Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λίγα λεπτά πριν πεθάνει έδωσε στην κόρη της το μεγαλύτερο μάθημα με ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα!

Απίστευτη ιστορία!

23 Ιανουαρίου 2020 15:19
Λίγα λεπτά πριν πεθάνει έδωσε στην κόρη της το μεγαλύτερο μάθημα με ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα!

Μια αληθινή ιστορία μιας μητέρας που πριν πεθάνει έδωσε στην κόρη της το πιο σημαντικό μάθημα με ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα!

Η Πέγκι άφησε ένα γράμμα στην κόρη της, μέσω επιστολής. Ένα γράμμα το οποίο διάβασε η Χάννα , μετά το θάνατό της. Η μητέρα της έφυγε νικημένη από την επάρατη νόσο σε νοσοκομείο της Ιντιάνα. Μάλιστα, η 18χρονη Χάννα μοιράστηκε το γράμμα, με όλο τον κόσμο, μέσω του Twitter.

Το υπέροχο γράμμα από τη μητέρα, Πέγκι προς την κόρη της, Χάννα, ανέφερε:

«Χάννα, αν το διαβάζεις αυτό, το χειρουργείο δεν πήγε καλά. Λυπάμαι. Έκανε ό,τι μπορούσα για να νικήσω το τέρας αυτής της τρομακτικής αρρώστιας, αλλά υποθέτω ότι ο Θεός μάλλον είχε άλλα σχέδια για ‘μένα. Σε παρακαλώ να μην οργιστείς. Άσχημα πράγματα συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή και πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε όσο κι αν αυτό μας πληγώνει», γράφει η μητέρα της για να συνεχίσει λίγο παρακάτω για το πώς θα πρέπει να συνεχίσει η 18χρονη τη ζωή της έχοντας μόνο έναν γονιό στο πλευρό της».

«Να είσαι υπομονετική με τον μπαμπά, γιατί αυτό που συμβαίνει θα είναι σκληρό και για εκείνον και θα χρειαστεί τον χρόνο του. Θα πρέπει να μάθετε και οι δύο να στηρίζεστε ο ένας στον άλλο και να συζητάτε πολύ, κάτι που δεν είναι ακριβώς το δυνατό σημείο σας, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε και να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια».

«Να λες σε όλους ότι τους αγαπάς όσο πιο συχνά μπορείς. Να απολαμβάνεις τη ζωή σου και να ζεις την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία, γιατί κανείς μας δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει το σήμερα. Και πάνω απ’ όλα να θυμάσαι ότι σ’ αγαπώ όσο δεν θα μπορέσεις ποτέ να μάθεις».

Υπέροχο γράμμα: Η ανάρτηση της Χάννα στο Twitter

Είναι έγκυος και κάνει 2 δουλειές για να ζήσει την οικογένειά της! Αυτό όμως που της είπε το αφεντικό της δείχνει ότι είναι υπέροχος άνθρωπος!

Ο Μάρκους Λέμονς, ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, χρησιμοποιεί τα χρήματα του για να βοηθήσει μικρές επιχειρήσεις που κινδυνεύουν μέσω της εκπομπής The Profit. Ο Λέμονς ξέρει ότι όταν συμπεριφέρεσαι στους υπαλλήλους σου δίκαια και ευγενικά, τότε νοιάζονται περισσότερο για την δουλειά τους – κάτι που κάνει καλό στην επιχείρηση και την παραγωγικότητα.

Πήγε να πετάξει τη στάχτη της γιαγιάς του στη θάλασσα – Τότε βλέπει το απίστευτο και βουτάει δίχως δεύτερη σκέψη στο νερό! (Video)

Σύμφωνα με την Διεθνή Οργάνωση Εργασίας, οι ΗΠΑ είναι τελευταία όσον αφορά την άδεια μητρότητας με αποδοχές ανάμεσα στις ανεπτυγμένες χώρες. Και το Forbes αναφέρει ότι οι γυναίκες με 12 εβδομάδες άδεια και λιγότερο από 8 εβδομάδες άδειας με αποδοχές είναι περισσότερο πιθανό να εμφανίσουν συμπτώματα κατάθλιψης.

Το 2015, ο Λέμονς συνάντησε μια γυναίκα η οποία ετοιμαζόταν να πάρει άδεια μητρότητας και προσπαθούσε να τα βγάλει πέρα. Η Τάμι Φόρμπς είναι διευθύντρια καταστήματος στην εταιρία Key West Key Lime Pie Company. Αν και ασχολείται με τα πάντα, από τα αποθέματα ως το μάρκετινγκ, η Τάμι παίρνει μόνο $300 την εβδομάδα.

Τότε είχε ήδη δύο 8χρονα δίδυμα και ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί. Όχι μόνο περνούσε 9 ώρες στο πόδι κάθε μέρα, αλλά δούλευε και σε μπαρ για να συμπληρώσει το πενιχρό εισόδημα της. “Θα χρειαστώ την βοήθεια σου πριν φύγεις. Πρέπει να κάνω κάποια πράγματα και θα είσαι ο αρχηγός μας εδώ”, λέει ο Λέμονς στην Τάμι στο παρακάτω βίντεο. “Για να είσαι ήρεμη, θα ήθελα να σου δώσω μερικά χρήματα.”

Ο Λέμονς της προσφέρει τους μισθούς 6 μηνών, το οποίο αρκεί για να την κάνει να ξεσπάσει σε κλάματα. “Αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα, το να ξέρω ότι θα έχω μισθό όταν επιστρέψω – έναν μισθό με τον οποίο θα μπορώ να συνεχίσω να ζω και να αποταμιεύω χρήματα… Δεν το είχα ποτέ αυτό”, λέει.

Υπάρχει όμως μία ακόμα πιο μεγάλη έκπληξη στο μαγαζί…

Έτσι ακριβώς θα έπρεπε να συμπεριφέρονται οι επιχειρήσεις στους σκληρά εργαζόμενους υπαλλήλους τους!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share