Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ! Κατηγορεί για απάτη την παραγωγή και ζητά 300 εκατ. δολάρια ο «Λύκος της Wall Street»!

Χαμός!

24 Ιανουαρίου 2020 11:27
Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ! Κατηγορεί για απάτη την παραγωγή και ζητά 300 εκατ. δολάρια ο «Λύκος της Wall Street»!

Ο... ορίτζιναλ «Λύκος της Wall Street» είναι ξανά εδώ και, μάλιστα, προχώρησε σε μήνυση εναντίον της εταιρείας παραγωγής της ταινίας, κατηγορώντας την για απάτη και ζητώντας το ποσό των 300 εκατ. δολαρίων, σε ένα φοβερό σκάνδαλο για το Χόλιγουντ!

Συγκεκριμένα, ο «μυθικός» πια Τζόρνταν Μπέλφορτ, που αποτέλεσε έμπνευση για έναν εκ των κορυφαίων ρόλο στην καριέρα του... επίσης οργισμένου Λεονάρντο Ντι Κάπριο, προχώρησε σε αυτή την κίνηση, θεωρώντας πως η εταιρεία εσκεμμένα απέκρυψε την πηγή χρηματοδότησης για την ταινία.

Πιο αναλυτικά στην ιστορία αυτήν, ο Μπέλφορτ πούλησε τα δικαιώματα για την ιστορία της ζωής του στην Red Granite Pictures, της οποία ο Εκτελεστικός Διευθυντής αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για διαφθορά στη Μαλαισία, όπου φαίνεται να έχει καταχραστεί το ποσό των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Variety.

Στη μήνυση που καταθέτει, ο «Λύκος» αναφέρει τη θεωρία, ότι το ποσό αυτό χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή της ταινίας και ο ίδιος δε θα πωλούσε τα δικαιώματα της ιστορίας της ζωής του, αν το γνώριζε εξαρχής.

«Ο Μπέλφορτ μπόρεσε να μάθει, μετά την ταινία, την πηγή των εσόδων της Red Granite και της ταινίας βασισμένης στο βιβλίο και την ιστορία της ζωής του, μιας και οι κατηγορούμενοι απέκρυψαν τις εγκληματικές τους πράξεις και τις πηγές χρηματοδότησής τους», αναφέρεται στη μήνυσή του, για να προστεθεί πως «αν το ήξερε, σε καμία περίπτωση δε θα είχε πουλήσει τα δικαιώματά του».

Ο «Λύκος» δε σταματά εδώ! Ζητά από την εταιρεία παραγωγής, τώρα, 300 εκατομμύρια δολάρια, κατηγορώντας την για απάτη και εσκεμμένη απόκρυψη στοιχείων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Τζόρνταν Μπέλφορτ είχε βιώσει δύο χρόνια στην φυλακή για απάτες κατά συρροήν απέναντι σε επενδυτές, αποκομίζοντας εκατομμύρια δολάρια στις αρχές του 1990.

Ο Ντι Κάπριο απαριθμεί λύσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής!

Το "Ice On Fire", το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του HBO αναμένεται στις 11 Ιουνίου και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ!

Σε παραγωγή Leonardo DiCaprio, George DiCaprio και Mathew Schmid και σκηνοθεσία Leila Conners, το ντοκιμαντέρ πραγματεύεται τις λύσεις γύρω από την κλιματική αλλαγή.

Στο τρέιλερ, ο σταρ του κινηματογράφου κάνει ακριβώς αυτό.

Δείτε και θα καταλάβετε:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share