Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Σκληρές εικόνες: Λιοντάρι κατασπαράζει άλλο λιοντάρι μπροστά στην κάμερα!

Ανατριχιαστικό!

24 Ιανουαρίου 2020 13:56
Σκληρές εικόνες: Λιοντάρι κατασπαράζει άλλο λιοντάρι μπροστά στην κάμερα!

Είναι ο νόμος της ζούγκλας, όσο σκληρή και αν είναι η εικόνα για τα ανθρώπινα μάτια, αυτή είναι η φύση. Το ισχυρό αρσενικό λιοντάρι επιτέθηκε και σκότωσε μπροστά στα μάτια των επισκεπτών του ζωολογικού κήπου στο Γκντάνσκ της Πολωνίας ένα από τα θηλυκά.

Μετά την λέαινα που τα "χώνει" με απίστευτο τρόπο σε λιοντάρι, θα δούμε μια συγκλονιστική ιστορία! Τα λιοντάρια βρέθηκαν στο ζωολογικό κήπο για τον εορτασμό των 60 χρόνων του. Το αρσενικό μεταφέρθηκε από την Πορτογαλία, τα τρία θηλυκά από τη Γαλλια. Δεν μιλάμε λοιπόν για μια αγέλη αλλά για ζώα που μόλις… γνωρίστηκαν και φυσικά είναι μεταξύ τους ανταγωνιστικά.


Οι τρεις λέαινες φρόντιζαν να μένουν μαζί… όταν η τριάδα έσπασε το αρσενικό φαίνεται βρήκε την ευκαιρία και επιτέθηκε…

Στη μάχη η άτυχη Μπέρκι δεν είχε καμία τύχη απέναντι στον Άρκο

Λέαινα αντιδρά απίστευτα όταν το λιονταράκι της... Θα πάθετε σοκ όταν δείτε τι κάνει!

Τι κάνει μια λέαινα, όταν την ξυπνά το μικρό της λιονταράκι; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την απίθανη αντίδρασή της.

Μετά την λέαινα που τα "χώνει" με απίστευτο τρόπο σε λιοντάρι, είδαμε μια στοργική μαμά λέαινα να αντιδρά τρομερά όταν την ξυπνάει το παιδί της.

Η λέαινα, ως κυνηγός, δεν έχει την παχιά ογκώδη χαίτη που έχει το αρσενικό, η οποία φαίνεται ότι παρεμποδίζει την ικανότητα του αρσενικού στο καμουφλάζ όταν παραμονεύει ενώ προκαλεί υπερθέρμανση στο κυνήγι. Η λέαινα δεν θυμώνει που το λιονταράκι διακόπτει τον ύπνο της.

Αντιθέτως, δίνει στο μικρό της μιας πελώρια αγκαλιά. Αυτές οι τρυφερές εικόνες, όπου ένα μικρό λιονταράκι προσπαθεί να ξυπνήσει τη μαμά του, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Όλοι μας λίγο πολύ λατρεύουμε να μας ξυπνούν με τρυφερότητα με αγκαλιές. Το ίδιο και τα ζώα. Η μητέρα αφού ξυπνήσει αγκαλιάζει τρυφερά το μικρό της. Η λέαινα σηκώνει απαλά το πόδι της και παίρνει στην αγκαλιά της το μικρό της. Στην συνέχεια το σφίγγει απαλά με τρυφερότητα πάνω της.

Μπήκαν στο ζωολογικό κήπο και είδαν αυτά τα λιονταράκια. Δυστυχώς όμως είχε γίνει το απίστευτο!

Σε έναν ζωολογικό κήπο της Σουηδίας, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να θανατώσουν τα λιονταράκια της φωτογραφίας. Όταν μάθετε τον λόγο θα εξοργιστείτε.

"Προσπαθήσαμε να τα πουλήσουμε ή να τα μεταφέρουμε σε άλλους ζωολογικούς κήπους, δίχως επιτυχία. Αν μεγάλωναν πολύ, θα έπρεπε να μετακινήσουμε τα άλλα ζώα που έχουμε", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου.

Μετά τον χαμό που έγινε σε ζωολογικό κήπο του Ιράκ, επικράτησε πανικός στη Σουηδία, από την απόφαση της διοίκησης ενός Ζωολογικού Κήπου να θανατώσει 9 υγιέστατα λιονταράκια.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση, ακολούθησε τη συγκεκριμένη λογική από το 2012 έως και σήμερα, υποστηρίζοντας ότι αν τα λιονταράκια μεγάλωναν, το προσωπικό θα ήταν αδύνατο να τα μετακινήσει ή να πουληθούν.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, η διοίκηση έδινε εντολή για τη θανάτωση των μεγάλων αιλουροειδών όταν εκείνα συμπλήρωναν το δεύτερο έτος της ζωής τους.

Ο εκπρόσωπος του Ζωολογικού Κήπου επιβεβαίωσε το θέμα και επέμεινε, λέγοντας πως "δεν έχουμε άλλον τρόπο να το διαχειριστούμε. Προσπαθήσαμε να τα πουλήσουμε ή να τα μεταφέρουμε σε άλλους ζωολογικούς κήπους, δίχως επιτυχία. Αν μεγάλωναν πολύ, θα έπρεπε να μετακινήσουμε τα άλλα ζώα που έχουμε".

Τα εννιά λιονταράκια είχαν και ονόματα. Πιο συγκεκριμένα τα αποκαλούσαν Potter, Weasley, Simba, Rafiki, Nala, Sarabi, Kiara, Kovu και Banzai.

Οι Simba, Rafiki, Nala και Sarabi θανατώθηκαν το 2013, μόλις έναν χρόνο μετά τη γέννησή τους. Οι Cubs Kiara, Banzai και Kovu θανατώθηκαν το 2015. Οι Potter και Weasley θανατώθηκαν το 2016.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share