Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4χρονο αγοράκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! Εκπυρσοκρότησε το όπλο του 36χρονου πατέρα!

Σοκ!

25 Ιανουαρίου 2020 16:57
4χρονο αγοράκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! Εκπυρσοκρότησε το όπλο του 36χρονου πατέρα!

Ένα 4χρονο αγοράκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς εκπυρσοκρότησε το όπλο του 36χρονου πατέρα, με τον ίδιο να έχει τραυματιστεί επίσης στο κεφάλι! Επίσης, πριν από λίγες μέρες άγρια επίθεση από σκύλους δέχθηκε, μπροστά στον έντρομο πατέρα του ένα 7χρονο αγοράκι ενώ έπαιζε στην παραλία.

Ο 36χρονος άνδρας, έπαιζε με τον παιδί του στο σπίτι τους στο Μπλούμινγκτον της Ιντιάνα, όταν του έπεσε το όπλο του από την τσέπη και εκπυρσοκρότησε.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η υγεία του πατέρα του κρίνεται καλύτερη και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Το τοπικό γραφείο του σερίφη δεν ανέφερε εάν ο 36χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με δίωξη σχετικά με το περιστατικό. Αρκέστηκε στο να σημειώσει ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα.

Νεκρό 4χρονο αγοράκι από πυροβολισμούς! (Video)

Ένα 4χρονο αγοράκι έπεσε νεκρό και η 27χρονη έγκυος μητέρα του τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ένοπλος τους πυροβόλησε έξω από το διαμέρισμά τους στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, άλλο ένα τραγικό περιστατικό μετά από την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε μια 30χρονη μητέρα στην Οκλαχόμα!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία δέχθηκε κλήση τα ξημερώματα της Τρίτης για πυροβολισμούς έξω από οικία. Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν το αγόρι, που αναγνωρίστηκε από μέλη της οικογένειας ως ο Toryon Dukes, και τη μητέρα πεσμένη σε κρεβατοκάμαρα του 2ου ορόφου. Ο Toryon υπέστη ένα μόνο πλήγμα από όπλο και η μητέρα, που είναι 3 μηνών έγκυος, είχε πυροβοληθεί στο χέρι και είχε γδαρσίματα στο πρόσωπο.

Και τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του αγοριού λίγο μετά τη διακομιδή του. Ο ιατροδικαστής δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τα ακριβή αίτια του θανάτου. Η μητέρα ανακοινώθηκε ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Την ώρα της επίθεσης ο φίλος της μητέρας και τα άλλα 3 παιδιά βρίσκονταν επίσης μέσα στο σπίτι, ωστόσο δεν τραυματίστηκαν. Η γιαγιά του 4χρονου ανέφερε σε αμερικανικό Μέσο ότι το αγόρι και η μητέρα κοιμόντουσαν στο κρεβάτι μαζί την ώρα των πυροβολισμών. Μάλιστα είπε ότι ο πατέρας του Toryon είχε πυροβοληθεί θανάσιμα πριν από 2 μήνες στο Σικάγο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Πιστεύω ότι όλοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Υπήρχαν άλλα 3 παιδιά στην οικία και ένα ακόμη ενήλικος εκείνη την ώρα. Πιστεύω ότι τα παιδιά κοιμόντουσαν, αλλά οι δύο ενήλικοι ήταν ξύπνιοι».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share