Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στον κόσμο της μουσικής: Πέθανε γνωστός καλλιτέχνης! (photo)

Σοκ!

26 Ιανουαρίου 2020 17:05
Θρήνος στον κόσμο της μουσικής: Πέθανε γνωστός καλλιτέχνης! (photo)

Ακόμη μία απώλεια στον κόσμο της μουσικής καθώς πέθανε σε ηλικία 48 ετών ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της της μέταλ μουσικής σκηνής, ο Σιν Ρέινερ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο TMZ, ο ντράμερ βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του από φιλικό του πρόσωπο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

O Ρέινερ ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Cynic της δεκαετίας του '90 καθώς και του μέταλ συγκροτήματος Death.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε διάσημος ηθοποιός!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση του θανάτου ενός από τους πιο αγαπητούς και διάσημους ηθοποιούς.

Με συμμετοχές σε σπουδαίες ταινίες όπως το «Σέρπικο», το «Κεντρί» αλλά και το «Οι Άφθαρτοι», καθιερώθηκε ως ένας κορυφαίος χαρακτήρας σε αστυνομικές ταινίες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο στις 14 Ιανουαρίου και η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του, επιδεινώθηκε δραματικά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ωστόσο, μόλις εχθές ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Ο λόγος για τον O Jack Kehoe, ο αγαπημένος «Erie Kid» στο «Κεντρί», δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σοκ: Αυτοκτόνησε πασίγνωστος ηθοποιός! (photo)

Σοκ στο Χόλιγουντ καθώς αυτοκτόνησε ο 51χρονος ηθοποιός Σταν Κιρς, ο οποίος είχε υποδυθεί τον Ρίτσι Ραιν τον φίλο του πρωταγωνιστή Ντάνκαν Μακ Λέοντ στην τηλεοπτική σειρά Highlander. Ακόμη μία τραγική είδηση στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού στα 27 του χρόνια!

Σύμφωνα με την αστυνομία η σύζυγος του ηθοποιού τον βρήκε απαγχονισμένο μέσα στο μπάνιο του σπιτιού τους.

Ο Κιρς εκτός από τον Highlander όπου είχε συμμετάσχει σε 6 σεζόν είχε πρωταγωνιστήσει και σε άλλες επιτυχημένες σειρές όπως το «General Hospital» και «Τα Φιλαράκια».

Σοκ στον κινηματογραφικό κόσμο: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός (photos)

Ο ηθοποιός Εντ Μπέρνς, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής επιτυχίας των δεκαετιών του 1950 και 1960 "77 Sunset Strip", ο οποίος συμπρωταγωνίστησε στο “Grease” το 1978 πέθανε χθες σε ηλικία 87 ετών. Ακόμη ένα σοκ στον κινηματογραφικό κόσμο μετά την αυτοκτονία δίδυμων διάσημων ηθοποιών!

Ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στη Σάντα Μόνικα, όπως ανακοίνωσε ο γιος του Λόγκαν Μπερνς, ο οποίος είναι παρουσιαστής ειδήσεων στο KUSI-TV San Diego.

Ο Εντ Μπέρνς έγινε γνωστός από τον ρόλο στο αστυνομικό δράμα "77 Sunset Strip” του ABC ως Kookie, εργαζόμενος σε πάρκινγκ νυχτερινού κλαμπ, δίπλα στο γραφείο των ιδιωτικών ντετέκτιβ, Έφρεμ Ζίμπαλιστ και Ρότζερ Σμιθ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός για τον χαρακτηριστικό τρόπο με τον οποίο χτένιζε με χτένα τα μαλλιά του στη σειρά, έγινε ένας από τους πρώτους καρδιοκατακτητές της τηλεόρασης σε στυλ Έλβις Πρίσλεϊ και στην κορύφωση της δημοφιλίας του λάμβανε 15.000 επιστολές θαυμαστριών εβδομαδιαίως, ξεπερνώντας το ρεκόρ των αστέρων της Warner Bros., του στούντιο στο οποίο γυριζόταν “77 Sunset Strip” (περισσότερες από τον Έρολ Φλιν και τον Τζέιμς Κάγκνεϊ).

Το 1963 ο ηθοποιός μετακόμισε στην Ευρώπη για να συμμετάσχει σε σπαγγέτι γουέστερν και κατασκοπευτικά θρίλερ και σποραδικά επέστρεφε στο Χόλιγουντ για να αξιοποιήσει τη φήμη του ως Kookie.

Θρήνος: Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Σοκ προκάλεσε στο χώρο του θεάτρου και γενικά των τεχνών η είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού Τάσου Πανταζή. Ωστόσο, ο χώρος των τεχνών βρίσκεται σε βαρύ πένθος μετά το θάνατο του γνωστού μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού Τάσου Πανταζή, ενός από τους πρώτους ηθοποιούς που αποτέλεσαν τον βασικό πυρήνα του ΚΘΒΕ, υπηρετώντας με ήθος το ελληνικό θέατρο και ερμηνεύοντας σημαντικούς ρόλους.

Ο Τάσος Πανταζής άφησε έντονα το στίγμα του ως πρωταγωνιστής στο ΚΘΒΕ συμμετέχοντας συνολικά σε πάνω από εβδομήντα παραστάσεις. Η θητεία του σε αυτό ξεκίνησε το 1971 στην παράσταση «Οι βάτραχοι» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Κωστή Μιχαηλίδη. Τελευταία του συνεργασία με το ΚΘΒΕ ήταν το 2015 στην παράσταση «Ο γλάρος» του Αντόν Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Βούρου.

Ο Τάσος Πανταζής σπούδασε στη Δραματική σχολή του Λ. Σταυράκου. Μεταξύ των παραστάσεων του ΚΘΒΕ, στις οποίες έλαβε μέρος από το 1971, ξεχωρίζουν: «Μήδεια» (Αγγελιοφόρος, σκην. Μ. Βολανάκης), «Ικέτισσες» (Θησέας, σκην. Κ. Μπάκας), «Βάκχες» (Β’ Αγγελιοφόρος, σκην. Ν. Χαραλάμπους), «Τρωάδες» (Μενέλαος, σκην. Α. Βουτσινάς), «Ιφιγένεια εν Ταύροις» (Αγγελιοφόρος, σκην. Ν. Χαραλάμπους), «Μήδεια» (Κρέοντας, σκην. Α. Βουτσινάς), « Ένας μήνας στην εξοχή» (Μπελάγιεφ, σκην. Ν. Περέλης), «Ματωμένος γάμος» (Γαμπρός, σκην. Χ. Χριστοφής), «Μιας πεντάρας νιάτα» (Δημήτρης, σκην. Α. Μίγκας), « Οι αλλοπαρμέ¬νοι» (Βαρκεντέρο, σκην. Ν. Χουρμουζιάδης), « Έξω από την πόρτα» (Ο άλλος, σκην. Π. Χαρίτογλου). Σκηνοθέτησε τα έργα: «Μανδραγόρας», «Το πανηγύρι» και «Το σκιάχτρο».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share