Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρουν οι καταθέσεις των Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά: «Με κρατούσαν ακινητοποιημένη! Θα σου φυτέψουμε σφαίρα στο κεφάλι»! (Video)

Το χρονικό του τρόμου!

26 Ιανουαρίου 2020 17:18
Σοκάρουν οι καταθέσεις των Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά: «Με κρατούσαν ακινητοποιημένη! Θα σου φυτέψουμε σφαίρα στο κεφάλι»! (Video)

Τρόμο προκαλούν τα όσα περιγράφουν στις καταθέσεις τους η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, που έπεσαν θύματα ληστείας στη Νέα Ερυθραία μέσα στο σπίτι τους τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ήταν 05:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν οι τέσσερις κουκουλοφόροι έστησαν καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή και την περίμεναν να γυρίσει στο σπίτι της από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Όταν η γνωστή τραγουδίστρια σταμάτησε το αυτοκίνητο στην γκαραζόπορτα, της επιτέθηκαν και, με την απειλή όπλων, την ανάγκασαν να τους ανοίξει. Μάλιστα, τη φίμωσαν για να είναι σίγουροι ότι η Καίτη Γαρμπή δεν θα μπορέσει να φωνάζει «βοήθεια», ώστε κάποιος να την ακούσει και να καλέσει την Αστυνομία.

Όταν μαζί με την τραγουδίστρια οι τέσσερις δράστες μπήκαν στο σπίτι, απείλησαν με όπλο τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, ο οποίος είχε ξυπνήσει από τη φασαρία. Τον οδήγησαν στο σαλόνι, τον έδεσαν και τον απείλησαν πως θα του «φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι» αν δεν τους έλεγε πού είναι το χρηματοκιβώτιο και ποιος ήταν ο κωδικός.

Καίτη Γαρμπή: Με κρατούσαν ακινητοποιημένη

Στην κατάθεσή της, σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή την οποία παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, η Καίτη Γαρμπή αναφέρει: «Είχα σταματήσει το αυτοκίνητο στην γκαραζόπορτα και περίμενα να ανοίξει. Εμφανίστηκαν μπροστά μου τέσσερα άτομα με κουκούλες. Οι δυο με απείλησαν με όπλο και μου ζήτησαν να κατέβω από το αμάξι. Το έκανα, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις τους και είδα φοβηθεί. Στη συνέχεια, με υποχρέωσαν να τους οδηγήσω στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως κι έκανα. Με ρώτησαν αν υπάρχει άλλος στο σπίτι κι εγώ τους είπα ότι είναι ο σύζυγός μου, ο οποίος από τη φασαρία είχε ξυπνήσει. Τον απείλησαν κι εκείνον με το όπλο. Εμένα με κρατούσαν ακινητοποιημένη, υπό την απειλή όπλου. Έδεσαν τον Διονύση και του ζητούσαν να τους αποκαλύψει που έχουμε χρήματα».

Διονύσης Σχοινάς: «Είδα ένα άτομο να με σημαδεύει με όπλο»

Από την πλευρά του, στην κατάθεσή του ο Διονύσης Σχοινάς περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησαν ο ίδιος και η Καίτη Γαρμπή ως εξής: «Άκουσα θόρυβο από το σαλόνι και κατάλαβα ότι είχε επιστρέψει η Καίτη. Σηκώθηκα και ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα άτομο με όπλο να με σημαδεύει. Με οδήγησε στο σαλόνι. Εκεί βρίσκονταν και οι υπόλοιποι, μαζί με τη σύζυγό μου. Με έδεσαν κι εμένα και στη συνέχεια με απείλησαν λέγοντάς μου «θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι, αν δεν μας πεις που είναι το χρηματοκιβώτιο». Τους αποκάλυψα που βρίσκεται, το άνοιξα και οι δράστες πήραν από μέσα χρήματα και κοσμήματα κι έφυγαν από το σπίτι».

Τρόμος στην Εκάλη: Ληστές εισέβαλαν σε μονοκατοικία!

Τρόμος στην Εκάλη με ληστές να μπαίνουν σε μονοκατοικία και να απειλούν με όπλο την οικιακή βοηθό! Να σημειωθεί ότι δύο ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε συνοικιακή καφετέρια της Κυψέλης και παραμένουν άφαντοι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στην μονοκατοικία λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ. Ωστόσο εκείνη την ώρα στην μονοκατοικία βρισκόταν ολομόναχη η οικιακή βοηθός της οικογένειας με καταγωγή από τις Φιλιππίνες.

Οι ληστές με απειλές την ακινητοποίησαν και την απείλησαν με όπλο και άρχισαν να ψάχνουν ανενόχλητοι το σπίτι για τη λεία τους.

Αφού απέσπασαν κοσμήματα και άγνωστο χρηματικό ποσό εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως μετά το περιστατικό η άτυχη οικιακή βοηθός ενημέρωσε τις Αρχές, οι οποίες μετά την κατάθεσή της έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να φτάσουν στα ίχνη των δύο δραστών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share