Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

39χρονη παντρεμένη αστυνομικός συνευρέθηκε με συνάδελφό της μέσα στο Τμήμα! (photos-video)

Σάλος!

23 Ιανουαρίου 2020 16:19
39χρονη παντρεμένη αστυνομικός συνευρέθηκε με συνάδελφό της μέσα στο Τμήμα! (photos-video)

39χρονη παντρεμένη αστυνομικός πιάστηκε στα πράσα, εν ώρα υπηρεσίας να έχει ερωτική επαφή με έναν συνάδελφό της στο κτήριο του αστυνομικού τμήματος του Μανχάταν! «Ροζ» σκάνδαλο είχε ξεσπάσει και με μια πρωταγωνίστρια σύζυγο ποδοσφαιριστή, η οποία συνευρέθηκε σε πάρκινγκ με αστυνομικό!

Η 39χρονη και ο 46χρονος αστυνομικός έβγαλαν τα όπλα τους, τα αστυνομικά τους σήματα και έδωσαν ραντεβού στις τουαλέτες του αστυνομικού τμήματος.

Σύμφωνα με τη New York Post, η 39χρονη έχει ένα παιδί και συζεί με άλλον αστυνομικό του 79ου αστυνομικού τμήματος του Μπρούκλιν. Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν αρνήθηκε το περιστατικό και ανέφερε ότι γίνεται εσωτερική έρευνα.

Το περιστατικό είδε μια συνάδελφός της και όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «τους είδε μέσα στην ίδια τουαλέτα να έχουν ερωτική επαφή».

Το παράνομο ζευγάρι πιάστηκε πέντε λεπτά πριν σχολάσει η 39χρονη.

Τραγικό! Παντρεμένος αστυνομικός έστειλε φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων σε άγνωστη γυναίκα!

Ένας αστυνομικός και εγκληματολόγος, εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί, όταν έστειλε φωτογραφία των γεννητικών του οργάνων σε μια γυναίκα που γνώρισε εν ώρα περιπολίας, στην Αγγλία.

Ο Τζέισον Αλμπεργουάιτ, 47 ετών, πίαστηκε ωτον περασμένο μήνα μετά την αποστολή των αποκαλυπτικών εικόνων σε μια 50χρονη γυναίκα. Γνωρίστηκαν σε μια περιπολία των επικεφαλής της αστυνομίας του Cambridgeshire, στο Huntingdon! Άλλη μια αποτρόπαια πράξη που έγινε από έναν αστυνομικό, είναι η απόφαση να γδύσουν και ψάξουν 8χρονο κοριτσάκι, που πήγε δει τον φυλακισμένο πατέρα της, αλλά έμεινε ατιμώρητη...

Η γυναίκα, όπως δήλωσε, σοκαρίστηκε όταν ένας οικογενειάρχης, με δύο παιδιά, της έστειλε μια τέτοια φωτογραφία, σε σημείο που ένιωσε ότι παραβιάστηκε η προσωπικότητα της.

Ο κ. Αλμπεργουάιτ, ο οποίος έπρεπε επίσης να παραιτηθεί από το ρόλο του ως δημοτικός σύμβουλος, έστειλε τις φωτογραφίες εννέα ημέρες μετά τη συνάντηση με τη γυναίκα. Δείτε τον στο Athensmagazine.gr:

Της μίλησε σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης λέγοντας: «Φαίνεται λάθος να σας κουβεντιάζω με μια μόνο πετσέτα, καλύτερα να την αφήσετε να γλιστρήσει».

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει διχάσει με την συμπεριφορά του. Λίγο αργότερα, από όταν πήρε τη δουλειά πριν από τρία χρόνια, αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη για εξύβριση ταξιδιωτών στο Facebook, προτού εκλεγεί.

Αδιανόητο: Αστυνομικός στην Κρήτη πήρε κρατούμενο και εξαφανίστηκαν για 3 ώρες!

Ένα περίεργο θα λέγαμε περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη όταν αστυνομικός εξαφανίστηκε μαζί με κρατούμενο! Έλειπαν από το τμήμα για 3 ώρες!

Συγκεκριμένα σε διαθεσιμότητα τέθηκαν ένας Αστυνόμος Α’ και ένας Αρχιφύλακας, ενώ εις βάρος τους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Τρόμος στην Κομοτηνή: Άνδρας μαχαίρωσε αστυνομικό!

Όπως αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, ο Αστυνόμος Α’ μετέβη στην υπηρεσία του Αρχιφύλακα όντας εκτός υπηρεσίας και πήρε από το κρατητήριο έναν άνδρα, ο οποίος είχε συλληφθεί για υγειονομική παράβαση. Ο άνδρας ήταν συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα κουμπάρος του.

Ο Αρχιφύλακας ήταν Αξιωματικούς Υπηρεσίας όταν έλαβε χώρα το συμβάν.

Ο Αστυνόμος Α’ επέστρεψε μαζί με τον κρατούμενο ύστερα από περίπου 3 ώρες. Δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Οι δύο αστυνομικοί και ο ιδιώτης συνελήφθησαν, σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share