Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εισήχθη στη ΜΕΘ του 251 ΓΝΑ ο Τάσος Μπουντούρης!

Μεγάλη αγωνία για τον Ολυμπιονίκη!

22 Ιανουαρίου 2020 14:40
Εισήχθη στη ΜΕΘ του 251 ΓΝΑ ο Τάσος Μπουντούρης!

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ) διακομίστηκε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Τάσος Μπουντούρης.

Ο Τάσος Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα, στην παραλιακή, στο ύψος του Συμμαχικού Νεκροταφείου στον Αλιμο. Ο 65χρονος Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας επέβαινε σε μοτοσικλέτα και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο.

Κατά τον ελιγμό του, ο Τάσος Μπουντούρης -που είχε και συνεπιβάτη στη μοτοσικλέτα- χτύπησε με ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο Νίκος Γέμελος, προπονητής του Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Σπύρου γιαννιώτη.

Κατά την πρόσκρουση, ο Τάσος Μπουντούρης τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο συνεπιβάτης του υπέστη πολύ ελαφρά τραύματα. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά και στο κρανίο.

Σήμερα το μεσημέρι, ο Τάσος Μπουντούρης διακομίστηκε στη ΜΕΘ του 251 ΓΝΑ, έχοντας στο πλευρό του τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και πλήθος συναθλητών του.

Κρίσιμες ώρες για τον Τάσο Μπουντούρη: Συγκλονίζει η περιγραφή του Νίκου Γέμελου για το φρικτό τροχαίο! (Video)

Ο θρύλος της ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του το βράδυ της Δευτέρας στο Καλαμάκι, δίνει μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan.

Tο ατύχημα συνέβη όταν ο Τάσος Μπουντούρης προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο και χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του, έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψους του συμμαχικού νεκροταφείου.

Στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε ο Ολυμπιονίκης ήταν εκείνο του προπονητή κολύμβησης, Νίκου Γέμελου, ο οποίος περιέγραψε πώς συνέβη το τροχαίο. «Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και κάτι να με χτυπάει από πίσω. Στο αυτοκίνητο ήταν η γυναίκα μου και η κόρη μου. Δεν τραυματίστηκε κανείς μας. Κατέβηκα αμέσως κάτω», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γέμελος. Στη συνέχεια ο γνωστός προπονητής της κολύμβησης πρόσθεσε: «Είδα τον συνεπιβάτη της μηχανής να είναι πάνω από τον Μπουντούρη χωρίς να ξέρω εκείνη τη στιγμή ότι ήταν ο Τάσος. Όταν πλησίασα πιο κοντά συνειδητοποίησα ότι ήταν εκείνος.

Ήταν σοκ για μένα. Μαθαίνω ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share