Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Ο πονόδοντος τον ώθησε στην αυτοκτονία!

Απίστευτο!

24 Ιανουαρίου 2020 19:04
Αδιανόητο: Ο πονόδοντος τον ώθησε στην αυτοκτονία!

Ο πόνος του δοντιού λένε πως είναι ο χειρότερος και όποιος τον έχει περάσει πολύ πιθανό να καταλάβει αυτόν τον ασθενή. Ο πόνος είχε γίνει ανυπόφορος κάτι το οποίο τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που δίνει τέλος στη ζωή του επειδή δεν άντεχε τον πόνο είτε σωματικό, είτε ψυχικό. Μην ξεχνάμε την 18χρονη που λίγους μήνες μετά το βιασμό της αυτοκτόνησε.

Ο 38χρονος Άντονι Χόσκινς βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Σαουθάμπτον της Βρετανίας.

Ο 38χρονος βρισκόταν σε λίστα αναμονής για να αφαιρέσει τους φρονιμίτες του και κάθε βράδυ έπινε ουίσκι και παυσίπονα για να τον βοηθήσουν να κοιμηθεί.

Η μητέρα του Σίρλεϊ δήλωσε ότι «είχε αγανακτήσει με τον πόνο» εβδομάδες πριν πεθάνει, κατά την κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Χαρακτηριστικά είπε: «Ο Άντονι ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος που προχωρούσε στη ζωή του. Του άρεσε να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή και δεν είχε οικονομικά προβλήματα. Πάντα πλήρωνε το νοίκι μαζί με τις άλλες υποχρεώσεις του και με έβλεπε κάθε εβδομάδα. Ο Άντονι τώρα έχει ησυχάσει και δεν θα νιώσει άλλον πόνο. Το πραγματικά θλιβερό είναι ότι ο θάνατός του μου κόστισε όσο θα κόστιζε να έχει φτιάξει τα δόντια του σε ιδιώτη γιατρό».

Μία απόδειξη από τράπεζα που βρέθηκε κοντά στη σορό του αποκάλυψε ότι είχε κάνει ανάληψη 3.000 λιρών και επίσης είχε ικετεύσει τα αφεντικά του για περισσότερες υπερωρίες.

Ο αξιωματικός Σάιμον Κόλινς κατέθεσε ότι οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν στο μικρό διαμέρισμα του Χόσκινς αφού η μητέρα του ανήσυχη ανέφερε ότι δεν τον είχε δει για μερικές μέρες.

Από την εξέταση του σημείου που βρέθηκε το πτώμα και την κατάστασή του η ιατροδικαστής συμπέρανε ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Αυτοκτόνησε καθηγητής του ΑΠΘ έξω από το γραφείο του! Βρέθηκε μέσα σε «λίμνη» αίματος!

Αυτοκτόνησε πριν από λίγες ώρες καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο καθηγητής βρέθηκε σε λίμνη αίματος μέσα στο γραφείο του, στον πρώτο όροφο της Κτηνιατρικής Σχολής. Ακόμη μία τραγική είδηση μετά την αυτοκτονία 18χρονης που λίγους μήνες πριν είχε πέσει θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο 53χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι αγαπά τους οικείους του. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και δυο ιατροδικαστές.

Σοκ: Αυτοκτόνησε γνωστός τηλεοπτικός και κινηματογραφικός σκηνοθέτης και συγγραφέας τεράστιας τηλεοπτικής επιτυχίας! (photos)

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς αυτοκτόνησε ο γνωστός τηλεοπτικός και κινηματογραφικός σκηνοθέτης και συγγραφέας, Σίλβιο Χόρτα. Ακόμη τραγική είδηση μετά τον θάνατο πασίγνωστης ηθοποιού!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μόλις 45 ετών δημιουργός της σειράς «Ugly Betty», αυτοπυροβολήθηκε χωρίς να ‘χουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό του.

Ο Χόρτα διασκεύασε την κολομβιανή σαπουνόπερα «Yo Soy Betty, La Fea» (τη γνωστή σε εμάς «Μαρία η άσχημη», με πρωταγωνίστρια την Αμέρικα Φερρέρα, από το 2006 έως 2010.

Η 35χρονη Φερρέρα, που υποδυόταν την Betty στη σειρά, έγραψε για τον καλό της φίλο στο Instagram τον οποίο περιέγραψε ως την «χαρά και το φως της ζωής».

Το ίδιο συγκλονισμένη δήλωσε και η ηθοποιός/τραγουδίστρια Βανέσα Ουίλιαμς, που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία της κακιά «Wilhelmina».

Σοκ στον κινηματογραφικό κόσμο: Αυτοκτόνησαν δίδυμοι διάσημοι ηθοποιοί! (photo)

Σοκ στον κόσμο του κινηματογράφου καθώς δίδυμα αδέρφια ηθοποιοί αυτοκτόνησαν! Ακόμη τραγική είδηση μετά τον θάνατο πασίγνωστης ηθοποιού!

Τα πτώματα των δυο 32χρονων βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο του ενός, σε επαρχιακό δρόμο. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η αιτία που οδήγησε τους δυο νεαρούς άνδρες στην αυτοκτονία.

Ο Billy και ο Joe Smith αποφάσισαν να βάλουν τέλος στις ζωές τους. Τα δυο αδέρφια συμμετείχαν στην ταινία My Big Fat Gypsy Wedding.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share