Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στον εκπαιδευτικό τομέα: Πέθανε ο καθηγητής Χαράλαμπος Ζεγκίνογλου!

Θλίψη!

24 Ιανουαρίου 2020 10:16
Θρήνος στον εκπαιδευτικό τομέα: Πέθανε ο καθηγητής Χαράλαμπος Ζεγκίνογλου!

Θρήνος επικρατεί στον εκπαιδευτικό τομέα καθώς πέθανε ο επί σειρά ετών αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπος Ζεγκίνογλου. Σοκ επικρατεί και στο χώρο της μουσικής με τον θάνατο πασίγνωστου 22χρονου τραγουδιστή!

Είχε συνταξιοδοτηθεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών, κλείνοντας μια σημαντική διαδρομή και ένα αξιόλογο έργο στον Τομέα Φυσικής Συμπυκνωμένης Ύλης, το οποίο είχε αποτυπωθεί και σε επιστημονικά βιβλία κυρίως με θέμα τη στατιστική φυσική της θερμοδυναμικής ισορροπίας.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ευφυή, χαρισματικό, λαμπρό επιστήμονα και κυρίως έναν ευαίσθητο άνθρωπο.

Η αναγγελία της απώλειάς του σκόρπισε θλίψη στην πανεπιστημιακή κοινότητα αλλά και στην πατραϊκή κοινωνία στην οποία έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

Νεκρός ο ένας πεζός από το τροχαίο στην Ποσειδώνος! (video)

Ο ένας εκ των δύο ηλικιωμένων πεζών, που χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο στο σοβαρό τροχαίο της Λεωφόρου Ποσειδώνος, δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του!

Συγκεκριμένα, αναφορικά με το περιστατικό, περίπου στις 8:30 το βράδυ χθες (23/1) στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και στο ύψος του «Αβέρωφ», το ζευγάρι των ηλικιωμένων φαίνεται πως επιχείρησε να περάσει το δρόμο, παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη του. Την ίδια ώρα, το αυτοκίνητο ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα και τους παρέσυρε!

Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το παράθυρο του οδηγού, ενώ οι ηλικιωμένοι διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Η γυναίκα παλεύει ακόμη και βρίσκεται στο Ακληπειό Βούλας.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Τροχαίο με δύο τραυματίες στο Σχιστό! Ουρές χιλιομέτρων!

Τροχαίο ατύχημα, λίγες ώρες μετά το σοβαρό περιστατικό στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, με απολογισμό δύο τραυματίες σημειώθηκε στις 6:45 το πρωί στη Γέφυρα του Σκαραμαγκά, με την κίνηση να «κολλά» και ουρές χιλιομέτρων να δημιουργούνται από τον Ασπρόπυργο μέχρι το Σχιστό.

Ο δρόμος έκλεισε στο σημείο του ατυχήματος, όπου συγκρούστηκαν ένα τουριστικό λεωφορείο με ένα μηχανάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Τροχαία, ώστε να καταγράψει το γεγονός και να επαναφέρει την κανονική ροή της κυκλοφορίας.

Λίγη ώρα αργότερα αυτό επετεύχθη και οι οδηγοί μπορούν κανονικά να συνεχίσουν στη ροή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο, αφού πρώτα χρειάστηκε να κάνουν υπομονή.

Τραγωδία στην Καβάλα! Τροχαίο με νεκρό και τέσσερις τραυματίες!

Τραγικό τροχαίο, όπως εκείνο με τη σύγκρουση δύο οχημάτων και το θάνατο ενός πεζού, σημειώθηκε στην Καβάλα, με απολογισμό έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες και το δυστύχημα να σημειώνεται σήμερα (23/1) το πρωί στο Σταυρό Καβάλας, στο ύψος της διαστραύρωσης του Αμυγδαλεώνα.

Το τροχαίο συνέβη, όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 11 παράτυποι μετανάστες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα. Αμεση ήταν η παρέμβαση της τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν γρήγορα τους επιβάτες και να τους μεταφέρουν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Ο οδηγός του ΙΧ αγνόησε στο σήμα των αστυνομικών

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο οδηγός του αυτοκίνητου δεν είχε σταματήσει νωρίτερα σε σήμα στάσης, που του είχαν κάνει αστυνομικοί.

Αντίθετα, ανέπτυξε ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα και τελικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου πάνω σε στροφή, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο, να προσκρούσει αρχικά σε κράσπεδο, αμέσως μετά την περίφραξη παρακείμενου καταστήματος και στη συνέχεια να ανατραπεί.

Τόσο ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του, όσο και οι τραυματίες διακομίστηκαν στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του νεαρού. Οι υπόλοιποι κρατούνται στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στη Νέα Καρβάλη.

Σοκ! Βρήκε φρικτό θάνατο σε λατομείο!

Τραγικό θάνατο, όπως τα δύο αδέλφια στην Αργολίδα, βρήκε εργάτης σε λατομείο στον Τύρναβο, φεύγοντας από τη ζωή στα 50 του χρόνια.

Ο άτυχος εργάτης, όπως αναφέρει το larissanet.gr, πιάστηκε σε ταινία μεταφοράς υλικών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, με το ΕΚΑΒ να καλείται στις 7:30 το πρωί σήμερα (23/1).

Στο σημείο έχει σπεύσει και η Αστυνομία ώστε να εξετάσει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το περιστατικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share