Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος σε γυμνάσιο: 40χρονη καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 6 μαθητές! (Video)

Τα «πικάντικα» βίντεο που την «έκαψαν»

24 Ιανουαρίου 2020 11:20
Σάλος σε γυμνάσιο: 40χρονη καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 6 μαθητές! (Video)

Ένα ακόμα περιστατικό αποπλάνησης ανήλικων μαθητών από δασκάλα αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, με μία καθηγήτρια γυμνασίου να έχει ερωτικές επαφές με 6 μαθητές της εντός και εκτός σχολείου!

Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται τοπικά μέσα, η 40χρονη Nicole Dufault δήλωσε ένοχη για τρεις κατηγορίες εγκληματικής σεξουαλικής επαφής την Πέμπτη, φτάνοντας σε συμφωνία με τους εισαγγελείς της κομητείας Έσεξ μετά από διαδικασία ποινικής διαπραγμάτευσης, και ενώ είχε αρχίσει η επιλογή ενόρκων για τη δίκη της.

Η 40χρονη δασκάλα καλλιτεχνικών και φιλολογίας, που εργαζόταν στο Columbia High School, συνελήφθη τον Σεπτέμβρη του 2014 για σεξουαλικές πράξεις με μαθητές ηλικίας 14 και 15 ετών. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αρχές, η Dufault έκανε σεξ με μαθητές «σε πολλές περιπτώσεις» από το 2013 μέχρι το 2014, εντός του σχολικού χώρου.

Οι Εισαγγελείς αποκάλυψαν μάλιστα ότι η 40χρονη είχε καταγραφεί σε βίντεο να κάνει στοματικό έρωρτα σε ένα από τα θύματά της, ενώ ένα άλλο έφηβο αγόρι βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Εις βάρος της εκπαιδευτικού απαγγέλθηκαν κατηγορίες τον Φεβρουάριο του 2015.

Σάλος: 22χρονη καθηγήτρια και μητέρα είχε ερωτικές επαφές με 16χρονο μαθητή της!

Καθηγήτρια στη Νότια Καρολίνα κατηγορείται ότι είχε ερωτικές επαφές με έναν 16χρονο μαθητή της στον οποίο έστειλε και αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Ακόμη μία υπόθεση ερωτικής σχέσεις καθηγήτριας-μαθητή στην Αμερική.

Η Άννα Πάτον δίδασκε γλώσσα στο Lamar High School και συνελήφθη τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης η 22χρονη είχε ερωτικές επαφές ενώ έκανε και στοματικό έρωτα με τον 16χρονο. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται η 22χρονη καθηγήτρια φέρεται να τελέστηκαν από την 1η Οκτωβρίου 2019 μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2020.

Η Πάτον, η οποία σύμφωνα με την Daily Mail, είναι και μητέρα ενός μικρού παιδιού, κατηγορείται ακόμα, για αποστολή άσεμνων φωτογραφιών της στον 16χρονο μέσω διαφορετικών προφίλ στα social media.

Μετά την σύλληψή της η 22χρονη βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια αναμένοντας το αποτέλεσμα της αστυνομικής και δικαστικής έρευνας.

Σάλος: Καθηγήτρια είχε τουλάχιστουν 20 ερωτικές επαφές με μαθήτρια της!

Ακόμη μία υπόθεση ερωτικής σχέσεις καθηγήτριας-μαθητή στην Αμερική, με τις αρχές του Τέξας να συλλαμβάνουν καθηγήτρια που είχε τουλάχιστον 20 ερωτικές επαφές με μαθήτριά της!

Η σχέση της Λέισι Τζο Κάνιγχαμ με την μαθήτριά της στο σχολείο Woodlands Christian Academy ξεκίνησε με μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα τον περασμένο Αύγουστο σύμφωνα με την The Houston Chronicle.

Το επόμενο βήμα ήταν οι δύο γυναίκες να συναντηθούν για καφέ, να πάνε σε μια εκκλησία μαζί και τελικά να περάσουν το βράδυ στο διαμερίσμα της Κάνιγχαμ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα της δικογραφίας το ζευγάρι είχε περισσότερες από 20 σεξουαλικές επαφές πριν η μαθήτρια να ενημερώσει για την υπόθεση την μητέρα της, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τις αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι της 32χρονης καθηγήτριας στις 14 Δεκεμβρίου εκείνη παραδέχθηκε ότι κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι με την μαθήτριά της αλλά υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε ποτέ κάποια φυσική επαφή».

