Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Πατέρας έβαλε φωτιά στην κόρη του!

Φρίκη!

21 Ιανουαρίου 2020 18:13
Σοκ: Πατέρας έβαλε φωτιά στην κόρη του!

Βαριά εγκαύματα υπέστη ένα 16χρονο κορίτσι από την Ουκρανία όταν ο πατέρας της έβαλε φωτιά! Τραγωδία σημειώθηκε, πριν λίγες μέρες, με θύματα έναν 30χρονο πατέρα και την 9χρονη κόρη του που σκοτώθηκαν από σφαίρες κυνηγών.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, η 16χρονη Anna Krytska, άρπαξε το χέρι του πατέρα της όταν ήρθε στο σπίτι μεθυσμένος και προσπάθησε να χτυπήσει την μητέρα της. Η κόρη του φώναξε: «Δεν πρόκειται να την ξαναπληγώσεις!»

Εξαγριωμένος ο 38χρονος, περιέλουσε το κορίτσι με βενζίνη και έπειτα της έβαλε φωτιά. Ο αδελφός της Άννας άκουσε τις κραυγές της και την πέταξε έξω στο χιόνι, στην προσπάθεια του να την σώσει.

Θρήνος στη Χαλκιδική: Πατέρας πάτησε με το αυτοκίνητο το 2χρονο παιδί του!

Τραγωδία σημειώθηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής όταν ένα 2χρονο παιδί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του και πέθανε! Μια άγρια δολοφονία είχε γίνει πριν λίγες μέρες με μία 20χρονη μητέρα να μαχαιρώνει 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και να πετά από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί διέφυγε της προσοχής των γονιών του, παρασύρθηκε από το αγροτικό που οδηγούσε ο 38χρονος πατέρας του, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Οι γονείς μετέφεραν άμεσα το παιδί στο νοσοκομείο Κασσάνδρας, ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατό του.

Συναγερμός στην Πάτρα: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει μαζί με το ανήλικο παιδί του!

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα έπειτα από την απειλή άνδρα ότι θα αυτοκτονήσει μαζί με το ανήλικο παιδί του, μία είδηση που μας φέρνει στη μνήμη την τραγωδία που εξελίχθηκε σήμερα στην Πεύκη.

Σύμφωνα με το tempo24news ο άνδρας σε συνομιλία που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει μαζί με το παιδί τους, αν εκείνη δεν επέστρεφε κοντά του.

Η γυναίκα ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ και οι αστυνομικοί άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή. Τελικά, εντόπισαν τον άνδρα μόνο του και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα.

Παράλληλα ήταν σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό του παιδιού, το οποίο βρέθηκε σε συγγενικό πρόσωπο του άνδρα.

Τραγωδία στην Πεύκη: Το οικογενειακό δράμα πίσω από την αυτόχειρα σύζυγο και παιδοκτόνο! Τα πρώτα λόγια του τραγικού πατέρα!

Μια οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται από το πρωί στην Πεύκη και τα πρώτα λόγια του τραγικού πατέρα για την αυτόχειρα σύζυγο και παιδοκτόνο πραγματικά να συγκλονίζουν!

«Δυστυχώς δεν την πρόλαβα». Αυτή την συγκλονιστική δήλωση αποδίδει το στενό οικογενειακό περιβάλλον στον τέως σύζυγο της 32χρονης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη μητέρα μεγάλωνε μόνη της το κοριτσάκι καθώς ήταν διαζευγμένη από τον σύζυγό της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ προβλήματα υγείας φέρεται να αντιμετώπιζε και το 5χρονο κοριτσάκι.

Η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού είπε ότι ο γιος της ήταν στη δουλειά, όταν την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως η κουνιάδα του τον ειδοποίησε πως έκλεψαν το σπίτι του. Αργότερα, την πήρε ξανά τηλέφωνο και της είπε πως το μωρό και η εν διαστάσει γυναίκα του ήταν στον δρόμο νεκροί.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί ο γιος μου την Πρωτοχρονιά δούλευε. Τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν ότι στο σπίτι του έγινε ληστεία και μας πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω να δω τι γίνεται. Έρχομαι εδώ και βλέπω τη νύφη μου στον δρόμο, ανάσκελα και το μωρό από κάτω -είχαν βάλει ένα σεντόνι», αναφέρει ο πατέρας του άνδρα της 32χρονης.

Και προσθέτει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γιατί να πάρει και το παιδί μαζί της; Είχε προβλήματα υγείας η εγγονούλα μας αλλά το αγαπούσαμε, το θέλαμε το παιδί. Γιατί; Δεν μπορώ να το πιστέψω».

«Δεν γνώριζα προσωπικά την κοπέλα. Τι ζόρι τράβαγε για να κάνει αυτό το πράγμα. Ξέρω ότι πρόσφατα είχε χωρίσει και ότι το παιδάκι ήταν με ειδικές ανάγκες. Κρίμα», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους γείτονες της 32χρονης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share