Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός σε όλη την Αθήνα: "Βροχή" εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα!

20 οχήματα στις φλόγες μέσα σε λίγες μόνο ώρες!

22 Ιανουαρίου 2020 09:44
Συναγερμός σε όλη την Αθήνα:

Συναγερμός έχει σημάνει σε όλο το λεκανοπέδιο καθώς οι εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα όχι μόνο συνεχίζονται αλλά παρουσιάζουν και μεγάλη αύξηση. Εχθές μόλις, επιθέσεις σημειώνονταν σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, 12 αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες στο Μαρούσι, επί των οδών Παγγαίου, Χαϊμαντά και Σωκράτους, και Ηροδότου και Δεληγιάννη, ενώ άγνωστοι πυρπόλησαν τρία βαν που ήταν σταθμευμένα στην οδό Αρακύνθου στο λόφο Φιλοπάππου, δύο οχήματα στη συμβολή των οδών Αμασείας και Σινώπης στην περιοχή του Υμηττού, καθώς και άλλα δύο στην οδό Πριγκιποννήσων στο Πολύγωνο, έξω από τα ΕΛΤΑ.

Ένα ακόμη όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες στην Αγία Παρασκευή, επί της οδού Νότου. Στο συγκεκριμένο περιστατικό επενέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε πυροσβέστες.

Οι εμπρηστές έκαψαν τα 20 αυτοκίνητα μέσα σε δύο ώρες από τη 1 μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.

Συναγερμός στο Αιγάλεω: Τρία αυτοκίνητα καταστράφηκαν από εμπρηστική επίθεση!

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή του Αιγάλεω τα ξημερώματα του Σαββάτου λόγω εμπρηστικής επίθεσης. Λίγες μέρες μόνο έχουν περάσει από την τελευταία επίθεση με γκαζάκια στο Περιστέρι και οι κάτοικοι των Δυτικών προαστίων βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα παρόμοιο περιστατικό.

Από την εμπρηστική επίθεση καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία οχήματα τα οποία βρίσκονταν στον υπαίθριο χώρο αντιπροσωπίας αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα επιχείρησαν στο σημείο, στη συμβολή των οδών Αγίας Άννης και Ιεράς Οδού.

Από την εμπρηστική επίθεση καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα τρία οχήματα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν τα αυτοκίνητα ανήκαν στην επιχείρηση.

Συναγερμός στο Περιστέρι: Ισχυρή έκρηξη από εμπρηστική επίθεση!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Περιστερίου μετά από εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια από αγνώστους.

Τραγωδία στην Ιταλία: 5 νεκροί από έκρηξη σε βιοτεχνία πυροτεχνημάτων! (Video)

Ο απολογισμός των ζημιών είναι δύο αυτοκίνητα τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς και ένα ακόμη το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στα τρία αυτοκίνητα, δύο επιβατηγά και ένα εταιρικό, που ήταν παρκαρισμένα στην οδό Παπαρηγοπούλου, στις 03.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.


Και τα τρία αυτοκίνητα που δέχθηκαν επίθεση άνηκαν στον ίδιο ιδιοκτήτη, κάτι που κάνει τις αστυνομικές αρχές να πιστεύουν πως μόνο τυχαία δεν ήταν αυτή η εμπρηστική επίθεση.

Τα δύο επιβατηγά αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, όπως μπορεί κανείς να δει στις εικόνες που μετέδωσε το κανάλι. Το τρίτο υπέστη ζημιές.


Τη στιγμή των εκρήξεων, όπως δήλωσαν κάτοικοι στο OPEN TV, κάποιοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και με λάστιχα προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες. Χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής πάντως αποφεύχθηκε επέκταση της φωτιάς.

Έκρηξη σε κατάστημα στην Ιερά Οδό! (Video)

Έκρηξη σε κατάστημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Ιερά Οδό.

Τραγωδία στην Κίνα: 15 νεκροί από έκρηξη! (Video)

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3:20 τα ξημερώματα, με άγνωστους να τοποθετούν εκρηκτικά προκαλώντας υλικές ζημιές στο κατάστημα. Από την έκρηξη, που έγινε στο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Ιερά Οδό 21, προκλήθηκαν φθορές και σε δύο καταστήματα που βρίσκονται πλησίον.

Καμπούλ: 7 ακόμη νεκροί από έκρηξη αυτοκινήτου με παγιδευμένα εκρηκτικά!

Δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν αν οι άγνωστοι προκάλεσαν την έκρηξη με σκοπό να διαπράξουν ληστεία ή αν προχώρησαν σε αυτή τη πράξη με άλλα κίνητρα. Για μερική ώρα η αστυνομία χρειάστηκε να κλείσει μάλιστα την κυκλοφορία στην Ιερά Οδό, από από το ύψος της Πειραιώς μέχρι την Κωνσταντινουπόλεως.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share