Η καθηγήτρια είπε, επίσης, ότι ήταν η μαθήτρια που της ζήτησε πρώτη να κοιμηθεί στο διαμέρισμά της.

Η Κάνιγχαμ η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της απρεπούς σχέσης ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητή, αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων.

Σάλος: Καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με 15χρονο μαθητή της! (photo)

Στη σύλληψη μιας 27χρονης καθηγήτριας προχώρησε η αστυνομία της πόλης Ντόραλ στη Φλόριντα επειδή, όπως αποδείχθηκε, είχε ερωτικές επαφές με έναν 15χρονο μαθητή της, άλλο ένα τραγικό περιστατικό στις ΗΠΑ!

Οι αρχές ενημερώθηκαν για την παράνομη σχέση μετά από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε εργαζόμενος στο σχολείο στο οποίο δίδασκε η 27χρονη Ντεζιρέ Κριστίνα Καρτίν Ροντρίγκεζ.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια ήρθαν σε επαφή με τον 15χρονο ο οποίος τους είπε «χαρτί και καλαμάρι» για την σχέση του με την καθηγήτριά του.

Όπως τους είπε αρχικά οι δύο τους έμεναν στην αίθουσα την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος όπου αντάλασσαν φιλιά αλλά στη συνέχεια προχώρησαν και σε πιο στενές επαφές με στοματικό σεξ στο αυτοκίνητο της 27χρονης.

Την υπόθεση «έδεσε» ακόμα περισσότερο το βίντεο που είχε καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο ο 15χρονος μαθητής και τα οποία παρέδωσε στους αστυνομικούς.

«Το βίντεο δεν ήταν κρυφό. Η καθηγήτρια γνώριζε ότι την κατέγραφε. Αυτό μπορεί να το συμπεράνει κανείς από την εγγύτητα του προσώπου της στην κάμερα» είιπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η καθηγήτρια, η οποία αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε την εγγύηση που της επιβλήθηκες παραδέχθηκε την ανάρμοστη σχέση και υποστήριξε ότι ήταν ερωτευμένη με τον 15χρονο.

Σάλος: Καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με σπουδαστές της!

Καθηγήτρια είχε ερωτικές επαφές με σπουδαστές της!

Σοκ: Καθηγήτρια απείλησε μαθητές με όπλο!

Η έρευνα ξεκίνησε μετά την καταγγελία 18χρονου ότι ενεπλάκη σε μια «έντονη» ερωτική σχέση με την 30χρονη Φιόνα Βιότι, η οποία, κατά τον 18χρονο, οργίστηκε όταν εκείνος προσπάθησε να βάλει τέλος στη σχέση τους.

Δηλητηρίασαν την καθηγήτρια για να μην τους βάλει διαγώνισμα!

Η Βιότι παραιτήθηκε από τη θέση της τον περασμένο Οκτώβριο, λίγες ημέρες πριν να γίνουν δημόσια γνωστές οι καταγγελίες του 18χρονου.

Χαμός σε σχολείο: Καθηγήτρια κλώτσησε το κεφάλι μαθητή! (Video)

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η 30χρονη, η οποία προπονούσε και την ομάδα πόλο, κοιμόταν με σπουδαστές για τουλάχιστον έξι χρόνια βάζοντας στο στόχαστρο αγόρια που ήταν ενήλικα.

Η Βιότι, μάλιστα, είχε σχέσεις με σπουδαστές τόσο πριν όσο και μετά τον γάμο της με έναν 32χρονο, το 2018.

Φήμες αναφέρουν, επίσης, ότι η καθηγήτρια είχε κινηματογραφήσει τον εαυτό της σε «καυτές» πόζες με το βίντεο να κάνει το γύρο του σχολείου.

Σάλος! Καθηγήτρια έκανε έξι φορές σ3ξ με μαθητή! (photo)

Στη σύλληψη μιας 34χρονης καθηγήτριας σε σχολείο των ΗΠΑ προχώρησε η αστυνομία της Βόρειας Καρολίνας γιατί φέρεται να έκανε έξι φορές σ3ξ σε διάστημα τεσσάρων μηνών με έναν 17χρονο μαθητή της. Σαλος! Παραιτήθηκε καθηγήτρια μαθηματικών από σχολείο! Την κατηγορούσαν ότι είναι πορνοστάρ! (photos)

Η 34χρονη Λίζα Ρόθγουελ συνελήφθη την Παρασκευή με τις αρχές να την κατηγορούν για στοματικό σεξ και συνουσία με τον 17χρονο μαθητή της στο λύκειο Stuart W Cramer στο διάστημα από την 1η Απριλίου μέχρι την 31η Ιουλίου.

