Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων με παρολίγον έναν πεζό νεκρό!

Τι συνέβη;

23 Ιανουαρίου 2020 11:13
Τραγικό: Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων με παρολίγον έναν πεζό νεκρό!

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν με δύναμη λίγα μόλις μέτρα από του πεζούς που περνούσαν τον δρόμο!

Σύμφωνα με την New York Post, το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα δρόμο της Ρωσίας και ήδη έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Σίγουρα σε οποιονδήποτε κι αν τύχαινε το πρώτο πράγμα που θα έκανε είναι να απομακρυνθεί, αλλά θα το κατάφερνε εγκαίρως;

Παρακολουθήστε τη στιγμή που τα δύο αυτοκίνητα συντρίβονται το ένα πάνω στο άλλο και έρχονται με φόρα προς τον πεζό και το πεζοδρόμιο.

Με θαυματουργό τρόπο, εκείνος χωρίς σκέψη έτρεξε μακριά από το ατύχημα λίγα δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει.

Όπως θα δείτε εκτός από τα οχήματα σπάει και η τεράστια πινακίδα του δρόμου που είχε πέσει κατά τη διάρκεια του ατυχήματος κάτι που σίγουρα θα προκαλούσε και αυτό με τη σειρά του μεγάλες ζημιές!

Δείτε το βίντεο:

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κύπρο! (photos)

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου διακομίστηκε η νεαρή οδηγός που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον δρόμο Αυγόρου-Λιοπετρίου στην Κύπρο! Παράλληλα, κρίσιμες ώρες για τον Τάσο Μπουντούρη με την περιγραφή του Νίκου Γέμελου για το φρικτό τροχαίο, πραγματικά να συγκλονίζει!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα στο οποίο επέβαινε η νεαρή γυναίκα παρεξέκκλινε της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Στη σκηνή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που διερευνούν τα αίτια του σοβαρού ατυχήματος και για ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων στον κεντρικό δρόμο.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς: Τον εγκατέλειψε και έφυγε πεζός!

Ένα νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγο, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γερακαριού-Δίβουνου Κιλκίς, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό ιδιωτικής χρήσης. Ενώ, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ολυμπιονίκης και θρύλος της ελληνικής ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης.

Ο οδηγός του φορτηγού, ηλικίας 56 χρόνων, τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο του Κιλκίς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, εγκατέλειψε πεζός τον χώρο του δυστυχήματος. Ωστόσο, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη.

Το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Παρέσυρε, σκότωσε κι εγκατέλειψε άνδρα στην άσφαλτο!

Θανατηφόρα παράσυρση τα ξημερώματα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν άντρα, πιθανότατα αλλοδαπό, στο 35ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας. Ενώ πριν λίγες ώρες είχαμε ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο με θύματα δύο παλικάρια!

Ο οδηγός του οχήματος στη συνέχεια έφυγε από το σημείο, εγκαταλείποντας τον άντρα στην άσφαλτο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο ειδοποιήθηκε από διερχόμενο πολίτη, μετέφερε τον νεκρό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σοκ: Από θαύμα γλίτωσε διάσημος ποδοσφαιριστής! (video)

Σοκαριστικό ήταν το ατύχημα που είχε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να διαλύει τη Λαμποργκίνι των 170.000 ευρώ, στο δρόμο για το προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ προκαλεί εντύπωση το πώς έμεινε σώος και αβλαβής, γλιτώνοντας κυριολεκτικά από θαύμα!

Ο λόγος γίνεται για τον Σέρχιο Ρομέρο, ο οποίος ήταν τυχερός... μες στην ατυχία του στο τροχαίο που είχε το πρωί της Δευτέρας (20/1). Το αυτοκίνητο έγινε... σμπαράλια, αλλά ο ίδιος κατάφερε να μην πάθει κάποια ζημιά, κάνοντας τους πάντες να απορούν.

Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο ήρθαν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ως πιθανότερη αιτία του ατυχήματος τις καιρικές συνθήκες καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υγρασία έκαναν το οδόστρωμα να είναι αρκετά ολισθηρό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share