Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Λύγισε" η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου: Μετά την συναυλία έμαθε για τον δεύτερο θάνατο!

Δύσκολες ώρες!

22 Ιανουαρίου 2020 09:20

Η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου περνά δύσκολες ώρες, αφού βιώνει τον δεύτερο θάνατο ενός λατρεμένου της ανθρώπου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η συναυλία μνήμης για τον μεγάλο μας συνθέτη το βράδυ της Δευτέρας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κατέληξε σε εφιάλτη για τη Μαρία Παπαγιάννη, σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο πριν από λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, μετά το φινάλε και το θερμό χειροκρότημα, πληροφορήθηκε πως ο λατρεμένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή.

Φορτισμένη ήδη συγκινησιακά από το λυτρωτικό ταξίδι στα τραγούδια του συζύγου της, η γνωστή συγγραφέας δεν άντεξε μόλις άκουσε τα μαντάτα και λύγισε.

Παρηγορητής, γλυκομίλητος και πάντα με τη μεγάλη αγκαλιά του ανοιχτή για την αγαπημένη κόρη και τον σπουδαίο γαμπρό του, άφησε την τελευταία του πνοή τη στιγμή που μια γλυκιά νότα ξεγλιστρούσε λυπημένη, στο τέλος του αφιερώματος στον Θάνο Μικρούτσικο με τίτλο "Το πιο όμορφο απ’ όλα δε στο ‘χω πει ακόμα…".

Θάνος Μικρούτσικος: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του!

Ένα συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια του Θάνου Μικρούτσικου έγραψε στο Facebook η σύζυγός του Μαρία Παπαγιάννη, η οποία είχε «ραγίσει» καρδιές και στην κηδεία του!

«Θάλασσα η αγάπη του κόσμου για τον Θάνο. Κι εγώ μόνο να τον αγαπώ ήξερα, αυτός άνοιγε δρόμους. Είμαι σίγουρη ότι θα μου δείξει πάλι την πόρτα για την ζωή. Σας ευχαριστώ όλους πολύ» αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook, η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη.

Θάλασσα η αγάπη του κόσμου για τον Θάνο. Κι εγώ μόνο να τον αγαπώ ήξερα, αυτός άνοιγε δρόμους. Είμαι σίγουρη ότι θα μου δείξει πάλι την πόρτα για την ζωή. Σας ευχαριστώ όλους πολύ.

Posted by Μαρία Παπαγιάννη on Thursday, January 2, 2020

Αυτή είναι η απίστευτη τελευταία επιθυμία του Θάνου Μικρούτσικου!

Ανατριχιάζει η τελευταία επιθυμία του Θάνου Μικρούτσικου! Δεν θα πιστέψετε τι ήταν αυτό που δήλωσε ο συνθέτης πριν πεθάνει!

Η είδηση ο γνωστός Έλληνας μουσικοσυνθέτης έχασε την «μάχη» με τον καρκίνο βύθισε σε θλίψη όλη την Ελλάδα και τον καλλιτεχνικό κόσμο!

Αυτό που ίσως να μην ξέρουν πολλοί είναι ότι ο ίδιος φρόντισε να γίνει η κηδεία όπως ακριβώς την ήθελε-καθώς δεν άφηνε τίποτα στην τύχη. Ήξερε, άλλωστε, ότι θα βρίσκεται, στο τελευταίο αυτό ταξίδι του, ανάμεσα σε φίλους, συντρόφους και συναγωνιστές. Επιθυμία δική του ήταν να ακουστεί το “Για το φτωχό Μπέρτολτ μπρεχτ” με το μνημειώδη στίχο που ο ίδιος έλεγε ότι σημάδεψε την καριέρα και την προσωπικότητά του: “Εγώ ο Μπέρτολτ Μπρεχτ είμαι από τα μαύρα δάση, η μάνα μου στις πολιτείες με κουβάλησε, σαν ήμουνα ακόμα στην κοιλιά της”. Ήταν η στιγμή που όλοι ήξεραν πως εκείνος βρισκόταν, μέσα από τη μορφή του αιώνιου και παντοτινού του ήρωα, ανάμεσα τους.

Μεσολάβησαν οι επικήδειοι: της μικρότερης Αλεξάνδρας για τον αιώνιο “καπετάνιο” πατέρα της που ήταν για εκείνη “ο μεγαλύτερος ήρωας από όλους” της συζύγου του Μαρίας για την οποία θα παραμείνει ο “ήλιος” και το “φεγγάρι” της. Η συγκίνηση δύσκολα μπορούσε να επιτρέψει στον Γιώργο Κιμούλη να ολοκληρώσει χωρίς να σπάσει η φωνή του τα λόγια που είπε από καρδιάς μαζί και αυτά που συμμερίζονταν όλοι ότι “πέρα από τη μοναξιά, τον πόνο και το κενό, φεύγει μαζί σου και μια ολόκληρη εποχή. Και η εποχή που έρχεται είναι πολύ δύσκολη, φίλε, γιατί είναι ακραία θολή”.

Μίλησαν και άλλοι, φίλοι, συναγωνιστές και πολιτικοί μέχρι που ακούστηκε το δεύτερο τραγούδι που ήταν επίσης επιθυμία δική του να ακουστεί: “Οι 7 νάνοι στο s/s Cyrenia”. Με αυτό σιγοτραγουδώντας όλοι μαζί τους στίχους αποχαιρετούσαν τον αγαπημένο τους για το τελευταίο του ταξίδι ξέροντας πως φεύγει για τις ανοιχτές θάλασσες που τόσο αγάπησε με ένα αέρα να φυσάει δυνατό-τον αέρα της ελευθερίας: “Κι έτσι μαζί με τους εφτά κατηφοράμε/Με τη βροχή, με τον καιρό πού μας ορίζει” ακουγόταν από το μεγάφωνο οι στίχοι του αγαπημένου του Καββαδία σαν ύστατος αποχαιρετισμός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share