Η 34χρονη εκπαιδευτικός η οποία εργάζεται για 10 χρόνια σε σχολεία αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα μαθητή με εργαζόμενο σε σχολείο αλλά όχι και κατηγορίες παιδικής κακοποίησης καθώς στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας το ηλικιακό όριο συναίνεσης για σεξ είναι τα 16 έτη. 25χρονη δασκάλα απολύθηκε γιατί έβγαλε selfie γυμνόστηθη!

Η Ρόθγουελ έχει τεθεί σε αργία μέχρι τη δίκη της με το δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε να αρνείται να μειώσει την εγγύηση από το 1 εκατ. δολάρια.

Σοκ στην Αγγλία: Καθηγήτρια φιλά με πάθος τον μαθητή της!

Σοκ και σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για την καθηγήτρια από την Αγγλία που φιλά με πάθος τον μαθητή της! Καθηγήτρια έκανε sεx με τον 15χρονο μαθητή της μέσα στη σχολική αίθουσα!

Είναι η σοκαριστική στιγμή που μια καθηγήτρια, που εργάζεται σε ένα πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο, καταγράφεται σε βίντεο να φιλά παθιασμένα έναν μαθητή της (!) ενώ βρίσκονται σε ένα τρένο.Η καθηγήτρια… εν δράσει με τον μαθητή!Μια καθηγήτρια “πιάστηκε” επ” αυτοφώρω να φιλιά με πάθος έναν μαθητή της, ενώ κάθεται στα πόδια του, σε μια εκδρομή με τρένο και… αλκοόλ!

Η Rachel Clint, πρώην βοηθός διευθυντή στο σχολείο Merchant Taylor’s, του οποίου τα ετήσια δίδακτρα ξεπερνούν τις 11.000 λίρες, φαίνεται να φιλά έναν μαθητή, ο οποίος αργότερα έγινε γνωστό ότι είναι 18 ετών.

Η καθηγήτρια, που είναι περίπου 30 ετών, έχει πιαστεί… επ’ αυτοφώρω σε ένα βίντεο που έγινε viral με… αστραπιαίους ρυθμούς μεταξύ των μαθητών του σχολείου.Η Liverpool Echo δημοσιεύει την… πικάντικη φωτογραφία με την καθηγήτρια, η οποία τέθηκε σε διαθεσιμότητα, πριν η ακρόαση στα… ενδότερα του σχολείου αποφαφίσει τελικά την απόλυσή της. «Άτακτη» 31χρονη δασκάλα συνευρέθηκε ερωτικά με 15χρονο - «Ήθελα να...» (photos)

να εργάζεται στο σχολείο, αφού το συμβούλιο απεφάνθη πως δεν επρόκειτο για σεξουαλική πράξη, παρόλο που η ίδια παραδέχθηκε πως έκατσε στα πόδια του μαθητή και τον φιλούσε.Στα… κάγκελα οι γονείς, παραδέχθηκε τα πάντα η καθηγήτρια. Φρίκη: Δασκάλα έκανε σ@ξ με 13χρονο καθώς είχαν σχέση!

Οι γονείς, από την πλευρά τους, δηλώνουν ικανοποιημένοι με την τελική απόφαση για την απόλυση της καθηγήτριας. «Είναι απαράδεκτο. Το αγόρι δεν το περίμενε και δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν πως οι δυο τους φλέρταραν πριν το φιλί», λέει ο πατέρας ενός άλλου μαθητή.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια εκδρομή του σχολείου, κατά την διάρκεια της οποίας υπήρχαν και… δωρεάν ποτά για το προσωπικό στο τρένο. Κάπως έτσι η κατάσταση… εκτραχύνθηκε, με την καθηγήτρια να παραδέχεται πως κατανάλωσε αλκοόλ χωρίς να έχει φάει κάτι και απέδωσε την συμπεριφορά της ως ένα λάθος στην κρίση της.

«Αποδέχομαι την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου, ωστόσο ελπίζω αυτή η μεμονωμένη και εντελώς εκτός του χαρακτήρα μου συμπεριφορά, δεν θα μου στερήσει ένα μέλλον στο επάγγελμα«, δήλωσε επισήμως η καθηγήτρια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share