Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωπί: Δύο νεκροί άνδρες από πυρκαγιά σε τροχόσπιτο!

Τραγωδία!

21 Ιανουαρίου 2020 23:20
Κορωπί: Δύο νεκροί άνδρες από πυρκαγιά σε τροχόσπιτο!

Τραγωδία σημειώθηκε στο Κορωπί δύο νεκρούς άνδρες, μετά από πυρκαγιά, που βρέθηκε στη λεωφόρο Κορωπίου - Μαρκοπούλου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί η σορός του. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι δεν έχει τις αισθήσεις του στη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Μάλιστα, στην Θεσσαλονική, επικράτησε αναστάτωση, όταν άρπαξε φωτιά ρολόι της ΔΕΗ!

Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Λίγο αργότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ανάρτησή της γνωστοποίησε ότι ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, αυτή τη φορά στην πόλη της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία επί της οδού Δελφών στην Ξάνθη. Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Φωτιά σε σπίτι στη Γλυφάδα!

Φωτιά εκδηλώθηκε σε μεζονέτα στη Γλυφάδα, στην οδό Κύθνου, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τρίτης.

Η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα της μεζονέτας και επεκτάθηκε και στους υπόλοιπους χώρους.

Στην περιοχή έσπευσαν για την κατάσβεση 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Μάλιστα σήμερα σημειώθηκαν εμπρησμοί σε Ελληνικό, Πολύγωνο και Ταύρο, και έχει χτυπήσει το καμπάνακι κινδύνου!

Από τη μεζονέτα, απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων δυο ηλικωμένοι, που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρονται σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Συναγερμός στη Νίκαια: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο!

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Νίκαιας όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Η πυροσβεστική έσπευσε να σβήσει τη φωτιά με 5 οχήματα και 15 πυροσβέστες. Ωστόσο, νωρίτερα, στις φλόγες τυλίχτηκε και μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Γλυφάδα.

Δυστυχώς οι πυροσβέστες μέσα στο κτίριο βρήκαν και έναν άνθρωπο ο οποίος είχε καεί ζωντανός από την πυρκαγιά. Εικάζεται πως πρόκειται για άστεγο που βρήκε εκεί καταφύγιο και άναψε μια φωτιά για να ζεσταθεί.

Ωστόσο ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο.

Φωτιά σε μονοκατοικία στη Βουλιαγμένη!

Φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου σε μονοκατοικία επί της οδού Πανός στη Βουλιαγμένη Αττικής. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Φωτιά στη Λυκόβρυση!

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη Λυκόβρυση στη συμβολή των οδών Σοφοκλή και Κοντογιάννη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία τρία οχήματα σπεύδουν στο σημείο.

Μάλιστα, νωρίτερα έγινε γνωστός ένας εμπρηστός στην Καρδίτσα, από τον οποίο βρέθηκαν νεκρά δύο σκυλιά!

Συναγερμός στα Μελίσσια: Φωτιά σε διαμέρισμα!

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή των Μελισσίων καθώς μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να παλεύουν με τις φλόγες. Ωστόσο, νωρίτερα φωτιά είχε σημειωθεί και σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης στην Κόρινθο.

Στο σημείο έχουν φτάσει 15 συνολικά πυροσβέστες με 5 οχήματα

Μεγάλη φωτιά στους Μύλους Αργολίδας!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή των Μύλων Αργολίδας νωρίς το απόγευμα. Επίσης, σήμερα τα ξημερώματα φωτιά είχε ξεσπάσει σε ορφανοτροφείο στο Ίλιον!

Στην πυρκαγιά επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής από το Ναύπλιο και το Άργος, ενώ άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία της πυρκαγιάς.

Η φωτιά εντοπίζεται μετά τις πήγες της Λέρνης και λόγο της γειτνίασης με τον οικισμό των Μύλων υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα. Στην περιοχή της πυρκαγιάς υπάρχουν διάσπαρτες οικίες και αγροτικές καλλιέργειες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share