Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χριστίνα Σούζη: Αλλάζουν τα δεδομένα του καιρού τις επόμενες ώρες! Τι να περιμένουμε;

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση!

23 Ιανουαρίου 2020 12:36
Χριστίνα Σούζη: Αλλάζουν τα δεδομένα του καιρού τις επόμενες ώρες! Τι να περιμένουμε;

Η γνωστή μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη παρουσίασε τον καιρό στην πρωινή εκπομπή "Σήμερα" του ΣΚΑΙ και έκανε λόγο για χαμηλές θερμοκρασίες και τσουχτερό κρύο. Αυτές οι καιρικές συνθήκες βέβαια, θα επικρατήσουν τις βραδινές ώρες, καθώς όπως μας ενημέρωσε νωρίτερα και η ΕΜΥ ο καιρός σήμερα αναμένεται ηλιόλουστος με τον υδράργυρο να αγγίζει μέχρι και τους 16 βαθμούς Κελσίου!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Καιρός: "Με θερμοκρασίες υπό το μηδέν ξεκινάει η μέρα, αλλά..." Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί!

Μπορεί να αναμένουμε να ανεβεί η θερμοκρασία και να φτάσει έως και τους 16 βαθμούς όπως ανακοίνωσε η ΕΜΥ, ο έμπειρος μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης όμως παρουσίασε τον καιρό στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του OPEN και προειδοποίησε πως η θερμοκρασία παρ' όλο που θα ανεβεί, τις πρώτες πρωινές ώρες όπως και το βράδυ ο υδράργυρος θα δείξει ακόμα και υπό το μηδέν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Καιρός Πέμπτης: Κρύο και παγετός ανά περιοχές! Που θα παραμείνει αίθριος;

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Πού θα έχει "διαταραχές" ο καιρός και πού θα παραμείνει αίθριος;

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει η ΕΜΥ για την Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώρα. Η πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού εξάλλου ήταν, ηλιοφάνεια αλλά...με κρύο και παγετό!

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ στο Ιόνιο, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 7 και πιθανώς στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5, γρήγορα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Θερμαϊκό πιθανώς 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 1 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην κεντρική Μακεδονία μετά το μεσημέρι.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στην κεντρική Μακεδονία πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Θερμοκρασία: Από -3 (μείον 3) έως 10 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το βράδυ σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από -1 (μείον 1) έως 16 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά από το μεσημέρι.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -1 (μείον 1) έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6, από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια.

Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 6, βαθμιαία 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share