου!

Περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες ο Γιάννης Καλλιάνος. Με τον μετεωρολόγο να είχε ζητήσει πριν λίγες μέρες «συγγνώμη».

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook περιγράφει πώς αντιμετωπίζει τη γρίπη από το περασμένο Σάββατο, ενώ στο μήνυμά του δεν παρέλειψε να πει πως πήρε την απόφαση να κόψει και το τσιγάρο παροτρύνοντας και όσους καπνίζουν να κάνουν το ίδιο.

«Ευτυχώς που ο αδερφός μου είναι γιατρός και ξεκίνησα από το πρωί του Σαββάτου διπλή αντιβίωση, από τότε δηλαδή που εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα της γρίπης. Αλλιώς θα ήμουν ήδη πολύ άσχημα στο νοσοκομείο. Εδώ και 3 ημέρες δεν έχει πέσει ούτε στιγμή ο πυρετός κάτω από το 38 ενώ η μέγιστη τιμή του έφτασε ακόμη και το 39,5. Είχα χρόνια να αρρωστήσω τόσο πολύ, είχα χρόνια να θυμηθώ πως είναι να σε αφήνουν οι δυνάμεις σου. Όσο για τα χάπια που παίρνω, μη το συζητάτε. Μόνο με ειδικό σημειωματάριο μπορώ να σημειώσω κάθε πότε και τι ακριβώς πρέπει να πάρω. Επίσης χθες φοβήθηκα πολύ. Ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα μου είχε φτάσει στο 90%. Τα φυσιολογικά όρια του είναι από 94-95% και πάνω. Με τα εισπνεόμενα καταφέραμε και επανήλθα. Όμως ρώτησα αρκετούς γιατρούς, γιατί έπεσε έτσι ο κορεσμός μου; Η απάντηση τους ήταν ότι επειδή η γρίπη αυτή είναι πολύ ισχυρή και με πολλά συμπτώματα κυρίως στο στήθος αλλά και κυρίως επειδή είμαι καπνιστής! Επίσης μου είπαν ότι αν ήμουν λίγο μεγαλύτερος η αν δεν ήμουν γενικά υγιής ενδεχομένως και να μην γινόμουν καλά με αυτή την αγωγή και να έπρεπε ακόμη και να διασωληνωθώ στην εντατική ώστε να με βοηθήσουν περαιτέρω. Αποφάσισα να σταματήσω το κάπνισμα. Αρκετά μαύρισα τα πνευμόνια από από τα 20 μου μέχρι τώρα. Ήρθε ο καιρός να κάνω στον εαυτό μου το μεγαλύτερο δώρο που του άξιζε... Κάντε το και εσείς», έγραψε στο μακροσκελές κείμενο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share