Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς αυτοκινήτων!

Ανέλαβαν και την επίθεση στο Ίδρυμα Μητσοτάκη!

23 Ιανουαρίου 2020 19:49
Ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς αυτοκινήτων!

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβαν την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα σε αυτοκίνητα και όχι μόνο σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Στο κείμενό τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου δηλώνουν «αλληλεγγύη στους/στις καταληψίες απ' το Κουκάκι, που υπερασπίστηκαν μαχητικά τις καταλήψεις τους» και αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα εξής χτυπήματα:

  • Αντιπροσωπεία Mercedes, λεωφόρος Βουλιαγμένης, Γλυφάδα
  • ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας, πλατεία Πολυγώνου
  • ΑΤΜ Alpha Bank, Νέα Ιωνία
  • 4 οχήματα του ΟΤΕ, οδός Τριπόλεως, Ελληνικό
  • Φορτηγό Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και βανάκι της Ελληνογερμανικής Σχολής "Εράσμιος", Πολύγωνο

«Επιπλέον, στις 6 Ιανουαρίου, επιτεθήκαμε εμπρηστικά και στο Ίδρυμα Μητσοτάκη, στην οδό Ψαρομηλίγκου, στον Κεραμεικό», αναφέρει το σχετικό κείμενο.

Συναγερμός στο Αιγάλεω: Τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν από εμπρηστική επίθεση!

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή του Αιγάλεω τα ξημερώματα του Σαββάτου λόγω εμπρηστικής επίθεσης. Λίγες μέρες μόνο έχουν περάσει από την τελευταία επίθεση με γκαζάκια στο Περιστέρι και οι κάτοικοι των Δυτικών προαστίων βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα παρόμοιο περιστατικό.

Από την εμπρηστική επίθεση καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία οχήματα τα οποία βρίσκονταν στον υπαίθριο χώρο αντιπροσωπίας αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα επιχείρησαν στο σημείο, στη συμβολή των οδών Αγίας Άννης και Ιεράς Οδού.

Από την εμπρηστική επίθεση καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα τρία οχήματα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν τα αυτοκίνητα ανήκαν στην επιχείρηση.

Συναγερμός στο Περιστέρι: Ισχυρή έκρηξη από εμπρηστική επίθεση!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Περιστερίου μετά από εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια από αγνώστους.

Τραγωδία στην Ιταλία: 5 νεκροί από έκρηξη σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων! (Video)

Ο απολογισμός των ζημιών είναι δύο αυτοκίνητα τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς και ένα ακόμη το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στα τρία αυτοκίνητα, δύο επιβατηγά και ένα εταιρικό, που ήταν παρκαρισμένα στην οδό Παπαρηγοπούλου, στις 03.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Και τα τρία αυτοκίνητα που δέχθηκαν επίθεση άνηκαν στον ίδιο ιδιοκτήτη, κάτι που κάνει τις αστυνομικές αρχές να πιστεύουν πως μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η εμπρηστική επίθεση.

Τα δύο επιβατηγά αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, όπως μπορεί κανείς να δει στις εικόνες που μετέδωσε το κανάλι. Το τρίτο υπέστη ζημιές.


Τη στιγμή των εκρήξεων, όπως δήλωσαν κάτοικοι στο OPEN TV, κάποιοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και με λάστιχα προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες. Χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής πάντως αποφεύχθηκε επέκταση της φωτιάς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share