Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

44χρονη γυναίκα θα γίνει μητέρα για 22η φορά! (Video)

Σοκ!

22 Ιανουαρίου 2020 15:42
44χρονη γυναίκα θα γίνει μητέρα για 22η φορά! (Video)

44χρονη γυναίκα θα γίνει μητέρα για 22η φορά! Για την Σου και τον Νόελ τα πολλά παιδιά ήταν όνειρο ζωής και το έκαναν πραγματικότητα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη 21 παιδιά και το 22ο είναι… καθ’ οδόν, καθώς αναμένεται να γεννηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο! Εν αντιθέσει μια 22χρονη μητέρα έπνιξε τα τρία της παιδιά!

Η Σου και ο Νόελ έγιναν για πρώτη φορά γονείς σε ηλικία 23 και 28 ετών αντίστοιχα και μέσα σε 21 χρόνια απέκτησαν είκοσι παιδιά. Το 2018 γεννήθηκε το 21ο πρώτο παιδί τους και το ζευγάρι είχε δηλώσει ότι αυτό θα ήταν και το τελευταίο. Δεν έγινε όμως έτσι. Η είδηση της 22ης εγκυμοσύνης της Sue λίγους μήνες πριν, έκανε το γύρο των media και ξάφνιασε πολλούς. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσαν με ένα βίντεο στο YouTube και μέχρι και σήμερα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο views.

Πώς είναι η καθημερινότητα με 21 παιδιά;

Η οικογένεια ζει στο Lancashire της Βρετανίας σε ένα σπίτι 10 δωματίων και μπορεί κάθε μήνα να παίρνει από το κράτος 170 λίρες ως επίδομα πολυτέκνων, αλλά το σίγουρο είναι ότι ξοδεύει πολλά περισσότερα. Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Sue, χρειάζονται 350 λίρες την εβδομάδα μόνο για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Ευτυχώς, τα έξοδά τους τα καλύπτουν αποκλειστικά από μία επιχείρηση αρτοποιίας που έχει ο ίδιος ο Νoel.

Όσο για τις δουλειές στο σπίτι, είναι ατελείωτες. Κάθε μέρα η πολύτεκνη μητέρα βάζει 18 κιλά ρούχων για πλύσιμο και κάθε βράδυ χρειάζεται τουλάχιστον τρεις ώρες για να συμμαζέψει το σπίτι.

Παρά τις όποιες δυσκολίες όμως, ο Νόελ και η Σου δε μετανιώνουν στιγμή που δημιούργησαν μία τόσο μεγάλη οικογένεια και περιμένουν το νέο μέλος της οικογένειας με ανυπομονησία. Με το καλό να τους ευχηθούμε εμείς!

42χρονη μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της! Σοκ στην Κόρινθο!

Σοκ επικρατεί στην Κόρινθο με μία 42χρονη μητέρα να μαχαιρώνει την 17χρονη κόρη της! Ενώ στην Πάτρα στις αρχές του μήνα γιος είχε μαχαιρώσει τον πατέρα του!

Συγκεκριμένα, η 42χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την κόρη της για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 17χρονη με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα.

Η 42χρονη μητέρα που είναι διαζευγμένη και ζούσε με την κόρη της, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και οι προστριβές με την κόρη της ήταν συχνές.

Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 ναρκωτικά δισκία. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Σοκ! 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την 4χρονη αδερφή του!

Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Χαβάη που πάγωσε το αίμα όλων στο άκουσμά της. Ένας 14χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την 4χρονη αδελφή του κατά λάθος ενώ έφτιαχνε πρωινό στην κουζίνα του σπιτιού τους, τραγικός μάρτυρας το τρίτο παιδί της οικογένειας. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν το Athensmagazine.gr σας είχε αναφέρει το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας μιας 30χρονης μητέρας ενώ η 6χρονη κόρη της κοιμόταν.

Οι γονείς των παιδιών βρίσκονταν στις δουλειές τους την ώρα του τραγικού συμβάντος, ενώ οι προσπάθειες ενός γείτονα να κρατήσει στη ζωή το μικρό κορίτσι, ήταν μάταιες. Άντρες από την υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Χαβάης μετέφεραν την τετράχρονη σε τοπικό νοσοκομείο, ωστόσο εκείνη υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε «ο τραυματισμός από μαχαίρι». Επιπλέον, αναφέρθηκε πως «ο τραυματισμός προήλθε από ατύχημα». Για το σκοπό αυτό εξάλλου, ο 14χρονος τέθηκε αρχικά υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως η online υπηρεσία εύρεσης πόρων, GoFundMe, δημιούργησε σελίδα με στόχο να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα για την ταφή της τετράχρονης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share